Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή πίτας 2012, της Λέσχης Φίλων Κόμικς


Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η συγκέντρωση της ΛΕ.ΦΙ.Κ. για την κοπή της πίτας του 2012. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και μάλιστα παρευρέθησαν και φίλοι που είχαν πολύ καιρό να περάσουν από την λέσχη. Ανάμεσά τους και μέλη του Club Φίλων "Μικρός Σερίφης". Το κλίμα ήταν πάρα πολύ όμορφο και οι ευχές για μια καλή χρονιά, έδιναν κι έπαιρναν!
Ο πρόεδρος της Λέσχης και του GreekComics.gr, Γιώργος Γεωργέλος προχώρησε στην κοπή της πίτας κάτω από επευφημίες. Ευτυχώς, φέτος, δεν το κέρδισε εκείνος το φλουρί (για να μην έχουν να λένε οι κακές γλώσσες) αλλά ένας άλλος φίλος που ως δώρο παρέλαβε ένα σπάνιο κόμικς!
Από την μεριά μας, θα ευχηθούμε σε όλους τους φίλους που παρευρέθησαν -αλλά και σε όλους όσους δεν μπόρεσαν- μια πραγματικά καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρά και πολλά, πολλά κόμικς!

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δε μπόρεσα να ειμαι εκεί, εύχομαι όμως τα καλύτερα για τη λέσχη αυτή που προσφέρει πολλά στο χώρο που τόσο αγαπάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε περιμέναμε, σε περιμέναμε και όταν είδαμε ότι δεν ερχόσουν πήρα τον rotagiatipino και πήγαμε να τα... πιούμε!!! Αστειεύομαι... Σπίτια μας πήγαμε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...