Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ο Χόμπιτ... καθυστερεί!


Προς τους απανταχού λάτρεις του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»…
Για την ταινία «Χόμπιτ», το προοίμιο της τριλογίας του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», σας είχαμε αναφέρει λεπτομέρειες και μέσα από το Magazine. Τα τελευταία νέα, όμως, δεν είναι και τόσο ευχάριστα.
Μετά από συνεχόμενες καθυστερήσεις ο σκηνοθέτης Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο αποφάσισε να εγκαταλείψει το «τιμόνι» των ταινιών Χόμπιτ που βασίζονται στο σύμπαν των βιβλίων του Τζ.Ρ.Τόλκιν. Ανακοίνωσε, ωστόσο, ότι θα συνεχίσει να γράφει το σενάριο.
Μιλώντας σε ιστοσελίδα θαυμαστών, ο Ντελ Τόρο, ανακοίνωσε ότι «με μεγάλη λύπη» του «αποχαιρετά» τις ταινίες.
«Υπό το φως των συνεχόμενων καθυστερήσεων για την έναρξη των γυρισμάτων του Χόμπιτ, έρχομαι αντιμέτωπος με την δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου», δήλωσε.
Η ταινία δεν έχει λάβει ακόμα το «πράσινο φως» για την έναρξη των γυρισμάτων από την MGM, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Ο παραγωγός της ταινίας, Πήτερ Τζάκσον, δήλωσε ότι ο Ντελ Τόρο δεν μπορούσε να υποσχεθεί ότι θα έμενε στη Νέα Ζηλανδία, όπου είναι ο τόπος των γυρισμάτων, για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία αναμένεται να είναι, σύμφωνα με τη New Line, μια μεταφορά του μυθιστορήματος του Τζ.Τόλκιν, «Χόμπιτ», ενώ η δεύτερη θα είναι μια νέα ιστορία που θα εξετάζει τα 60 χρόνια που μεσολάβησαν από το τέλος της ιστορίας του Χόμπιτ μέχρι το σημείο που ξεκινά ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...