Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Η συνάντηση του Club Φίλων Μικρός Σερίφης στη Θεσσαλονίκη


Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια...

Το Σάββατο 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη μια ακόμη συνάντηση των μελών μας αλλά και φίλων από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Παρευρέθηκαν πολλά παλιά αλλά και νέα πρόσωπα, ανάμεσά τους οι Χρήστος Δίχρης, Άγγελος Νάνος, Βαγγέλης Σάτσιος, Θεοδόσης Στάλιας, Γρηγόρης Τουφεξιάν κ.α.
Οι πρώτοι και πιο... βιαστικοί, συναντήθηκαν περίπου στις 09:00 το πρωί στο Μπίτ Παζάρ και κάθισαν για καφεδάκι. Σύντομα άρχισαν να έρχονται και οι υπόλοιποι. Το καφεδάκι μετά... εξοντωτικής συζητήσεως, μετατράπηκε σε φαγητό μετά... νέας εξοντωτικής συζητήσεως. Βόλτα στα παλαιοπωλεία για αγορές και μετά... νέο καφεδάκι. Στην πορεία κάποιοι έφυγαν, κάποιοι άλλοι ήρθαν. Κοινός παρανομαστής η καλή διάθεση, η φιλία και η μπόλικη αγάπη για τα παλιά περιοδικά!
Μοναδική στενάχωρη στιγμή ήταν όταν έφτασε τηλεφωνικά η είδηση για τον θάνατο του πολυαγαπημένου Πότη Στρατίκη. Μπορεί ο μεγάλος αρχηγός της παρέας και του club μας να μην είναι πια ανάμεσά μας, όμως το σπουδαίο έργο του θα συνεχίσει να μας συντροφεύει. Απόδειξη της σπουδαιότητας αυτού του έργου αποτελούν και οι συναντήσεις μας, που συνεχίζουν να πραγματοποιούνται. Άνθρωποι μέχρι πριν από κάποια χρόνια άγνωστοι μεταξύ τους, συναντιούνται εξαιτίας του έργου και της επιρροής του μεγάλου Πότη Στρατίκη, ενός ανθρώπου που πολλοί από εμάς τον θεωρούμε πνευματικό μας πατέρα.
Αφού η όμορφη παρέα έκλεισε σχεδόν δώδεκα ώρες μαζί, αναγκαστικά διαλύθηκε γιατί έπρεπε κάποιοι να πάνε σπίτι τους!
Με το βλέμμα στο μέλλον, το οποίο ατενίζουμε με αισιοδοξία, συνεχίζουμε να αγαπάμε τον Μικρό Σερίφη και τα άλλα περιοδικά των παιδικών μας χρόνων και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη συνάντηση του Club, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί μετά το καλοκαίρι). Θα σας περιμένουμε και εκεί!

Club Φίλων Μικρός Σερίφης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...