Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Παρουσιάστηκε το νέο αθλητικό κόμικ «The Final Countdown»


Η ιστορία της επίσημης αγαπημένης

Μνήμες... ξύπνησαν και στιγμές ζωντάνεψαν μέσα από τις σελίδες του ξεχωριστού κόμικ «The Final Countdown» που παρουσιάστηκε σε μία όμορφη εκδήλωση

Μια έκδοση που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη παρουσιάστηκε χθες το βράδυ από την "MVPublications", ως συνέχεια των εκδόσεων με αθλητικό περιεχόμενο.
Η εκδήλωση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο και ενόψει της προσπάθειας της Εθνικής μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το comic book "The Final Countdown" σχεδίασε ο Χρήστος Ζωίδης και υπέγραψε με τα κείμενά του ο Σπύρος Καβαλιεράτος. Ένα βιβλίο που περιλαμβάνει τη μεγάλη ιστορία της Εθνικής μπάσκετ μ' έναν ξεχωριστό τρόπο για να είναι διασκεδαστικό, εκτός από επιμορφωτικό...
Ο Βασίλης Σκουντής προλόγισε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Κάραβελ, ενώ παρόντες ήταν οι διεθνείς παίκτες της τωρινής φουρνιάς, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Ο Βασίλης Σκουντής στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, είπε: «Θα πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που πασπαλίζεται από ισχυρές δόσεις νοσταλγίας, συνάμα όμως είναι μία προσπάθεια πολύ μοντέρνα! Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για την απότιση φόρου τιμής και για την εκπλήρωση ενός ιστορικού χρέους προς όλους εκείνους οι οποίοι έβαλαν πολύ έντονες πορτοκαλί πινελιές στη ζωή μας και την έκαναν ομορφότερη, πολύ γοητευτική, πολύ συναρπαστική. Και πολύ φαντασμαγορική. Έχω την τιμή να παρουσιάσω ένα βιβλίο που είναι η... ζωή μας όλη, τα τελευταία 30 χρόνια. Αυτό το βιβλίο βαφτίζεται σήμερα στην κολυμπήθρα της δημοσιότητας και νομίζω ότι αποτελεί έναν συγκερασμό των πάντων. Είναι το δοξασμένο παρελθόν μας το οποίο τιμάμε. Αυτό το κόμικ ξέρω ότι φτιάχτηκε με μεράκι. Δεν είναι μία μυθοπλασία, είναι η ζωντανή ιστορία μας, στην κυριολεξία. Τα 30 χρόνια που πέρασαν από τότε είναι τα δικά μας καλύτερα χρόνια... είναι ένα φιλμ που παίζουν οι δικοί μας ήρωες του ελληνικού μπάσκετ. Είναι το βιβλίο της επίσημης αγαπημένης».



Ο Σπύρος Καβαλιεράτος πήρε το λόγο: «Την ιστορία δεν την έγραψα... την αντέγραψα. θέλω να πω ότι εύχομαι να έχει συνέχεια, το επόμενο καλοκαίρι να βγάλουμε τη συνέχεια, αν και θεωρώ ότι θα υπάρχει. Ευχαριστούμε πολύ τον εκδοτικό οίκο που έκανε πραγματικότητα αυτήν την προσπάθεια. Ήταν ένα όνειρό μου να πραγματοποιήσω αυτό το βιβλίο, είναι η δεύτερή μου απόπειρα. Η ιδέα προήλθε από μία προσπάθεια που είχε γίνει στην Ισπανία, θεωρώ ότι κάναμε κάτι καλύτερο και ελπίζω να υπάρξει και συνέχεια».
Τέλος, ο Χρήστος Ζωίδης: «Με ρώτησαν πολλοί γιατί κόμικς; Γιατί είναι ένα... φθηνό σινεμά κι αφού είναι δύσκολο να γίνει μία ταινία κάναμε ένα βιβλίο που θα πιάσει κάθε ηλικία και είναι εύκολο να το μοιραστούμε με τα παιδιά μας».

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...