Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Νέες εκδόσεις 754 - Elric: Χαμένη Ισορροπία #4


Το Πολυσύμπαν εκτείνεται προς όλα τα μήκη του χώρου αλλά και του χρόνου, ένα σύνολο από άπειρες παράλληλες διαστάσεις που συνυπάρχουν ταυτόχρονα. Και σε όλες αυτές, ο Αιώνιος Πρόμαχος με τις διαφορετικές του μορφές αναλαμβάνει το δύσκολο καθήκον της διατήρησης της εύθραυστης ισορροπίας ανάμεσα στο Χάος και την Τάξη. Στη νέα σειρά κόμικς του θρυλικού Μάικλ Μούρκοκ, «Έλρικ: Χαμένη Ισορροπία», οι 3 αιώνιοι Πρόμαχοι της Ισορροπίας, Έλρικ του Μελνιμπονέ, Κόραμ Γιέλεν Άιρσεϊ και Ντόριαν Χώκμουν συναντιούνται στην ίδια διάσταση, για να σώσουν την Ισορροπία και την Τάνελορν. Με ανέκδοτα προσχέδια και τέχνη, νέα εξώφυλλα και αναθεωρημένη αρθογραφία, σε μια συλλεκτική περιορισμένη έκδοση.

Ο Έλρικ του Μελνιμπονέ, Βασιλιάς μιας ερειπωμένης χώρας και Άρχοντας μιας αποδεκατισμένης φυλής που κάποτε διαφέντευε τον κόσμο. Κοντά στο τέλος του χιλιετούς του ονείρου, ο Έλρικ κραδαίνοντας την Καταιγίδα, ένα σπαθί που κλέβει την ψυχή των θυμάτων του, μάταια αναζητά το τέλος της αποστολής του.
Κόραμ Γιέλεν Άιρσεϊ, είναι το όνομα του μοναχικού Πρίγκιπα του Πορφυρού Μανδύα, που όταν επιστρέφει στην πατρίδα του από την Τάνελορν, ελπίζει επιτέλους στον θάνατο, έχοντας χάσει όσα αγαπούσε κάποτε στον θνητό κόσμο. Όμως υπάρχουν ακόμη μάχες να κερδηθούν μέχρι την τελική εξιλέωση...
Ο Ντόριαν Χώκμουν, Δούκας της Κελν, ζει πια μια ήσυχη ζωή με την οικογένειά του, έχοντας αποσυρθεί ύστερα από την απελευθέρωση της Λόντρα και την νίκη του επί των Φυλών των Κτηνών. Τα συνταρακτικά νέα που θα λάβει όμως, θα τον οδηγήσουν σύντομα ξανά στην ενεργό δράση...

Ο σεναριογράφος Chris Robertson κατάφερε να αποδώσει τον Έλρικ σε μια πραγματικά επική κλίμακα.
−PΟP MATTERS

Μια τρομερή, απολαυστική απόδοση από τους δημιουργούς σε μια ιδιαίτερα πολυσύνθετη ιστορία.
−WATCH PLAY READ

Απίστευτα ευφάνταστο! Με μάχες να μαίνονται, τους χαρακτήρες να ταξιδεύουν από το ένα σύμπαν στο άλλο και αιώνες ιστορίας να ξεδιπλώνονται, η Χαμένη Ισορροπία, είναι ένα κόμικ που πρέπει να εξερευνήσετε!
−BROKEN FRONTIER

Τόμος Τέταρτος
Σενάριο–Απόδοση σε Κόμικς: Chris Robertson
Σχέδιο: Francesco Biagini
Eπίλογος: Νeil Gaiman
Μέγεθος: 17 Χ 24 cm
52 Έγχρωμες Σελίδες
ISBN: 978−618−80572−9−6
Τιμή Λιανικής: 9,90 €
Εκδόσεις: Propaganda Channel

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...