Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Νέες εκδόσεις 643: Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Disney - Η Καθημερινή #3


ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Στο πλαίσιο των εκδοτικών προσφορών, "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη "THE WALT DISNEY COMPANY (TWDC)", με μια εκδοτική προσφορά συλλεκτικής αξίας για όλη την οικογένεια. «Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ DISNEY», με ιστορίες του σχεδιαστή Carl Barks, ενός από τους πιο μεγάλους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Οι ιστορίες αυτές συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο μεγάλα αριστουργήματα της τέχνης των κόμικς. Αν και έχουν γραφτεί πολλά χρόνια πριν, είναι ακόμα ζωντανές, απολαυστικές, διαβάζονται και ξαναδιαβάζονται, χαρίζοντας απολαυστικές στιγμές γέλιου σε όλες τις γενεές αναγνωστών. Η παρουσία του Ντόναλντ Ντακ και της παρέας του στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχονται όλο το καλοκαίρι να ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους!... Ο 3ος τόμος κυκλοφόρησε χθες με το φύλλο αρ. 28.683 της εφημερίδας.


Οι ιστορίες που περιλαμβάνονται στον τόμο:
1. Ντόναλντ Ντακ: Στην παλιά Καλιφόρνια
2. Θείος Σκρουτζ: Αλλεργία στα εκατομμύρια
3. Θείος Σκρουτζ: Μαθήματα οικονομίας
4. Ντόναλντ Ντακ: Ο τρόμος των Μουργόλυκων
5. Ντόναλντ Ντακ: Το νέο θησαυροφυλάκιο του Σκρουτζ Μακ Ντακ
6. Ντόναλντ Ντακ: Μια του ψεύτη... δυο του ψεύτη...
7. Ντόναλντ Ντακ: Η πισίνα
8. Ντόναλντ Ντακ: Ο συλλέκτης της δεκάρας
9. Ντόναλντ Ντακ: Η τύχη του Γκαστόνε
10. Ντόναλντ Ντακ: Στρατηγοί δέκα αστέρων
11. Ντόναλντ Ντακ: Οι παιδονόμοι
12. Ντόναλντ Ντακ: Τέρατα & σημεία


Το σχόλιό μας: Πρόκειται, ουσιαστικά, για επανέκδοση της σειράς "Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη του Καρλ Μπαρκς", από τον καινούριο εκδότη της Disney, στην χώρα μας. Αναμέναμε μια τέτοια κίνηση, μέσω της εφημερίδας, όμως δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα διατίθετο η συγκεκριμένη σειρά. Πολύ καλή η προσφορά, με την οποία μπορεί κάποιος να αποκτήσει τους ίδιους τόμους που αγόραζε με 18,90€ (με σκληρό εξώφυλλο και ίδια ποιότητα εκτύπωσης), με μόλις 4,00€ μαζί με την εφημερίδα (κανονική τιμή 9,90€ - όπως αναγράφεται στο οπισθόφυλλο). Εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί ο προηγούμενος εκδότης πούλαγε στην διπλάσια τιμή...

Την επόμενη εβδομάδα: Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Πονάει η ήττα, όμως μας κάνει πιο δυνατούς...


Κόστα Ρίκα - Ελλάδα 1-1 (5-3 πεν.)

Μας πονάει, αλλά είναι απόδειξη μεγέθους
(Θέμης Καίσαρης, http://www.contra.gr/)

Είκοσι χρόνια μετά το 1994 δεν πήγαμε στο Μουντιάλ ως άγνωστοι κομπάρσοι, ως ατραξιόν, αλλά ως γνωστοί για τα “θέλω” και τα “μπορώ” μας. Δέκα χρόνια μετά το 2004 αποδείξαμε με την πρόκριση στους 16 πως μεγαλώσαμε τόσο που, για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά, κερδίσαμε το ματς που θέλαμε μόνο τη νίκη για να προκριθούμε.
Και τελικά, μεγαλώσαμε τόσο, που βρέθηκε μια “Ελλάδα” να μας πιάσει κορόιδο. Μας πονάει, αλλά είναι απόδειξη μεγέθους. Είναι το σημείο που (θα πρέπει να) καταλαβαίνουμε την καμπύλη της διαδρομής 1994-2004-2014. Φτάσαμε να περνάμε στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να είμαστε “μαύροι” που χάσαμε στα πέναλτι την πρόκριση στους οκτώ και να μιλάμε (με ψυχραιμία ελπίζω και όχι με ανάθεμα και κράξιμο) για τα πράγματα που δεν κάναμε σωστά.
Μεγαλώσαμε πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Κι ίσως τελικά ο τρόπος για να το νιώσουμε στο 100% να έπρεπε να είναι ένας τέτοιος αποκλεισμός. Να φτάσουμε να είμαστε στεναχωρημένοι που μας πέταξε μια “μικρή ομάδα” έξω απ’την οκτάδα του Μουντιάλ.
Ίσως τελικά τότε να μπαίνει η ανεξίτηλη σφραγίδα στο “μέγεθος”. Όταν τα πρωτοσέλιδα δεν έχουν χαμογελαστά πρόσωπα, ούτε καν σκυμμένα κεφάλια, παρά μόνο δακρυσμένα μάτια. Τα δάκρυα σημαίνουν πως μπορούσες, αλλά δεν το πέτυχες.
Σωστό είναι να κρατήσουμε και τα δύο. Και το “μπορούσαμε” και αυτά που δεν κάναμε καλά για να πιστοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητές μας. Θα είναι, και αυτό, ένα βήμα προόδου, το να μην διαλέξουμε πλευρά για να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το τι απ’ τα δύο ισχύει...


