Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Έρχεται ο Φάντομ, στις 5 Ιουλίου!


Κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του περιοδικού Φάντομ, την Πέμπτη 5 Ιουλίου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Ο εκδότης μας προτρέπει να μην το χάσουμε, γιατί θα μας ενθουσιάσει με την πλοκή και τον σχεδιασμό του.
Ουσιαστικά, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, πρόκειται για την ελληνική έκδοση του ιταλικού περιοδικού "PKNA - Paperinik New Adventures", ενός πρωτοποριακού κόμικ της Disney, που κυκλοφόρησε στην Ιταλία από τις 14 Μαρτίου 1996 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2000, φτάνοντας τα 52 τεύχη.
Αυτό που διαφοροποιεί την συγκεκριμένη σειρά από τις υπόλοιπες της Disney, είναι ότι εδώ, οι συγγραφείς αναπτύσσουν περισσότερα θέματα ενηλίκων από τις κλασικές ιστορίες της Disney που δημοσιεύονται στα άλλα περιοδικά της εταιρείας. Σε όλη τη διάρκεια της σειράς βλέπουμε αναφορές σε θέματα όπως: η σχέση μεταξύ ανθρώπου και ρομπότ, ο αγώνας μεταξύ του τι είναι σωστό και τι είναι λογικό, η ουσία της αληθινής αγάπης, η διαφορά μεταξύ της ανθρωπότητας και άλλων εξωγήινων φυλών, η ουσία της ύπαρξης ενός υπερήρωα, η σχέση μεταξύ γνώσης και εξουσίας, η σημασία της Ιστορίας και του παρελθόντος μέσα από τα ιστορικά γεγονότα.
Μεταξύ των συγγραφέων της ομάδας "PK", ήταν πολλοί ταλαντούχοι νέοι συγγραφείς: Davide Catenacci, Francesco Artibani, Gianfranco Cordara, Tito Faraci, Bruno Enna, Augusto Macchetto, Ezio Sisto, Alessandro Sisti. Το έργο "PK" θεωρήθηκε ως πλατφόρμα δοκιμών για αυτή τη γενιά νέων δημιουργών, οι οποίοι είχαν μεγάλη ελευθερία να καινοτομούν, αφήνοντας πίσω πολλές από τις τυπικές συμβάσεις αφήγησης της εταιρείας και δημιουργώντας ένα μείγμα από την «κλασική» Disney σε συνδυασμό με τους αμερικανούς υπερήρωες, που ήταν άλλωστε και η κύρια πηγή έμπνευσης.
Παρόλα αυτά, η σειρά δεν τράβηξε πάρα πολύ, ίσως γιατί τόσο η εταιρεία όσο και το κοινό είχαν βαθιά χαραγμένο στο μυαλό τους ότι οι χαρακτήρες της Disney απευθύνονται κυρίως σε παιδιά.
Πάντως, σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε ανεπιφύλακτα την αγορά και συλλογή των τευχών της συγκεκριμένης σειράς και ευχόμαστε στον εκδότη "καλές πωλήσεις"!


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Τα γουέστερν που αγαπήσαμε 16 - Η Μάσκα του Ζορρό / The Mask of Zorro (1998)


Σκηνοθέτης: Martin Campbell
Πρωταγωνιστές: Anthony Hopkins, Antonio Banderas, Katherine Zeta Jones, Diego Sieres, William Morayta
Μουσική: James Horner
Φωτογραφία: Phil Meheux
Διάρκεια: 136’

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που ο Don Diego de la Vega (Anthony Hopkins) αντιστεκόταν με επιτυχία στον Ισπανό κατακτητή ως ο θρυλικός ήρωας Ζορρό! Όλα αυτά τα χρόνια, ο άνθρωπος με τη μάσκα βρισκόταν φυλακισμένος και περίμενε την ευκαιρία για να αποδράσει! Όταν αυτό έγινε, διαπίστωσε πως δεν είχαν αλλάξει και πολλά πράγματα από την εποχή που δρούσε ως μασκοφόρος εκδικητής! Από μια σύμπτωση θα γνωρίσει τον Alejandro (Antonio Banderas) και θα τον μεταμορφώσει σε διάδοχό του ώστε να σταματήσει τον τύραννο Don Rafael Montero, o οποίος 20 χρόνια πριν του είχε στερήσει την ελευθερία, τη γυναίκα και την κόρη του (Catherine Zeta-Jones)...



Συνεχής δράση, εντυπωσιακές ξιφομαχίες και πανέμορφη φωτογραφία! Μια ταινία που περιγράφει την αλλαγή σκυτάλης στο ρόλο του ήρωα Ζορρό!

Παραλειπόμενα:

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι αρχικά είχε επιλεγεί ο Σον Κόνερι για το ρόλο του Don Diego de la Vega. Όμως, εκείνος αποσύρθηκε με αποτέλεσμα να αναλάβει τελικά ο Άντονυ Χόπκινς!

Η ταινία κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 17 Ιουλίου 1998 και σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, λαμβάνοντας παράλληλα εξαιρετικές κριτικές.




