Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σινεμά και DVD 58 - Ο Μοναχικός Καβαλάρης / The Lone Ranger (2013)


Είδος: Γουέστερν περιπέτεια
Διάρκεια: 135 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013
Σκηνοθεσία: Gore Verbinski
Πρωταγωνιστούν: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson

Υπόθεση: Μια ομάδα Τεξανών ρέιντζερς κυνηγάει τη συμμορία του Μπουτς Κάβεντις. Η συμμορία, όμως, στήνει ενέδρα και πετυχαίνει να σκοτώσει όλους τους διώκτες της. Μόνο ένας επιβιώνει, ο οποίος αναρρώνει υπό τη σωτήρια βοήθεια ενός Ινδιάνου, του Τόντο. Πλέον, ο αστυνόμος φοράει μαύρη μάσκα, καβαλάει το λευκό του άλογο, τον Σίλβερ και με τον Τόντο πάντα κοντά αποζητά εκδίκηση επί των παρανόμων που παραλίγο να τον σκοτώσουν αλλά κι επί όσων αψηφούν τον νόμο.
Ο Tonto είναι ένας εκκεντρικός Ινδιάνος πολεμιστής που θυμάται την ιστορία του John Ried, ενός ανθρώπου του νόμου και της τάξης που μεταμορφώθηκε σε θρύλο της "παράνομης" δικαιοσύνης. Δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, που μέσα από μια σειρά περιπετειών και διασκεδαστικών διενέξεων, θα μάθουν να συνεργάζονται για να πατάξουν τη διαφθορά και την απληστία.





Ο θρυλικός ήρωας του γουέστερν Lone Ranger επιστρέφει με την σφραγίδα της Disney, σε σκηνοθεσία Gore Vebrinski («Pirates Of The Caribbean») και παραγωγή του Jerry Bruckheimer. Το «Lone Ranger» αναμένεται να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια με γερές δόσεις δράσης και χιούμορ στην οποία ο μασκοφόρος ήρωας μας παρουσιάζεται από μια νέα οπτική.
O Τζόνι Ντεπ και o Άρμι Χάμερ μαζί με ένα διεθνές cast συμμετέχουν σε μια συναρπαστική νέα εκδοχή της κλασικής ιστορίας του Lone Ranger σε παραγωγή του Jerry Bruckheimer και σκηνοθεσία του Gore Verbinski.







Η παραγωγή της επικής περιπέτειας της Disney και της Jerry Bruckheimer Films έχει ξεκινήσει στο Νέο Μεξικό, στην Αριζόνα, στη Γιούτα και στο Κολοράντο. Η ταινία ενώνει και πάλι την ομάδα των πρώτων τριών μπλοκμπάστερ της σειράς «Πειρατές της Καραϊβικής», τον παραγωγό Jerry Bruckheimer, τον σκηνοθέτη Gore Verbinski με τον Johnny Depp που μας χάρισε τον Jack Sparrow, τον θρυλικό πειρατή που υπήρξε υποψήφιος για Όσκαρ, ενώ έχει δανείσει τη φωνή του στον ομώνυμο ρόλο της ταινίας "Rango", την πρώτη animation ταινία του Verbinski που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. Και εδώ ο Johnny Depp, για άλλη μια φορά υποδύεται έναν εκκεντρικό χαρακτήρα, κάτι στο οποίο είναι συνηθισμένος και είναι αλήθεια πως του ταιριάζει...


2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Νέες εκδόσεις 410 - Παράδοξος Ύπνος (Comic book)


Βυζαντινή Αυτοκρατορία, 8ος αιώνας μ.Χ. Η κεντρική Ασία αποτελεί για τους ταξιδιώτες της εποχής μια αχανή, αχαρτογράφητη έκταση όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Ο Αμπντούλ Μαλίκ, ο εκκεντρικός εμίρης του εμιράτου της Μπουχάρας, ενδιαφέρεται να μάθει τι όνειρο βλέπει ο νεογέννητος γιος του που έχει πέσει σε λήθαργο. Τρεις Έλληνες απεσταλμένοι του Αυτοκράτορα ξεκινούν από την Κωνσταντινούπολη έχοντας μια ιδιαίτερη αποστολή. Τι κρύβεται πίσω από το αίνιγμα του παράδοξου ύπνου;

