Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Έρχεται το νέο τεύχος του Μικρού Κάου-μπόυ!


Κάποιοι άνθρωποι μπορεί στις διακοπές τους να είναι αραχτοί, να νοιάζονται μόνο για θάλασσες, καφεδάκια, ξάπλες και άλλα παρόμοια. Κάποιοι άλλοι, όπως εμείς, μπορεί να ενδιαφέρονται για όλα τα προηγούμενα, όμως παράλληλα ασχολούνται και με τα χόμπι τους. Και ποιο είναι το δικό μας; Να φτιάχνουμε όμορφες εκδόσεις!
Η γνωστή ομάδα, λοιπόν, πέρασε ατελείωτες ώρες μπροστά σε υπολογιστές και μπλοκ ζωγραφικής, ετοιμάζοντας κάτι πραγματικά εξαιρετικό!
Όλα ξεκίνησαν, αυτή τη φορά, με πρωτοβουλία του Χρήστου. Μια σπίθα χρειαζότανε, βέβαια, για να ανάψει η... φωτιά στα μπατζάκια του Βαγγέλη, του Τάσου και του Παναγιώτη. Άλλο που δεν ήθελαν κι αυτοί! Έτσι, όλοι μαζί -ο καθένας στο κομμάτι του- δημιούργησαν ένα πανέμορφο καινούριο τεύχος του Μικρού Κάου-μπόυ! Όσοι καταφέρατε να αποκτήσετε το προηγούμενο, Νο 1219, ξέρετε ήδη για τι ποιότητα συζητάμε. Και σας δηλώνουμε υπεύθυνα πως το 1220 θα είναι ακόμα καλύτερο (και με περισσότερες σελίδες)!
Στο νέο, συλλεκτικό τεύχος, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε μια από τις ομορφότερες περιπέτειες της Θρυλικής Τετράδας, ενδιαφέροντα άρθρα, καθώς και ένα ολοκαίνουριο κόμικς με πρωταγωνιστή τον Πεπίτο Γκονζάλες!
Υπάρχουν, όμως, και δύο σελίδες τις οποίες τις κρατάμε ανοιχτές για έναν συγκεκριμένο λόγο. Σας δίνουμε την ευκαιρία να "καταχωρηθείτε" κι εσείς στις σελίδες αυτές! Για λίγες ακόμα ημέρες, μπορείτε να μας στέλνετε τα μηνύματά σας για την στήλη της αλληλογραφίας. Στείλτε μας e-mail ή γράψτε το σχόλιό σας στην παρούσα ανάρτηση και το μήνυμά σας θα δημοσιευθεί στο καινούριο τεύχος!
Το Νο 1220 θα πρωτοκυκλοφορήσει σε μια όμορφη εκδήλωση-παρουσίαση, την ακριβή ημερομηνία της οποίας θα πληροφορηθείτε από εδώ, μέσα στις επόμενες μέρες. Γι' αυτό, μείνετε σε επαφή...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...