Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σινεμά και DVD 58 - Ο Μοναχικός Καβαλάρης / The Lone Ranger (2013)


Είδος: Γουέστερν περιπέτεια
Διάρκεια: 135 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013
Σκηνοθεσία: Gore Verbinski
Πρωταγωνιστούν: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson

Υπόθεση: Μια ομάδα Τεξανών ρέιντζερς κυνηγάει τη συμμορία του Μπουτς Κάβεντις. Η συμμορία, όμως, στήνει ενέδρα και πετυχαίνει να σκοτώσει όλους τους διώκτες της. Μόνο ένας επιβιώνει, ο οποίος αναρρώνει υπό τη σωτήρια βοήθεια ενός Ινδιάνου, του Τόντο. Πλέον, ο αστυνόμος φοράει μαύρη μάσκα, καβαλάει το λευκό του άλογο, τον Σίλβερ και με τον Τόντο πάντα κοντά αποζητά εκδίκηση επί των παρανόμων που παραλίγο να τον σκοτώσουν αλλά κι επί όσων αψηφούν τον νόμο.
Ο Tonto είναι ένας εκκεντρικός Ινδιάνος πολεμιστής που θυμάται την ιστορία του John Ried, ενός ανθρώπου του νόμου και της τάξης που μεταμορφώθηκε σε θρύλο της "παράνομης" δικαιοσύνης. Δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, που μέσα από μια σειρά περιπετειών και διασκεδαστικών διενέξεων, θα μάθουν να συνεργάζονται για να πατάξουν τη διαφθορά και την απληστία.





Ο θρυλικός ήρωας του γουέστερν Lone Ranger επιστρέφει με την σφραγίδα της Disney, σε σκηνοθεσία Gore Vebrinski («Pirates Of The Caribbean») και παραγωγή του Jerry Bruckheimer. Το «Lone Ranger» αναμένεται να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια με γερές δόσεις δράσης και χιούμορ στην οποία ο μασκοφόρος ήρωας μας παρουσιάζεται από μια νέα οπτική.
O Τζόνι Ντεπ και o Άρμι Χάμερ μαζί με ένα διεθνές cast συμμετέχουν σε μια συναρπαστική νέα εκδοχή της κλασικής ιστορίας του Lone Ranger σε παραγωγή του Jerry Bruckheimer και σκηνοθεσία του Gore Verbinski.







Η παραγωγή της επικής περιπέτειας της Disney και της Jerry Bruckheimer Films έχει ξεκινήσει στο Νέο Μεξικό, στην Αριζόνα, στη Γιούτα και στο Κολοράντο. Η ταινία ενώνει και πάλι την ομάδα των πρώτων τριών μπλοκμπάστερ της σειράς «Πειρατές της Καραϊβικής», τον παραγωγό Jerry Bruckheimer, τον σκηνοθέτη Gore Verbinski με τον Johnny Depp που μας χάρισε τον Jack Sparrow, τον θρυλικό πειρατή που υπήρξε υποψήφιος για Όσκαρ, ενώ έχει δανείσει τη φωνή του στον ομώνυμο ρόλο της ταινίας "Rango", την πρώτη animation ταινία του Verbinski που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. Και εδώ ο Johnny Depp, για άλλη μια φορά υποδύεται έναν εκκεντρικό χαρακτήρα, κάτι στο οποίο είναι συνηθισμένος και είναι αλήθεια πως του ταιριάζει...


2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...