Ο Φώτης Παπαστεφάνου, στην πρώτη του μεγάλου μήκους εκδοτική προσπάθεια, παρουσιάζει μια μεσαιωνική ιστορία μυστηρίου στα πρότυπα των κόμικς της ευρωπαϊκής σχολής. Συνδυάζοντας την περιπέτεια με το ιστορικό δράμα και τη λαογραφική παράδοση και προσθέτοντας άφθονες χιουμοριστικές πινελιές, δημιουργεί ένα όμορφο και πρωτότυπο άλμπουμ που αναπλάθει επιτυχώς μια εποχή όπου το όνειρο μπορούσε να συνυπάρξει με την πραγματικότητα.

1η έκδοση: Απρίλιος 2013
Είδος: Ιστορική Περιπέτεια /Χιούμορ
Διαστάσεις: 16,5 x 23,5
Αριθμός σελίδων: 82   Εκτύπωση: Ασπρόμαυρο
ISBN: 978-960-99851-5-4
Τιμή: 9,00 ευρώ
Εκδόσεις: Ένατη Διάσταση

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ελληνικά Comic Books 2: Ενέργεια χωρίς σπατάλες (1992)


Δημιουργός: Βαγγέλης Σαΐτης.
Τίτλος κόμικ: "Σώστε τον Πλανήτη Γη".

Αυτό το εκπαιδευτικό και πολύ χρήσιμο comic book, με τον οικολογικό τίτλο "Ενέργεια Χωρίς Σπατάλες", κυκλοφόρησε το 1992. Περιείχε κόμικς και συμβουλές για την εξοικονόμηση ενέργειας. Το εξέδωσε το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και διανεμήθηκε στα σχολεία. Τυχεροί όσοι πιτσιρικάδες το κράτησαν τότε σε κάποιο ντουλάπι, καθώς σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί...
Αναδημοσιεύουμε την ιστορία, όπως αυτή εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο μέσω του blog History of Comics, του Λευτέρη Ταρλαντέζου.
Για να μπορέσετε να την διαβάσετε, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ επάνω στην πρώτη εικόνα...













2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Νέες εκδόσεις 409 - Κόμιξ #300


Στο 300ό τεύχος του Κόμιξ… Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει ο Ντόναλντ για μια επέτειο-ορόσημο στα χρονικά του περιοδικού που καταγράφει κάθε μήνα την ζωή της Λιμνούπολης. Μια γιορτινή ιστορία με καλεσμένους τους ήρωες του Ουώλτ Ντίσνεϋ, από τον Ντάαν Γίππες, σε ένα διπλό και πανηγυρικό τεύχος!
Ακόμη… Παρουσιάζονται τα πρώτα στριπ που δημοσιεύθηκαν στον αμερικανικό ημερήσιο τύπο την δεκαετία του 1980. Το αξιόλογο αλλά δυσεύρετο αυτό υλικό, το οποίο δεν έχει επανεκδοθεί σε συγκεντρωτική μορφή, μας παρουσιάζει απολαυστικά στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή του Μίκυ Σίτυ αλλά και της Λιμνούπολης.
Και φυσικά, περιπέτειες από τους μεγάλους σχεδιαστές του Ντίσνεϋ: Μοττούρα Σκάρπα, Φεριόλι, Βίκαρ, Γκότφρεντσον, Μάου και Μπας Χέυμανς και δύο απολαυστικές ιστορίες από τον μεγάλο Καρλ Μπαρκς σε ένα διπλό τεύχος με τρεις(3!) επετειακές αφίσες/διπλά οπισθόφυλλα του μεγάλου δημιουργού, για να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο!
Κυκλοφορεί από την Παρασκευή 24 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα!