Είπαν για την ταινία:

"Αν υπάρχει ο τέλειος Ζορρό, αυτός είναι ο Αντόνιο"
Ο σκηνοθέτης Martin Campbell για τον Antonio Banderas.

"Τις πρώτες μέρες που επρόκειτο να δουλέψω με τον Anthony Hopkins έτρεμαν τα πόδια μου"
Αντόνιο Μπαντέρας

"Είναι μεγάλος ηθοποιός γιατί προσθέτει τόσα πολλά στο ρόλο. Έδωσε στο χαρακτήρα βάθος και μια αίσθηση αριστοκρατικότητας χωρίς ποτέ να χάνει και το χιούμορ του"
Ο Martin Campbell για τον Anthony Hopkins .

"Έχω παίξει σε διάφορους ρόλους αλλά δεν είμαι σοβαρός ηθοποιός, δεν ξέρω τίποτα για την ηθοποιία"
Αντονι Χοπκινς

"Έχω μια σαραβαλιασμένη τηλεόραση αλλά αυτή φαινόταν τόσο όμορφη στην οθόνη που αποφάσισα να κρατήσω την τηλεόραση"
Ο Steven Spielberg για τη στιγμή που είδε την Catherine Zeta-Jones στον τηλεοπτικό Τιτανικό και αποφάσισε οτι είναι η καλύτερη για το ρόλο της Εlena στη "Μάσκα του Ζορρό".

"Ζέτα ήταν το όνομα της μιας γιαγιάς μου. Ήταν το όνομα ενος πλοίου που ο προπάππους μου πήρε από το Σουόνσι της Ουαλίας για την Ελλάδα"
Καθρην Ζετα-Τζοουνς





2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Νέες εκδόσεις 232 - Sin City 2: Θανάσιμη Γοητεία


Συγγραφέας: Frank Miller
Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος
Σχήμα: 15,5 x 22
Σελίδες: 208
ISBN: 978-960-497-343-9
Ημερομηνία έκδοσης: 25/6/2012
Τιμή: €10,90
Εκδόσεις: Anubis

O Ντουάιτ ΜακΚάρθυ πέρασε τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας να σταθεί ξανά στα πόδια του. Όλον αυτό τον καιρό πάσχιζε να ξεχάσει το παρελθόν του και όλα όσα έκανε τις νύχτες που ήταν τύφλα στο μεθύσι. Περισσότερο απ'’ όλα, όμως, πάσχιζε να ξεχάσει την Αβα, τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε και εκείνη που του ξερίζωσε την καρδιά.
Όμως το παρελθόν δεν έχει ξεμπερδέψει με τον Ντουάιτ. Η Αβα θα επιστρέψει στη ζωή του ζητώντας βοήθεια κι εκείνος θα δεχτεί, χωρίς να ξέρει ότι οι μπελάδες γι'’ αυτόν μόλις ξεκίνησαν...

Το οδοιπορικό στη θρυλική "Sin City", που δημιούργησε ο Frank Miller, συνεχίζεται με αυτόν το δεύτερο τόμο, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο Will Eisner.

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Νέες εκδόσεις 231 - Τα Μεγάλα Σήριαλ 38


Κυκλοφόρησε ο πέμπτος για φέτος τόμος της σειράς «Τα Μεγάλα Σήριαλ», με τίτλο «Οι Παρασκευές του Γκούφυ: Τα Μεγάλα Μυθιστορήματα»!
Διαστημικές απειλές, ιππότες και μάγοι, πιστολέρο από ταινίες γουέστερν, ουφογήινοι που επιτίθενται στην Γη για να την καταβροχθίσουν, παρελαύνουν σε έναν τόμο 260 σελίδων, γεμάτο περιπέτεια και ξέφρενο γέλιο!
Κυκλοφορεί στην Αθήνα από την Πέμπτη 28 Ιουνίου και στην υπόλοιπη Ελλάδα από την Πέμπτη 26 Ιουλίου...
Να σημειώσουμε ότι το εξώφυλλο είναι του Marco Palazzi.

Εκδόσεις: Τερζόπουλος/Νέα Ακτίνα
Τιμή: 4,90€

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Εμείς προτείνουμε... 88 - Foundation 2: Θεμέλιο και Αυτοκρατορία (Επιστημονική φαντασία)


Συγγραφέας: Isaac Asimov
Μετάφραση: Βασίλης Αθανασιάδης
Σχήμα: 14 x 20,5
Σελίδες: 336
ISBN: 978-960-497-315-6
Ημερομηνία Έκδοσης: 26/6/2012
Τιμή: €12,90
Εκδόσεις: Anubis

Υπό την καθοδήγηση του ιδιοφυούς Χάρι Σέλντον, ο απομονωμένος φάρος του ανθρώπινου πολιτισμού που είναι γνωστός ως Θεμέλιο έχει κατορθώσει να αποκρούσει τους βάρβαρους εισβολείς που θέλησαν να τον κατακτήσουν. Τώρα όμως, το Θεμέλιο βρίσκεται αντιμέτωπο με την Αυτοκρατορία, που, αν και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την κατάρρευση, αποτελεί ακόμα την ισχυρότερη δύναμη στο γαλαξία. Όταν ένας φιλόδοξος στρατηγός που ονειρεύεται να αποκαταστήσει τη χαμένη δόξα της Αυτοκρατορίας στρέφεται εναντίον του Θεμελίου, οι προβλέψεις του Χάρι Σέλντον γίνονται η μοναδική ελπίδα των τελευταίων υπέρμαχων του πολιτισμού.

