Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Τι έχει σειρά τώρα;...


Ήταν Μάρτιος του 2012 όταν κυκλοφόρησε το συλλεκτικό τεύχος #1469 του Μικρού Σερίφη. Τότε συμμετείχαμε ενεργά στην δημιουργία, την παραγωγή και την προώθηση του περιοδικού, που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. (Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλολογικών και Ιστορικών Αρχείων) και περιελάμβανε μια αδημοσίευτη ιστορία του Πότη Στρατίκη. Ήταν το πρώτο καινούριο τεύχος που κυκλοφόρησε με πρωταγωνιστές τον Τζιμ Άνταμς και την παρέα του, έπειτα από 20 και πλέον χρόνια.
Τον Δεκέμβριο του 2013 (50 χρόνια μετά την αρχική του εμφάνιση) κυκλοφόρησε καινούριος Μικρός Κάου-μπόυ! Αυτή τη φορά ήμασταν εμείς οι εκδότες, με την άδεια του Κώστα Ραμπατζή, και το τεύχος #1219 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την εξαιρετικά υψηλή ποιότητά του.
Και πριν λίγο καιρό, τον Φεβρουάριο του 2015, ο εκδότης Λεωκράτης Ανεμοδουράς προχώρησε με την βοήθειά μας στην έκδοση ενός ακόμα συλλεκτικού τεύχους του Μικρού Σερίφη (#1470). Εξαιρετικής σημασίας έκδοση, καθώς κυκλοφόρησε πανελλαδικά, δημοσιεύοντας μια ακόμη καινούρια περιπέτεια γραμμένη από τον δημιουργό Πότη Στρατίκη.
Και τώρα, έφτασε η ώρα για την συνέχεια! Όπως σας είχαμε πει και παλαιότερα, μαζί με τον Μικρό Σερίφη είχαν προγραμματιστεί και άλλες εκδόσεις, οι οποίες είναι καιρός να πάρουν τον δρόμο τους!...
Ήδη, έχει ξεκινήσει η παραγωγή τους... Μείνετε σε επαφή και σύντομα θα μάθετε περισσότερα!...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...