Δεν μπορώ να κλάψω παρά μόνο από υπερηφάνεια!
(Ανδρέας Δημάτος, http://www.sentragoal.gr/)

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι συναίσθημα. Και μας τα πρόσφεραν όλα αυτά τα παιδιά και ο προπονητής τους. Απογοήτευση στο φθηνό γκολ που δέχτηκαν, ελπίδα στην αποβολή των Κοσταρικανών, μας ανέβασαν στα ουράνια στην ισοφάριση του Παπασταθόπουλου, τους είδαμε να παίζουν σαν τη γάτα με το ποντίκι την έκπληξη του τουρνουά που γονάτισε την Ιταλία, έσπασε η καρδιά μας στα πέναλτι, λυγίσαμε στην τελευταία εκτέλεση του Γκέκα μαζί του.
Αυτό το ματς είναι η Σεβίλλη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το Ρεσίφε έγινε από τα ξημερώματα για εμάς ό,τι και η πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας για τους Γάλλους που έχουν κατακτήσει δύο Euro και ένα Μουντιάλ, έχουν τεράστια ποδοσφαιρική κληρονομιά και όμως γιορτάζουν πιο πολύ την επέτειο ενός χαμένου ημιτελικού με τον ίδιο δραματικό τρόπο, γιατί σηματοδότησε τη μεγάλη εποχή του γαλλικού ποδοσφαίρου.
Το χθεσινό παιχνίδι δεν είναι δύση. Είναι η άνοιξη. Είναι το τέλος ενός κύκλου και το πέρασμα σε μία νέα εποχή που μπορεί και πρέπει γι' αυτήν την ομάδα με αυτό το μέταλλο να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η Εθνική μας ΚΕΡΔΙΣΕ σε αυτό το Μουντιάλ, δεν έχασε. Δεν έχει να κάνει αυτό μόνο με την προσπάθεια, αλλά και με τη συνολική εξέλιξη. Και αυτό θα πρέπει όλοι να το καταλάβουμε...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ελλάδα, καλή επιτυχία!


Πόσο χαρούμενη μπορεί να ξυπνήσει μεσοβδόμαδα μία ολόκληρη χώρα, χάρη σε ένα penalty...
Με την ευχή η εθνική μας να κερδίσει απόψε και να μας δώσει άλλη μια μεγάλη χαρά...
Όμως, ακόμα κι αν δεν έρθει η πολυπόθητη πρόκριση, εμείς ένα έχουμε να πούμε...

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
Σ' ευχαριστούμε!

Η φωτογραφία ανήκει στον συλλέκτη Ντένη Βαγγόπουλο, ο οποίος έχει κάνει και την υπέροχη σύνθεση!

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Ο Ερίκ Καστέλ και οι Παμπλίτος (Β' μέρος)


Δημοσιεύουμε σήμερα το δεύτερο μέρος ενός κόμικ που όλοι γνωρίσαμε και λατρέψαμε την δεκαετία του '80. Ο Ερίκ Καστέλ, αγαπημένος ποδοσφαιρικός ήρωας, θα μας κρατήσει συντροφιά και θα θυμηθούμε την πρώτη μας επαφή μαζί του, μέσα από την πρώτη του ιστορία, με τίτλο "Ο Ερίκ και οι Παμπλίτος", όπως δημοσιεύθηκε στο ομώνυμο περιοδικό που κυκλοφόρησε η εκδοτική "Star Comics". Το κόμικ αυτό, με το υπέροχο σχέδιο, θα δημοσιευθεί σε συνέχειες και θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ανάλογα με την ανταπόκριση από εσάς, θα επανέρθουμε και με άλλο επεισόδιο του δημοφιλούς... ποδοσφαιριστή. Καλή διασκέδαση!...