Όμως, ακόμα και ο Σέλντον δεν είναι σε θέση να προβλέψει τη γέννηση μιας αλλόκοτης, μεταλλαγμένης οντότητας με δύναμη που ξεπερνά ακόμα και την πανίσχυρη πολεμική μηχανή της Αυτοκρατορίας αλλά και την ικανότητα να μετατρέπει κάθε άνθρωπο σε πειθήνιο σκλάβο...

Το δεύτερο μέρος του έπους του Isaac Asimov που καθόρισε την εξέλιξη ενός ολόκληρου είδους, τιμήθηκε με το βραβείo Hugo ως η κορυφαία σειρά Ε.Φ. όλων των εποχών και κατέκτησε επάξια μια θέση μεταξύ των αριστουργημάτων της σύγχρονης λογοτεχνίας.

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Νέες εκδόσεις 230 - Τα Μεγάλα Σήριαλ 37


Κυκλοφόρησε ο τέταρτος για φέτος τόμος της σειράς «Τα Μεγάλα Σήριαλ», με τίτλο «Τζούνιορ Ντακ: Ιστορίες Καλπάζουσας Φαντασίας»!
Ξεκαρδιστικές ιστορίες με τον πιο εκρηκτικό ήρωα του Ντίσνεϋ και την παρέα του σε έναν τόμο 260 σελίδων γεμάτο αχαλίνωτη φαντασία και ευφάνταστα σχέδια για να περάσετε χαρούμενες διακοπές!
Κυκλοφορεί στην Αθήνα από την Πέμπτη 21 Ιουνίου και στην υπόλοιπη Ελλάδα από την Πέμπτη 19 Ιουλίου...

Εκδόσεις: Τερζόπουλος/Νέα Ακτίνα
Τιμή: 4,90€


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Εμείς προτείνουμε... 87 - Θανάσιμη λύτρωση (Μυθιστόρημα)


Στο ειρηνικό χωριό του Κέλντεϊλ, στην επαρχία του Γιόρκσαϊρ, μία στυγερή δολοφονία συνταράσσει τους κατοίκους: η έφηβη Ρομπέρτα Τέις ανακαλύπτεται στον αχυρώνα, με ένα τσεκούρι στα χέρια, δίπλα στο ακέφαλο πτώμα του πατέρα της. Τα μοναδικά της λόγια προτού κλειστεί στο ψυχιατρείο είναι: «Εγώ το έκανα. Και δεν λυπάμαι.» Παρά την ομολογία της, όμως, πολλοί πιστεύουν ότι η Ρομπέρτα είναι αθώα. Και τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι μπορεί να έχουν δίκιο...

Ο επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ Τόμας Λίντλεϊ αναλαμβάνει να ερευνήσει την υπόθεση, με τη βοήθεια της υπαστυνόμου Μπάρμπαρα Χέιβερς. Καθώς ο Λίνλεϊ και η Χέιβερς βυθίζονται όλο και περισσότερο στο σκοτεινό λαβύρινθο των μυστικών του χωριού, οι συνταρακτικές αποκαλύψεις θα τους φέρουν αντιμέτωπους με τους δικούς τους προσωπικούς δαίμονες - και με το σκοτάδι που μπορεί να κρύβεται σε μια ανθρώπινη ψυχή...

Το πρώτο βιβλίο του Επιθεωρητή Λίνλεϊ, μία σειρά που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και βραβεία και έχει μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από το ΒΒC.

«Συγκλονιστικό... μια πραγματικά συνταρακτική ιστορία, εν μέρει ψυχολογικό θρίλερ και εν μέρει αστυνομικό μυθιστόρημα.»
- Chicago Sun-Times

«Απολαυστικότατο, από την αινιγματική αρχή ως το συνταρακτικό τέλος.»
- The Washington Post Book World

«Ένα εκπληκτικό βιβλίο... Κατατάσσει τη συγγραφέα στο επίπεδο της P. D. James.»
- Kirkus Reviews


Συγγραφέας: Elizabeth George
Μετάφραση: Λένα Κορκόβελου
Σειρά: ANUBIS ΒΙΠΕΡ
Σχήμα: 12,5x18,5
Σελίδες:
376
ISBN: 978-960-497-358-3
Ημερομηνία Έκδοσης: 21/6/2012
Τιμή: €7,20


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Νέες εκδόσεις 229 - Μίκυ Μάους 2397


Στο νέο τεύχος του Μίκυ Μάους θα διαβάσετε… Ο Σκρουτζ, τα ανίψια του και ο Κύρος ταξιδεύουν στο παρελθόν για να σώσουν την Νταίζυ από έναν πειρατή… Τι θα συμβεί όμως όταν η Νταίζυ γίνει αδίστακτη πειρατίνα; Ακόμη, οι Μουργόλυκοι, ως συνήθως, αναζητούν πυρετωδώς τρόπο διαφυγής από την φυλακή… Θα τα καταφέρουν αυτήν την φορά;
Κυκλοφορεί από Παρασκευή 22 Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα!