Αναλυτικά, οι ιστορίες του τεύχους:
1. Ντόναλντ Ντακ: Η μεγάλη επέτειος
Σενάριο: Evert Geradts, Σχέδιο: Daan Jippes
2. Μίκυ Μάους: Ντόλτσε Βίτα
Σενάριο: Ponti/Roberto Gagnor, Σχέδιο: Paolo Mottura
3. Θείος Σκρουτζ: Χαμένοι στον Λαβύρινθο (Α' Μέρος)
Σενάριο: Jens Hansegård, Σχέδιο: Cèsar Ferioli Pelaez
4. Θείος Σκρουτζ: Χαμένοι στον Λαβύρινθο (Β' Μέρος)
Σενάριο: Jens Hansegård, Σχέδιο: Cèsar Ferioli Pelaez
5. Θείος Σκρουτζ: Του εχθρού μου ο εχθρός (Α' Μέρος)
Σενάριο: Dave Rawson, Σχέδιο: Romano Scarpa
6. Θείος Σκρουτζ: Του εχθρού μου ο εχθρός (Β' Μέρος)
Σενάριο: Dave Rawson, Σχέδιο: Romano Scarpa
7. Ντόναλντ Ντακ: Ο Χορός της Βροχής
Σενάριο: Kai Vainiomäki, Σχέδιο: Vicar
8. Ντόναλντ Ντακ: Το μοιραίο τριφύλλι
Σενάριο: Evert Geradts, Σχέδιο: Bas Heymans
9. Ντόναλντ Ντακ: Για ποιον χτύπησε η καμπάνα...
Σενάριο: Frank Jonker, Σχέδιο: Bas Heymans
10. Πλούτο: Ο Πλούτο και ο μπόγιας
Σενάριο: Floyd Gottfredson/Ted Osborne, Σχέδιο: Floyd Gottfredson
11. Ντόναλντ Ντακ: Καλλιτέχνης κατεδαφιστής
Σενάριο: Carl Barks, Σχέδιο: Carl Barks
12. Ντόναλντ Ντακ: Καλλιτέχνης υαλουργός
Σενάριο: Carl Barks, Σχέδιο: Carl Barks


Το εξώφυλλο του τεύχους 300, ανοιχτό.




Οι επετειακές αφίσες/διπλά οπισθόφυλλα του μεγάλου δημιουργού Καρλ Μπαρκς, που μπορείτε να επιλέξετε με το Κόμιξ #300.


Τα τρία εξώφυλλα/οπισθόφυλλα του Κόμιξ #300, σε πλήρη ανάπτυξη.

Εκδόσεις: Τερζόπουλος/Νέα Ακτίνα
Σελίδες:
160+8(εσωτερικές & διπλό εξώφυλλο/οπισθόφυλλο)
Τιμή: 5,90€

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο Μίκυ Μάους φόρεσε φουστανέλα και... έγινε Έλληνας!


Φόρεσε τη φουστανέλα, τσαρούχια και πόζαρε με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές της Ελλάδας. Ο λόγος για τον αγαπημένο ήρωα μικρών και μεγάλων, Μίκυ Μάους!

Ένα τριήμερο γεμάτο από Ελλάδα χάρισε στους επισκέπτες της η Disneyland της Καλιφόρνια στις 25, 26 και 27 Μαΐου.
Το διάσημο θεματικό πάρκο με τους ήρωες του Ντίσνεϊ ντύθηκε στα γαλανόλευκα και πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους και η Νία Βαρντάλος, έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον Μίκυ τσολιά! Η γιορτή είχε τον χαρακτηριστικό ελληνικό τίτλο «ΟPA!», τιμώντας την ελληνική μουσική, τον χορό, τις τέχνες, το φαγητό, την ιστορία και τα αθλήματα. Για τα παιδιά, υπήρχαν παιχνίδια όπως η Ολυμπιακή εκπαίδευση με τον Ηρακλή.


Στη σχετική διαφημιστική μακέτα ο λατρεμένος Μίκυ Μάους φορά τη φουστανέλα του και η Μίνι σέρνει το χορό...