Σημείωση: Για να μπορέσετε να διαβάσετε το κόμικ, πατήστε πάνω στις εικόνες ή/και κάνετε αποθήκευση στον υπολογιστή σας.













http://cornersportcafe.blogspot.gr/

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Νέες εκδόσεις 642: Μίκυ Μάους #2


Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του "Μίκυ Μάους"... Το Μίκυ Σίτυ απειλείται να βυθιστεί στο σκοτάδι από έναν παρανοϊκό και εκδικητικό επιστήμονα…
Τι θα γίνει τελικά με το θησαυροφυλάκιο του Σκρουτζ Μακ Ντακ, θα καταφέρουν ο Χρυσοκούκης με τον Ρόμπαξ να το κατεδαφίσουν;…
Ο Φέθρυ θα αποκτήσει ένα άλογο για τον αγώνα ιπποδρομίας, με μια μικρή παραλλαγή...
Γιατί η Ρόζα δεν έχει μάτια παρά μόνο για τον Τζούνιορ;;;
Θα τα μάθουμε όλα στο νέο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα από την Παρασκευή 27 Ιουνίου...

Αναλυτικά, οι ιστορίες του τεύχους:
1. Μίκυ Μάους: Η απειλή του Φάσματος
(Σενάριο: Marco Bosco / Σχέδιο: Marco Palazzi)
2. Φέθρυ Ντακ: Αεροπόρος
(Σενάριο: Enrico Faccini / Σχέδιο: Enrico Faccini)
3. Φέθρυ Ντακ: Μουσικός
(Σενάριο: Enrico Faccini / Σχέδιο: Enrico Faccini)
4. Φέθρυ Ντακ: Σεφ
(Σενάριο: Enrico Faccini / Σχέδιο: Enrico Faccini)
5. Θείος Σκρουτζ: Η τελευταία περιπέτεια (Β' επεισόδιο)
(Σενάριο: Francesco Artibani / Σχέδιο: Alessandro Perina)
6. Φέθρυ Ντακ: Αγώνας ιπποδρομίας
(Σενάριο: Enrico Faccini / Σχέδιο: Enrico Faccini)
7. Τζούνιορ Ντακ: Το πάθος της Ρόζας
(Σενάριο: Gaja Arrighini / Σχέδιο: Nicola Tosolini)

Εκδόσεις: Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε.
Σελίδες: 132
Μέγεθος: 13,5 x 20,5
Τιμή: 1,90€

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Έναντι 74.000.000 δολαρίων πουλήθηκε το... σπίτι του Μίκυ Μάους!


Σε άλλα χέρια πέρασε το σπίτι του «Μίκι Μάους». Ο αγοραστής, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, έδωσε 74 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει. Πρόκειται για το σπίτι, στο οποίο πέθανε ο Walt Disney.
H οικία Carolwood στο Λος Άντζελες ανήκε τα τελευταία χρόνια στον Gabriel Brener, ο οποίος την είχε αγοράσει μετά το θάνατο της Lillian Disney, έναντι 90 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η υπερπολυτελής κατοικία διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 17 μπάνια. Έχει, επίσης, δύο δωμάτια «πανικού», γυμναστήριο, αίθουσα κινηματογράφου και κελάρι κρασιών, ενώ στις πύλες εισόδου φιγουράρει η εικόνα του Μίκι. Στον κήπο της έπαυλης διατηρούνται και οι περίφημες τριανταφυλλιές που φρόντιζε με πολλή αγάπη η Lilian Disney.
Στα έγκατα της έπαυλης του Ντίσνεϊ γεννήθηκε η ιδέα του πρώτου θεματικού πάρκου ψυχαγωγίας. Ο Walt Disney, λάτρευε τις αμαξοστοιχίες. Έτσι, ζήτησε την κατασκευή ενός μίνι σιδηροδρόμου για τρένα με ατμομηχανές στις υπόγειες εγκαταστάσεις του σπιτιού του. Εκεί μαζεύονταν τα παιδιά της γειτονιάς και διασκέδαζαν. Ο μίνι σιδηρόδρομος του Ντίσνεϊ διατηρείται μέχρι και σήμερα για μουσειακή χρήση.









ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ο Ερίκ Καστέλ και οι Παμπλίτος (Α' μέρος)


Το Μουντιάλ τρέχει, το ποδόσφαιρο είναι στην καθημερινότητά μας για έναν μήνα και το blog μας συνεχίζει με αρκετή... ποδοσφαιρική θεματολογία. Σειρά έχει ένα κόμικς που όλοι γνωρίσαμε και λατρέψαμε την δεκαετία του '80. Ο Ερίκ Καστέλ, αγαπημένος ποδοσφαιρικός ήρωας, θα μας κρατήσει συντροφιά από σήμερα και μέχρι την λήξη του Μουντιάλ. Αρχικά, θα θυμηθούμε την πρώτη μας επαφή μαζί του, μέσα από την πρώτη του ιστορία, με τίτλο "Ο Ερίκ και οι Παμπλίτος", όπως δημοσιεύθηκε στο ομώνυμο περιοδικό που κυκλοφόρησε η εκδοτική "Star Comics". Το κόμικ αυτό, με το υπέροχο σχέδιο, θα δημοσιευθεί σε συνέχειες και θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ανάλογα με την ανταπόκριση από εσάς, θα επανέρθουμε και με άλλο επεισόδιο του δημοφιλούς... ποδοσφαιριστή. Καλή διασκέδαση!...

Σημείωση: Για να μπορέσετε να διαβάσετε το κόμικ, πατήστε πάνω στις εικόνες ή/και κάνετε αποθήκευση στον υπολογιστή σας.














http://cornersportcafe.blogspot.gr/

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Χωρίς Ανάγκες, Σώμα!





Χωρίς Ανάγκες Σώμα! Ρομπότ, Κυβόργια, Ανδροειδή και Κλώνοι στα κόμικς.
Άρθρο του Λευτέρη Ταρλαντέζου στο περιοδικό «9» της «Ελευθεροτυπίας», #62 (22/08/2001).
Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση ή αποθηκεύστε με δεξί κλικ στον υπολογιστή σας.
http://historyofcomics.blogspot.gr/

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

26 Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από την Εθνική Συντονίστρια για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών, Δρ. Τέτα-Χριστίνα Παπουτσοπούλου-Διαμαντοπούλου

Η Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών συμπίπτει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη λειτουργία της Υπηρεσίας της Εθνικής Συντονίστριας για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών, η οποία ολοκλήρωσε τις εργασίες της Ελληνικής Προεδρίας της Οριζόντιας Ομάδας για τα Ναρκωτικά του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η αντιμετώπιση των Ναρκωτικών αποτελεί μείζον ζήτημα στην παγκόσμια κοινότητα, καθόσον οι καταστρεπτικές συνέπειες της χρήσης ουσιών σχετίζονται με υψηλή θνησιμότητα, χρόνια προβλήματα υγείας, μειωμένη κοινωνική ανοχή και συνοχή, σοβαρή περιθωριοποίηση και κινδύνους στην ασφάλεια των πολιτών.
Η μάχη ενάντια στα Ναρκωτικά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς και η εμπειρία όλων είναι πολύτιμη. Με γνώμονα τις αξίες μας και τις ανάγκες του τόπου μας, χτίζουμε μαζί τη νέα Ελλάδα επενδύοντας σε μία κοινωνική πολιτική για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών βασισμένη στον Άνθρωπο.
Σε μία χρονική στιγμή, που σε παγκόσμιο επίπεδο, η πρόσβαση στο θεμελιώδες αγαθό της υγείας είναι στο επίκεντρο, οφείλουμε να συνεισφέρουμε στον σύγχρονο στοχασμό για τα Ναρκωτικά αναζητώντας νέα μοντέλα λήψης αποφάσεων και χάραξης πολιτικής, σηματοδοτώντας μια αλλαγή στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα των Ναρκωτικών, αλλά και του τρόπου αντιμετώπισής τους.
Αποτελεί άμεσο στόχο η εφαρμογή πολιτικής και στρατηγικής για την Αντιμετώπιση που θα εντάσσεται σε μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση, θα ενισχύει τον διυπηρεσιακό συντονισμό, θα συμβάλει στην ορθή λήψη αποφάσεων και στην ορθή κατανομή των πόρων και του επιπέδου ευθύνης.
Είμαστε προσηλωμένοι στην εντατικοποίηση των προσπαθειών για την προώθηση ενός υγιέστερου και ασφαλέστερου περιβάλλοντος για τους πολίτες, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις για μετρήσιμη μείωση της διαθεσιμότητας, διακίνησης και εμπορίας, ώστε να επιτευχθεί ισορροπία ανάμεσα στη μείωση της ζήτησης και μείωση της προσφοράς.
Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε.
Οφείλουμε να επενδύσουμε σε μια ολιστική πολιτική αντιμετώπισης των Ναρκωτικών που θα συνδέει:
· την πρόοδο με τη δημόσια υγεία
· την πρόληψη με την ενημέρωση,
· την θεραπεία και την ανάρρωση με την κοινωνική αλληλεγγύη
· την ασφάλεια με την μηδενική ανοχή στην εμπορία και την διακίνηση των Ναρκωτικών.
Είναι μια πολιτική που περικλείει :
Σεβασμό στον Άνθρωπο
Σεβασμό στη Διαφορετικότητα
Σεβασμό στην Τήρηση των Νόμων.


ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Εμείς προτείνουμε... 287: NOS4A2 - Νοσφεράτου (Μυθιστόρημα τρόμου)


Ο Τσαρλς Μανξ έχει μια παλιά Ρολς-Ρόις, με μια παράξενη πινακίδα που γράφει NOS4A2. Μ' αυτήν πηγαίνει βόλτα τα παιδάκια σ' ένα παραμυθένιο μέρος, τον Χριστουγεννότοπο. Κι εκεί, στη χώρα της διεστραμμένης φαντασίας του, οι αθώοι επισκέπτες του μεταλλάσσονται σε πλάσματα τρομακτικά σαν τον ίδιο…
Η Βικτόρια Μακουίν έχει το χάρισμα να βρίσκει πράγματα: ένα χαμένο μπρασελέ, μια φωτογραφία… Συμβαίνει όποτε περνάει με το ποδήλατό της την παλιά γέφυρα στο δάσος. Δεν το 'χει πει σε κανέναν, καλά-καλά δεν ξέρει ούτε κι εκείνη πώς γίνεται.
Κι έρχεται η μέρα που η Βικ βρίσκει στον δρόμο της τον Τσάρλι…
Έχουν περάσει χρόνια από τότε. Το μοναδικό παιδί που γλίτωσε ποτέ από τον Τσάρλι είναι τώρα μια νέα γυναίκα που δε θέλει να θυμάται την περιπέτειά της. Αλλά ο Τσάρλι δεν έχει ξεχάσει. Και για να εκδικηθεί, θ' αρπάξει από τη Βικ αυτό που μετρά περισσότερο στη ζωή της. Κάτι που δεν μπορεί να αντικαταστήσει με τίποτα.
Η μάχη αρχίζει. Και η Βικ ξέρει πως δεν έχει επιλογή: ή θα αφανίσει τον Τσάρλι ή θα χαθεί η ίδια προσπαθώντας να σώσει ό,τι αγαπά…

Μετά τα πολυβραβευμένα "Φαντάσματα του 20ου αιώνα", "Κουτί σε Σχήμα Καρδιάς" και "Κερασφόρος", ο Τζο Χιλ επιστρέφει με μια επική ιστορία τρόμου, αγωνίας και φαντασίας, η οποία τον καθιερώνει οριστικά ως έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς τρόμου της γενιάς του.
Το "NOS4A2-Νοσφεράτου" είναι ένα μυθιστόρημα «συναρπαστικά τρομακτικό και ανατριχιαστικά σαγηνευτικό», όπως έγραψαν οι Sunday Times, ένα πραγματικό «αριστούργημα του τρόμου», σύμφωνα με το Time Magazine.
Ανακαλύψτε κι εσείς τη συγγραφική δεινότητα του Χιλ στο νέο πολυαναμενόμενο σκοτεινό και εφιαλτικό βιβλίο του, ένα «μυθιστόρημα, καθηλωτικό από την αρχή ως το τέλος», με το οποίο «ο Χιλ έγινε μάστορας της τέχνης του», όπως υπογραμμίζει το Publishers Weekly.

Συγγραφέας: Joe Hill
Μετάφραση: Σταύρος Νικολάου
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Άγγελος Αναστασιάδης
Ημερομηνία έκδοσης: Ιούνιος 2014
ISBN: 978 960 507 063 2
Σελίδες: 704
Τιμή: €11,50
Εκδόσεις: Bell

«Είναι γνήσια τρομακτικό και, πραγματικά, τι περισσότερο μπορείς να ζητήσεις από ένα έργο τρόμου»
The Independent on Sunday

«Η φαντασία του Χιλ είναι… πολύ πλατιά… Το Νοσφεράτου είναι γεμάτο ρίγη και στιγμές αγωνίας»
New York Times Book Review

«Διαβάστε το με τα φώτα ανοιχτά και τα παιδιά σας κλειδωμένα σε μια ντουλάπα»
BookRiot.com

«Η αποκαλυπτική κορύφωση είναι φανταστική»
Daily News

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...