Αναλυτικά, οι ιστορίες του τεύχους:
1. Σκρουτζ Μακ Ντακ: Ρεσάλτο στο παρελθόν (Μέρος Α')
2. Μαθήματα επιβίωσης δι' αλληλογραφίας: Ώρα για ξεκούραση!
3. Μαθήματα επιβίωσης δι' αλληλογραφίας: Μεσημεριανός ύπνος
4. Σούπερ μάρκετ: Περί ορέξεως...
5. Σκρουτζ Μακ Ντακ: Ρεσάλτο στο παρελθόν (Μέρος Β')
6. Σκρουτζ Μακ Ντακ: Ρεσάλτο στο παρελθόν (Μέρος Γ')
7. Μουργόλυκοι: Από πού πάνε για το αναρρωτήριο;

Εκδόσεις: Τερζόπουλος/Νέα Ακτίνα
Σελίδες: 100
Τιμή: 1,50€

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Εμείς προτείνουμε... 86 - The Road to Civil War (Comic book)


ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ... ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Τα σύννεφα πυκνώνουν και η θύελλα που θα συνταράξει τα θεμέλια του Μarvel Universe πλησιάζει!

Στη δίνη της θα βρεθούν διάσημοι υπερήρωες, όπως ο Αιρον Μαν, ο Σπάιντερ-Μαν και ο Μίστερ Φαντάστικ. O Τόνυ Σταρκ θα δει το μεγάλο όνειρο του παρελθόντος να συντρίβεται κάτω από τις επιλογές του και θα συνειδητοποιήσει πόσο έχουν κλονιστεί οι δεσμοί ανάμεσα στους υπερήρωες... O Ρηντ Ρίτσαρντς καλείται να ερευνήσει ένα μυστηριώδες αντικείμενο που έπεσε από τους ουρανούς και να λύσει το γρίφο που το περιβάλλει, αγνοώντας τις επιπτώσεις που θα φέρει στη ζωή του! Κι ο Πήτερ Πάρκερ απολαμβάνει τη δεύτερη ευκαιρία του στη ζωή, τις νέες του δυνάμεις και μία νέα στολή με ξεχωριστές ικανότητες - προσφορά του νέου του φίλου, Τόνυ Σταρκ. Αθελά του, όμως, θα γίνει πιόνι στα σχέδια άλλων...

Ο πρόλογος σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του σύμπαντος των υπερηρώων της Marvel: το Civil War, τον εμφύλιο πόλεμο που χώρισε στα δύο τις τάξεις των υπερηρώων, οδηγώντας τους σε μία σύγκρουση με καταστροφικά αποτελέσματα.
Πώς όμως φτάσαμε ως εδώ; Μια πλειάδα καταξιωμένων και διάσημων δημιουργών αναλαμβάνουν να δώσουν την απάντηση στο ερώτημα αυτό, ταξιδεύοντάς μας αρχικά στο παρελθόν, για να αποκαλύψουν αθέατες όψεις και πλευρές της ιστορίας του Marvel Universe και να μας δείξουν πως οι καλές προθέσεις δε φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα...

Συγγραφέας: J.M. Straczynski
Μετάφραση: Πέτρος Παπαλιανός
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 160
ISBN: 978-960-306-718-4
Εκδόσεις: Anubis
Τιμή: από €22,90 τώρα μόνο €14,90!


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Νέες εκδόσεις 228 - Μίκυ 539


Στο νέο τεύχος του Μεγάλου Μίκυ θα διαβάσετε... Ο Μίκυ έχει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης της ξαδέλφης του… Ο θείος Σκρουτζ χρειάζεται την βοήθεια του Κύρου για την επιχείρησή του στην έρημο... Ο Γκούφυ βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν επικίνδυνο δραπέτη στο κουρείο που εργάζεται!
Κυκλοφορεί στην Αθήνα από Παρασκευή 1 Ιουνίου και στην υπόλοιπη Ελλάδα από Παρασκευή 6 Ιουλίου.