Το περασμένο τριήμερο, η Ντίσνεϊλαντ «ντύθηκε» στα γαλανόλευκα και ο αγαπημένος ήρωας του Ντίσνεϊ με την... αρραβωνιαστικιά του, Μίνι Μάους, είχαν το βασικό ρόλο στη διασκέδαση... α λα ελληνικά των επισκεπτών του ψυχαγωγικού πάρκου της Καλιφόρνια, καθώς η ελληνοαμερικανική κοινότητα Greek America Foundation διοργάνωσε το «OPA! A Celebration of Greece».
Το φεστιβάλ ήταν μια γιορτή προς τιμήν της χώρα μας, με σκοπό να αναδειχτούν η ιστορία, ο πολιτισμός, οι ελληνικές γεύσεις και η παραδοσιακή μουσική μας και παράλληλα να βελτιώσει της εικόνα της πατρίδας μας στο εξωτερικό.
Σ’ αυτό έβαλαν το... χεράκι τους η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία επιμελήθηκε το διατροφικό κομμάτι του χάπενιγκ με παραδοσιακά ελληνικά πιάτα και γλυκά, και η οινοποιός Χριστίνα Μπουτάρη. Παρούσα στις εκδηλώσεις ήταν και η Νία Βαρντάλος, που διαφημίζει την πατρίδα της όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της. Η Βαρντάλος μάλιστα, φωτογραφήθηκε με το... διάσημο ποντίκι και «ανέβασε» τη φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, γράφοντας: «Συνάντησα ένα νέο ξάδερφο, πως είναι το όνομά του;».


Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Νία Βαρντάλος με το Μίκυ και τον άντρα της.

Επιπλέον, διάφορες εκδηλώσεις πλαισίωσαν το τριήμερο. Οι συνομιλίες με... αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, που τους υποδύονταν τα μέλη της ομάδας «Πολίτες της Ελλάδας», ενώ με επικεφαλής και διοργανωτή τον μυθικό ήρωα Ηρακλή, μικροί και μεγάλοι πήραν μέρος στους μίνι Ολυμπιακούς Αγώνες και αγωνίστηκαν στο ακόντιο, το άλμα εις μήκος και στη δισκοβολία. Επίσης, δόθηκαν χορευτικές παραστάσεις, στις οποίες το καλαματιανό και το τσάμικο είχαν την τιμητική τους, ενώ η λέξη «όπα», που εκφράζει το ελληνικό κέφι, ακούστηκε αμέτρητες φορές στο χώρο από όλους τους συμμετέχοντες, καθώς ήταν και το σλόγκαν του ελληνικού φεστιβάλ!...





2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Νέες εκδόσεις 408 - Action Comics #1


Ο τελευταίος γιος του Κρύπτον

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ,
ΣΤΟ CLUB ΦΙΛΩΝ "ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ"

Ο Κλαρκ Κεντ εξακολουθεί να εργάζεται ως δημοσιογράφος και προσπαθεί να ζήσει μια -όσο το δυνατόν- πιο φυσιολογική ζωή. Μια μέρα, όμως, ένα δυνατό σοκ έρχεται να τον συγκλονίσει... Ένα άγνωστο αντικείμενο εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης και, πριν κανείς προλάβει να αντιδράσει, προσγειώνεται στο κέντρο της Μητρόπολης! Χάρη στον Superman οι καταστροφές περιορίζονται, όμως, όταν ο πρωταγωνιστής μας πλησιάζει το αντικείμενο, διαπιστώνει ότι πρόκειται για μια άκατο μέσα στην οποία βρίσκεται ένα παιδί! Τις επόμενες ώρες, ο Κλαρκ, θα έρθει σε αντιπαράθεση με τους στρατιωτικούς, οι οποίοι θέλουν να κάνουν πειράματα στο νεαρό αγόρι. Όλα δείχνουν πως η άκατος προέρχεται από τον χαμένο πλανήτη του Superman, τον Κρύπτον...







Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε τρία τεύχη.
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis.
Το πρώτο τεύχος περιλαμβάνει τα επεισόδια από τα τεύχη 844-845 της αμερικάνικης έκδοσης του Action Comics.
Τιμή τεύχους: 3,90 ευρώ.
Σελίδες: 48.

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Νέες εκδόσεις 407 - Μίκυ Μάους #2445


Μαύρος Κεραυνός - Το μέλλον είναι εδώ!

