Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση του "Club Φίλων Μικρός Σερίφης" αυτή την Κυριακή


Ενημερώνουμε τους φίλους μας, ότι η συνάντηση του "Club Φίλων Μικρός Σερίφης" θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 9 Οκτωβρίου το πρωί στην Αθήνα. Ο καιρός προβλέπεται εξαιρετικός και θα είναι σύμμαχός μας.
Σημείο συνάντησης ορίζεται ο σταθμός του ηλεκτρικού στο Θησείο. Θα σας περιμένουμε στις 10:30 έξω από την κεντρική είσοδο του σταθμού. Παλιά και νέα μέλη ή φίλοι που θέλουν να εγγραφούν στο Club μας, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι!
Αφού συγκεντρωθούμε θα κατευθυνθούμε προς τις καφετέριες και θα καθίσουμε στον εξωτερικό χώρο σε ένα από τα μαγαζιά εκεί. Αν καθυστερήσετε να φτάσετε στο αρχικό σημείο συνάντησης, μην ανησυχείτε, θα σας περιμένουμε στην καφετέρια. Απλά, στείλτε μήνυμα ή καλέστε στον αριθμό κινητού που αναφέρεται παρακάτω, για να μπορέσουμε να σας κατευθύνουμε.
Φέρτε μαζί σας διπλά τεύχη για ανταλλαγές ή αγοραπωλησίες αλλά κυρίως ελάτε με όμορφη διάθεση να γνωριστούμε ή να θυμηθούμε τις παλιές μας συναντήσεις! Θα συζητήσουμε για την αγαπημένη μας Θρυλική Τετράδα και όχι μόνο...
Οι... παλιοί ξέρουν ότι η ώρα στην παρέα μας περνάει γρήγορα και ευχάριστα, οπότε όταν θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε από εκεί, μάλλον θα έχει έρθει και η ώρα για φαγητό. Όσοι φίλοι επιθυμούν -ειδικά εκείνοι που θα έρθουν από επαρχία- μπορούμε να πάμε σε κάποιο μαγαζί για να φάμε. Η περιοχή έχει πολλές επιλογές, όμως μπορούμε να κινηθούμε και αλλού, αφού υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο μετρό.
Γενικότερα, το πρόγραμμα θα τροποποιείται ανάλογα με την θέληση της παρέας!
Μην το σκέφτεστε! Ελάτε να περάσουμε όμορφα!...

Και μην ξεχνάτε το σλόγκαν που μας ενώνει
από την ημέρα δημιουργίας του Club μας:

Τα καλύτερα έρχονται!...

Συνάντηση του "Club Φίλων Μικρός Σερίφης"
Ημερομηνία συνάντησης: Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
Ώρα συνάντησης: 10:30 πμ
Σημείο συνάντησης: Σταθμός μετρό Θησείο
Απαραίτητα εφόδια: Καλή διάθεση, χαμόγελο
Θα είναι διαθέσιμα: Τεύχη του Magazine του "Club Φίλων Μικρός Σερίφης", παλιά τεύχη περιοδικών της Θρυλικής Τετράδας (Μικρός Σερίφης, Μικρός Κάου-μπόυ, Μικρός Αρχηγός κτλ)
E-mail επικοινωνίας: selidesnostalgias@gmail.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας (μόνο για την ημέρα της συνάντησης): 6945851960



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...