Αναλυτικά, οι ιστορίες του τεύχους:
1. Μίκυ Μάους: Οικογενειακή υπόθεση (Α' μέρος)
2. Μίκυ Μάους: Οικογενειακή υπόθεση (Β' μέρος)
3. Μίκυ Μυστήριο: Εμπρησμός στον κήπο
4. Σκρουτζ Μακ Ντακ: Η λίμνη της ερήμου
5. Γκούφυ: Ο καλός κουρέας
6. Φέθρυ Ντακ: Το τυχερό γουρουνάκι
7. Αριστογατάκια: Ο μυστικός σύμμαχος
8. Μίκυ Μάους: Ο τρόμος των πειρατών

Εκδόσεις: Τερζόπουλος/Νέα Ακτίνα
Σελίδες: 84
Τιμή: 2,40 €


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Νέες εκδόσεις 227 - Τα Μεγάλα Σήριαλ 36


Κυκλοφόρησε το τρίτο (για φέτος) τεύχος της σειράς «Τα Μεγάλα Σήριαλ», με τίτλο «Σκρουτζ Μακ Ντακ: Ο Κροίσος της Λιμνούπολης»!
Διασκεδαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστή το πιο πλούσιο παπί του κόσμου σε έναν τόμο 260 σελίδων, γεμάτο περιπέτεια και ξέφρενο γέλιο για να περάσετε χαρούμενες διακοπές!
Κυκλοφορεί στην Αθήνα από Πέμπτη 14 Ιουνίου και στην υπόλοιπη Ελλάδα από Πέμπτη 12 Ιουλίου.

Αναλυτικά, οι ιστορίες του τεύχους:
1. Θείος Σκρουτζ: Προβλήματα μεγέθους
2. Θείος Σκρουτζ: Ο πλανήτης των προφητών
3. Θείος Σκρουτζ: Το μυστικό της δεσποινίδος Ευταξίας
4. Θείος Σκρουτζ: Εκατομμυριούχος γκουβερνάντα
5. Θείος Σκρουτζ: Τουρισμός εικονικής πραγματικότητας
6. Θείος Σκρουτζ: Διαπλανητικό εμπόριο
7. Θείος Σκρουτζ: Συσκευασμένη τύχη
8. Θείος Σκρουτζ: Ιπτάμενη εξυπηρέτηση

Εκδόσεις: Τερζόπουλος/Νέα Ακτίνα
Τιμή: 4,90 €


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Έρχεται ο Μαγκάιβερ, τον Οκτώβριο, από την Image Comics


MacGyver from Image Comics in October...

Ποιος δεν θυμάται τον Μαγκάιβερ, τον πολυμήχανο τυχοδιώκτη, που μπορούσε να βρίσκει πάντα μια λύση εκεί που κανείς δεν το περίμενε;
Τώρα, ο αγαπημένος αυτός ήρωας επιστρέφει και μάλιστα σε κόμικς!
Ο αρχικός δημιουργός του, ο Lee David Zlotoff, συνεργάστηκε κάτω από την ομπρέλα της Image με τους Tony Lee, Will Sliney και Ciaran Lucas, ετοιμάζοντας μια σπέσιαλ σειρά για τους "Μαγκαϊβεράδες" (τους φίλους του Μαγκάιβερ)...
Τα συγκεκριμένα τεύχη θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο και αναμένονται με μεγάλη αγωνία από τους φαν του ήρωα...
Το θέμα είναι αν θα καταφέρουμε να δούμε κάποια στιγμή μεταφρασμένη και στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη σειρά, μιας και στη χώρα μας ο Μαγκάιβερ, λατρεύτηκε ιδιαιτέρως (άλλωστε ακόμα και σήμερα, ονομάζουμε Μαγκάιβερ κάποιον που βρίσκει πολλούς τρόπους να αυτοσχεδιάσει)...


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Εμείς προτείνουμε... 85 - Το Πρόσωπο του Ψεύδους (Μυθιστόρημα)


Συγγραφέας: Iris Johansen
Μετάφραση: Αθηνά Κουτζόγλου
Σειρά: Anubis ΒΙΠΕΡ
Σχήμα: 12,5x18,5
Σελίδες: 448
ISBN: 978-960-497-347-7
Ημερομηνία Έκδοσης: 18/6/2012
Τιμή: €7,90

ΕΝΑ ΚΡΑΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...
ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ...
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ...

Η Ιβ Ντάνκαν έχει ένα σπάνιο χάρισμα, που είναι ευλογία και κατάρα μαζί. Η μοναδική ικανότητά της να βρίσκει την ταυτότητα νεκρών ανθρώπων ανασυνθέτοντας το πρόσωπό τους από το κρανίο τους έχει βοηθήσει στην εξιχνίαση πολλών εγκλημάτων. Για την Ιβ, η κόρη της οποίας έπεσε θύμα ενός κατά συρροή δολοφόνου, η δουλειά αυτή είναι ένας τρόπος να συμφιλιωθεί με τον προσωπικό της εφιάλτη.
Όταν ο δισεκατομμυριούχος Τζον Λόγκαν της ζητά να ανασυνθέσει το πρόσωπο ενός θύματος δολοφονίας, το μόνο πράγμα που την πείθει να δεχτεί είναι το αστρονομικό χρηματικό ποσό που της προσφέρει για τους σκοπούς ενός ιδρύματος. Η συμφωνία είναι απλή, κι όμως θα είναι η πιο επικίνδυνη που έχει κάνει στη ζωή της...
Όταν το κρανίο αρχίζει να αποκαλύπτει τη σοκαριστική του ταυτότητα, η Ιβ παγιδεύεται σε έναν τρομακτικό ιστό φόνων και απάτης, με ανθρώπους που θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνει το μυστικό του κρανίου στον τάφο... ακόμα κι αν χρειαστεί να θαφτούν κι άλλοι μαζί του...