Στο τεύχος του Μίκυ Μάους που κυκλοφορεί… Η πιο σκοτεινή ώρα έφθασε… Με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσει ο Μίκυ τον Μαύρο Κεραυνό, το φοβερό ρομπότ του Μαύρου Φαντάσματος, στην προσπάθειά του να ανακαλύψει το μυστηριώδες πρόσωπο που ευθύνεται για την παράξενη συμπεριφορά των ρομπότ της Αβαντίας;
Ακόμη... Πώς θα αυξηθεί ο τουρισμός στην Λιμνούπολη; Ο θείος Σκρουτζ προσπαθεί να βρει την πιο καλή ιδέα και να την παρουσιάσει στον δήμαρχο της πόλης!
Τέλος... Γιατί ο Μαύρος Πητ θα αποφυλακιστεί την μοναδική ημέρα που θα ήθελε όσο τίποτε άλλο να μείνει μακριά από το σπίτι του;
Κυκλοφορεί από την Παρασκευή 24 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα!

Αναλυτικά, οι ιστορίες του τεύχους:
1. Μαύρος Κεραυνός - Το μέλλον είναι εδώ! (Μέρος Γ'): Η πιο σκοτεινή ώρα
Σενάριο: Casty - Σχέδιο: Lorenzo Pastrovicchio
2. Σπορ Παπιά: Καταδύσεις
Σενάριο: Carlo Panaro - Σχέδιο: Nicola Tosolini
3. Σπορ Παπιά: Εμμονή
Σενάριο: Carlo Panaro - Σχέδιο: Nicola Tosolini
4. Θείος Σκρουτζ: Κούρσα στο θησαυροφυλάκιο
Σενάριο: Alberto Savini - Σχέδιο: Graziano Barbaro
5. Μαύρος Πητ: Απόδραση από την ελευθερία
Σενάριο: Riccardo Pesce - Σχέδιο: Silvio Camboni

Εκδόσεις: Τερζόπουλος/Νέα Ακτίνα
Σελίδες: 100
Τιμή: 1,50€

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Επίκαιρες γελοιογραφίες 136: Άδικη φορολογία...


Αντί να φορολογήσουν με μεγάλα ποσά τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους, υπάρχουν πληροφορίες ότι στο Υπουργείο Οικονομικών ψάχνουν να βρουν τρόπους για να βάλουν χέρι στα λεφτά των τίμιων πατριωτών που έτυχε να έχουν κάποιες... μικροκαταθέσεις στο εξωτερικό! Ε, αυτό πια ξεπερνάει κάθε όριο!...

Σκίτσο του Πέτρου Τσιολάκη.
Δημοσιεύθηκε 03/12/2012 στο ΠΟΝΤΙΚΙ.


2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Νέες εκδόσεις 406 - Λούκυ Λουκ - Έθνος #12


Η εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής" κυκλοφόρησε το φύλλο αρ. 1598, με ένθετο ένα ολόκληρο τεύχος του Λούκυ Λουκ. Υπενθυμίζουμε ότι, σε συνεργασία με την "Μαμούθ Κόμιξ", η εφημερίδα κυκλοφορεί μια σειρά τευχών του δημοφιλούς ήρωα, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει και ενός άλλου είδους αναγνωστικό κοινό. Πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης και προσιτή τιμή (4,00 ευρώ η έκδοση με τις προσφορές).

Το σημερινό τεύχος: Ο ΕΛΑΦΡΟΧΕΡΗΣ ("FINGERS")
Α' έκδοση σε άλμπουμ: DARGAUD EDITEUR, Paris, 1983
Σκίτσα: MORRIS
Κείμενα: LO HARTOG VAN BANDA
Ένας γοητευτικός κύριος που κάνει χειροφιλήματα ξαφρίζοντας τα δαχτυλίδια και προσφέρει λουλούδι στα μαλλιά εξαφανίζοντας τα σκουλαρίκια, είναι ένας τζέντελμαν ή ένας ληστής; Η απάντηση είναι απλή: είναι ένας τζέντλεμαν που δεν ελέγχει τα χέρια του! Η αποστολή του Λούκυ Λουκ είναι να προσέχει τα χέρια του Ευρωπαίου κυρίου που αποδεικνύεται "ταχυδακτυλουργός" τόσο με τις πράξεις του, όσο και με τα λόγια που λέει. Δύσκολα τα πράγματα για ένα φτωχό και μόνο καουμπόι, ειδικά όταν έχει να κάνει με τον Ελαφροχέρη, τους Ντάλτον, τους Σιού και... τις γυναίκες! Αλλά αν διαθέτει τα χέρια ενός αληθινού μάγου;...

Το επόμενο τεύχος: Ο ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ


2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...