Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ο Πίτερ Τζάκσον θα σκηνοθετήσει το σίκουελ του «Τεν Τεν», αμέσως μετά το «Χόμπιτ»


Είχαμε ακούσει και στο παρελθόν ότι η σύμπραξη των δύο μεγάλων σκηνοθετών Στίβεν Σπίλμπεργκ και Πίτερ Τζάκσον δεν θα σταματούσε σε μια μόνο ταινία. Γνωρίζαμε ότι είχαν σχεδιάσει να υλοποιήσουν τουλάχιστον τρεις, παρόλα αυτά κάτι επίσημο δεν υπήρχε, που να πιστοποιούσε κάτι τέτοιο.
Έτσι λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας «Οι περιπέτειες του Τεν Τεν» και μετά τις εξαίσιες πρώτες κριτικές που έχει δεχθεί, ο Πίτερ Τζάκσον στην έντυπη έκδοση του Hollywood Reporter σε κοινή τους συνέντευξη απάντησε θετικά για μια ακόμη συνέχεια.
Πιο συγκεκριμένα ρωτήθηκε αν θα αναλάβει να σκηνοθετήσει την ταινία αμέσως μετά το «Χόμπιτ» και αυτός απάντησε με ένα απλό «ναι». Και ο Σπίλμπεργκ προσθέτοντας ανακοίνωσε πως, ενώ ακόμα δεν έχουν το πράσινο φως από τα στούντιο για μια συνέχεια, τους επέτρεψαν όμως να προχωρήσουν σε τέτοιο σημείο ώστε να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. «Τα στούντιο ήταν πρόθυμα να κάνουν ακόμη μια ταινία μαζί μας και να μας δώσουν την οικονομική δυνατότητα να αναπτύξουμε ένα σενάριο, να κάνουμε τα στόριμπορντ, και να είμαστε σε θέση εκκίνησης. Έτσι μπορούμε να ξεκινήσουμε πολύ γρήγορα με μια δεύτερη ταινία. Το σενάριο είναι ήδη γραμμένο».


Ακόμα και το TIME ασχολήθηκε αυτό το καιρό
με τον Βέλγο δημοσιογράφο Τεν Τεν.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Άντονι Χόροβιτζ και θα περιλαμβάνει όπως και η πρώτη ταινία δύο ιστορίες από δύο βιβλία, «Ο Τεν Τεν και οι 7 κρυστάλλινες μπάλες» και «Ο Τεν Τεν και ο Ναός του ήλιου». Όσοι έχουν διαβάσει τα κόμικς, μπορούν να φανταστούν πάνω-κάτω και το σενάριο. Πάντως σύντομα θα ακούσουμε νεότερα για το σίκουελ, αφού μοναδικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν οι συντελεστές είναι η εισπρακτική επιτυχία της ταινίας στην Αμερική, όπου ο δαιμόνιος Βέλγος δημοσιογράφος δεν είναι και τόσο γνωστός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...