«Η Iris Johansen ξέρει πώς να κερδίζει φανατικούς αναγνώστες.»
- Associated Press

«Ένα θρίλερ με όλη τη σημασία της λέξης… Θα το απολαύσετε.»
- Alfred Hitchcock Mystery Magazine


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Νέες εκδόσεις 226 - Μίκυ Μάους 2396


Στο νέο τεύχος του Μίκυ Μάους θα διασκεδάσουμε με την ιστορία του τελάλη Ντο Ναλντ Ντανγκ ο οποίος καλείται να φέρει το Δεύτερο Βιβλίο των Απαντήσεων, όταν το πρώτο… δεν απαντά πια! Ακόμη, πώς η γιαγιά Ντακ θα τα βγάλει πέρα στην άγρια φύση και πώς ο Γκαστόνε θα εξηγήσει την ανεξήγητη καλοτυχία του σε μία δημοσιογράφο;
Κυκλοφορεί από Παρασκευή 15 Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά, οι ιστορίες του τεύχους:
1. Ντόναλντ Ντακ: Το Μεγάλο Βιβλίο των Απαντήσεων (Α' Μέρος)
2. Παπιά στο πετάλι: Διαφορές
3. Παπιά στο πετάλι: Αγώνας ταχύτητας
4. Παπιά εν πτήσει: Στο υπόστεγο
5. Ντόναλντ Ντακ: Το Μεγάλο Βιβλίο των Απαντήσεων (Β' Μέρος)
6. Γιαγιά Ντακ: Αγρόκτημα στην ζούγκλα
7. Γκαστόνε: Ο αγαπημένος της Τύχης

Εκδόσεις: Τερζόπουλος/Νέα Ακτίνα
Σελίδες: 100
Τιμή: 1,50€

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Νέες εκδόσεις 225 - The Avengers 4


Η σειρά “The Avengers” μετρά πάνω από πενήντα χρόνια ζωής και πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους τίτλους στο χώρο των κόμιξ. Τώρα, μετά τις συναρπαστικές αλλαγές που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, οι σπουδαιότεροι υπερήρωες της Marvel Comics, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για να σταματήσουν τους κινδύνους που απειλούν τη Γη.
Κυκλοφορεί το 4ο τεύχος, από τις εκδόσεις Anubis. Τιμή: 2,50 ευρώ.

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Οι ταινίες που αγαπήσαμε 16 – Οι Στρατιώτες του Σύμπαντος / Starship Troopers (1997)


Μετά την ολική καταστροφή του Μπουένος Άιρες από μία εξωγήινη επίθεση, λαμβάνει μέρος ένας πόλεμος μεταξύ των ανθρώπων της Γης και των Arachnids του πλανήτη Klendathu. Στον πόλεμο αυτό παίρνουν μέρος ο John Rico (Casper Van Dien), η κοπέλα του Carmen Ibanez (Denise Richards) αλλά και ο κολλητός του Carl Jenkins (Neil Patrick Harris), δίχως όμως να γνωρίζουν τη βαρβαρότητα και τη δύναμη του εχθρού τους με αποτέλεσμα το πεδίο της μάχης να μετατραπεί σε λουτρό αίματος...




Η ταινία βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Robert A. Heinlein, από το οποίο παραλείφθηκαν ωστόσο οι σκοτεινές προεκτάσεις και ιδέες. Άλλωστε, ο Verhoeven προτίμησε να διαβάσει μόνο τα πρώτα κεφάλαια σχηματίζοντας στο μυαλό του τη δική του εκδοχή της ιστορίας. Με μια απεικόνιση που δεν διαφέρει σε πολλά από αυτή των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, μια μεραρχία στρατιωτών αποστέλλεται σε έναν άγνωστο πλανήτη με σκοπό την εξουδετέρωση των γιγαντιαίων εντόμων που προσπαθούν να αποικίσουν το γαλαξία διασπείροντας τους σπόρους τους στο διάστημα. Φυσικά, έχει προηγηθεί η καταστροφή μερικών εκ των μεγαλύτερων πόλεων της Γης –όπως μας πληροφορούν τα τηλεοπτικά «επίκαιρα» του μέλλοντος.




Καταπληκτικά εφέ, συνεχής υπερένταση, μάχες πέρα από κάθε φαντασία... Και έντομα... Πολλά τεράστια έντομα!... Μία από τις σπουδαιότερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, με φανατικούς οπαδούς αλλά και... μισητούς εχθρούς! Η ουσία είναι πως πρόκειται για μια σπουδαία κινηματογραφική εμπειρία. Η μεγάλη εισπρακτική της επιτυχία είχε σαν αποτέλεσμα να ακολουθήσουν και δύο συνέχειες, όχι εξίσου καλές είναι η αλήθεια.

