Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Εμείς προτείνουμε... 327: Minecraft - Εγχειρίδιο νέου χρήστη


Τι είδους περιπέτεια θα διαλέξετε;
Είναι αποκλειστικά στο χέρι σας!

Είστε μόνοι σας σε έναν μυστηριώδη νέο κόσμο, γεμάτο κρυφούς κινδύνους. Έχετε στη διάθεσή σας μόνο λίγα λεπτά για να βρείτε τροφή και καταφύγιο πριν πέσει το σκοτάδι και αρχίσουν τα τέρατα να σας ψάχνουν. Τι θα κάνετε;
Το επίσημο εγχειρίδιο του Minecraft για νέους χρήστες μπορεί να σας σώσει τη ζωή.
Μάθετε να βρίσκετε προμήθειες και χρήσιμα πράγματα, να φτιάχνετε καταφύγιο, εργαλεία, θώρακα και όπλα, και να προστατεύεστε από τα τέρατα.
Με συμβουλές από τους ειδικούς του Minecraft –αλλά και από τον ίδιο τον προγραμματιστή του, Jeb, και τον δημιουργό του, Notch– αυτό το βιβλίο είναι ο απόλυτος οδηγός σας για να επιβιώσετε τις πρώτες σας ημέρες στον κόσμο του Minecraft.
Με την πολύτιμη βοήθεια του βιβλίου θα διαπρέψετε στο Minecraft, το παιχνίδι block-building sandbox (οικοδόμησης κύβων) που δεν έχει καθορισμένους κανόνες, στο οποίο μπορείτε να κτίσετε οτιδήποτε φαντάζεστε!
Μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή με άλλους, είτε σε Creative mode (την ασφαλή Δημιουργική κατάσταση) εξερευνώντας το τοπίο και κτίζοντας καταπληκτικά πράγματα, ή σε Survival mode (κατάσταση Επιβίωσης), κυνηγώντας, πραγματοποιώντας εξορύξεις και παλεύοντας με τα τέρατα που βγαίνουν τη νύχτα...

Συγγραφέας: Stephanie Milton
Σελίδες: 80
Διαστάσεις: 14 x 20 εκ.
Χρώμα: Έγχρωμο
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-461-630-5
Τιμή: 9,50€
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...