Σκηνοθεσία: Paul Verhoeven
Πρωταγωνιστούν: Casper Van Dien, Denise Richards, Neil Patrick Harris, Dina Meyer, Jake Busey
Διάρκεια: 129'




2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Νέες εκδόσεις 224 - Τα Μεγάλα Σήριαλ 34-35


Κυκλοφορούν τα δύο νέα τεύχη της σειράς «Τα Μεγάλα Σήριαλ». Στο τεύχος 34, με τίτλο «Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Οι Πρώτες Αποστολές», ο Ντόναλντ χάνει τρεις μέρες από την ζωή του! Δεν θυμάται ούτε πού πήγε, ούτε τι έκανε, ώσπου ανακαλύπτει ότι είναι μυστικός πράκτορας και του έχουν διαγράψει την μνήμη! Αποστολή του είναι να βρει έναν υπολογιστή που περιέχει ένα άκρως απόρρητο αρχείο με τα ονόματα όλων των μυστικών πρακτόρων της υπηρεσίας του. Όμως, το παιχνίδι των κατασκόπων παίρνει μεγάλες διαστάσεις και ο πράκτορας Ντόναλντ δεν ξέρει ποιος είναι φίλος και ποιος εχθρός του...

Αναλυτικά, οι ιστορίες του τεύχους 34:
1. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ (Α' μέρος)
2. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ (Β' μέρος)
3. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ (Γ' μέρος)
4. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ (Δ' μέρος)
5. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Η Μεγάλη πρεμιέρα
6. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Αποστολή στο Παρίσι
7. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Διαγραφή μνήμης


Στο τεύχος 35, με τίτλο «Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Αποστολή στον Πυρήνα της Γης», ο πράκτορας Ντακ αναλαμβάνει να οδηγήσει στον Βόρειο Πόλο ένα βαθυσκάφος προηγμένης τεχνολογίας! Μετά από την προδοσία του αρχηγού του, ο πράκτορας Ντακ βρίσκεται ολομόναχος στην μέση του ωκεανού και έρχεται αντιμέτωπος με ένα τσούρμο πειρατών, ενώ οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη…

Αναλυτικά, οι ιστορίες του τεύχους 35:
1. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Αποστολή στον πυρήνα της Γης (Α' μέρος)
2. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Αποστολή στον πυρήνα της Γης (Β' μέρος)
3. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Αποστολή στον πυρήνα της Γης (Γ' μέρος)
4. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Αποστολή στον πυρήνα της Γης (Δ' μέρος)
5. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Κυνηγοί & θηράματα (Α' μέρος)
6. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Κυνηγοί & θηράματα (Β' μέρος)
7. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Κυνηγοί & θηράματα (Γ' μέρος)
8. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Κυνηγοί & θηράματα (Δ' μέρος)
9. Μυστικός Πράκτωρ Ντόναλντ Ντακ: Το Νησί του Χογκ

Εκδόσεις: Τερζόπουλος/Νέα Ακτίνα
Σελίδες κάθε τεύχους: 260
Τιμή τεύχους: 4,90 €

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Νέες εκδόσεις 223 - Ντόναλντ Τόμος 5-9


Πέντε ακόμη νέοι τόμοι Ντόναλντ κυκλοφορούν πανελλαδικά και περιέχουν μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά τεύχη του περιοδικού Ντόναλντ για να περάσετε χαρούμενες διακοπές!

Αναλυτικά, τα τεύχη που περιέχει ο κάθε τόμος:
Ο τόμος 5 περιέχει τα τεύχη 132, 139 και 144.
Ο τόμος 6 περιέχει τα τεύχη 99, 138 και 148.
Ο τόμος 7 περιέχει τα τεύχη 92, 103 και 107.
Ο τόμος 8 περιέχει τα τεύχη 96, 118 και 121.
Ο τόμος 9 περιέχει τα τεύχη 97, 106 και 119.

Εκδόσεις: Τερζόπουλος/Νέα Ακτίνα
Τιμή τόμου: € 4,40





2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Η Ελλάδα που αντιστέκεται!


Η Ελλάδα στους 8 του Euro 2012!
Στα ουράνια βρίσκεται η Ελλάδα μετά τη μεγάλη πρόκριση της εθνικής μας και τη νίκη της με 1-0 επί της Ρωσίας, ενός εκ των φαβορί της διοργάνωσης!
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Έλληνες παίκτες να πανηγυρίζουν ακόμα μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Ελλάδα έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε τους Ρώσους και θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ ακόμη αν η μπάλα από το απευθείας φάουλ του Τζαβέλλα δεν σταμάταγε στο δοκάρι του Μαλαφέεβ. Για να μην μιλήσουμε για την (ακόμα μια φορά) αντίπαλη διαιτησία. Μετά τα ματς με Πολωνία και Τσεχία και με την Ρωσία ο διαιτητής αδίκησε την Ελλάδα. Στο 61' ο Καραγκούνης μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε καθαρά από τον Ιγκνασέβιτς με αυτόν τον διαιτητή Έρικσον αντί να δώσει πέναλτι να δίνει κάρτα στον Καραγκούνη για θέατρο!
Ακριβώς με την ίδια συγκομιδή με το 2004 (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 1 ήττα), η Εθνική μας πήρε την πρόκριση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Λέτε να έχουμε μπροστά μας ένα νέο έπος;
Συγχαρητήρια στους μάγκες με τα μπλε!!!

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Κλείσαμε 2 χρόνια παρουσίας!



Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια από τότε που το blog του Μικρού Σερίφη ξεκίνησε την πορεία του στο ελληνικό διαδίκτυο. Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη μιας πλειάδας φίλων, οι οποίοι το τιμούν καθημερινά με την επίσκεψή τους. Η καθημερινή ενημέρωση, η σωστή αρθρογραφία, η πλούσια θεματολογία και η φιλική αντιμετώπιση, έχουν οδηγήσει το blog μας στην κορυφή και πλέον περιλαμβάνεται στις καλύτερες και πιο αγαπητές ιστοσελίδες, στην κατηγορία των κόμικς και όχι μόνο...
Δίνουμε μεγάλη σημασία στη σωστή προβολή των θεμάτων μας αλλά και στη λειτουργικότητα της σελίδας μας, κάτι που μας βοήθησε να αναδειχθούμε νικητές της ψηφοφορίας του TOP BLOGS, στην κατηγορία Comics/Cartoon/ Sketch.
Πρόσφατα ξεπεράσαμε τις 1.000 αναρτήσεις και συνεχίζουμε ακάθεκτοι με τους ίδιους ρυθμούς! Στόχος μας, να σας κρατάμε πάντα ενήμερους για τις εξελίξεις στον χώρο των κόμικς αλλά και να σας θυμίζουμε τα παιδικά σας χρόνια μέσα από την προβολή θεμάτων για παλιά περιοδικά, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες...
Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, για την αγάπη και την υποστήριξή σας! Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε συντροφιά για πάρα πολλά χρόνια ακόμα...



2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Νέες εκδόσεις 222 - Justice League: Νέα Εποχή (Comic book)


Συγγραφέας: Johns Geoff
Μετάφραση: Ηλίας Τσιάρας
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 160
ISBN: 978-960-497-314-9
Ημερομηνία Έκδοσης: 1/6/2012
Τιμή: €21,90

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΑΖΙ... ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

Υπερήρωες -όπως ο Σούπερμαν στη Μετρόπολις και ο μυστηριώδης Μπάτμαν στο Γκόθαμ- έχουν κάνει την εμφάνισή τους και ο κόσμος τους αντιμετωπίζει με φόβο! Όταν, όμως, μία εξωγήινη απειλή εξαπολύει μία σειρά από παράξενες επιθέσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, αυτοί οι ήρωες θα πρέπει να συνεργαστούν για να τις σταματήσουν... αν, βέβαια, πρώτα καταφέρουν να συμφωνήσουν!

ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ. ΜΠΑΤΜΑΝ. ΓΟΥΟΝΤΕΡ ΓΟΥΜΑΝ. 
ΓΚΡΗΝ ΛΑΝΤΕΡΝ. ΦΛΑΣ. ΑΚΟΥΑΜΑΝ.

Αν και είναι νέοι και άπειροι, ριψοκίνδυνοι και με υπερβολική αυτοπεποίθηση, καθένας από αυτούς αποτελεί μια πανίσχυρη δύναμη στη μάχη εναντίον του κακού! Μαζί, ίσως είναι οι μόνοι που θα μπορέσουν να σταματήσουν τον εξωγήινο πολέμαρχο Ντάρκσαϊντ, που θέλει να κατακτήσει τον πλανήτη μας. Μαζί... θα γίνουν η Justice League!

Οι Geoff Johns και Jim Lee μας ταξιδεύουν στο νέο σύμπαν των υπερηρώων της DC Comics με μια συναρπαστική περιπέτεια που σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία.


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Νέες εκδόσεις 221 - Marvel Super Heroes 1


Άιρον Μαν, Θωρ, Κάπταιν Αμέρικα, Χαλκ! Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους μεγάλους υπερήρωες που θα συναντήσετε στις σελίδες του “Marvel Super Heroes”! Ταξιδέψτε στο σύμπαν της Marvel, όπου η περιπέτεια και η δράση δε σταματούν ποτέ!

Τιμή Τεύχους: € 3,90
Συνοδευτικό Υλικό: Σούπερ δώρα!
Εκδόσεις: Anubis

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Νέες εκδόσεις 220 - Spider-Man Magazine 3


Ένας από τους διασημότερους υπερήρωες όλων των εποχών έρχεται τώρα σε ένα ειδικό περιοδικό, για να τον γνωρίσουν οι μικρότερες ηλικίες! Σε κάθε τεύχος μοναδικά κόμιξ, απίθανα παιχνίδια και φοβερά δώρα περιμένουν όλους τους φανατικούς του φίλους!

Συνοδευτικό Υλικό: Υπερηρωικά δώρα
Τιμή Τεύχους: € 4,50
Εκδόσεις: Anubis

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...