Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Σινεμά και DVD 6 - "Αληθινό Θράσος"! Το remake ενός κλασικού γουέστερν...


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πλέον ότι το γουέστερν επέστρεψε!...
Ανανεωμένο, δυναμικό, όμορφο...
Τα τελευταία χρόνια παρακολουθήσαμε πολλές νέες και καλές ταινίες του είδους και τώρα έρχεται ακόμη μια! Πρόκειται για το remake της ταινίας "Αληθινό Θράσος"("True Grit"), του 1969, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Τζων Γουέιν κερδίζοντας Όσκαρ ερμηνείας! Περισσότερα από 40 χρόνια μετά, οι αδελφοί Τζόελ και Ίθαν Κοέν επιλέγουν να διηγηθούν την ίδια ιστορία με τον δικό τους τρόπο.
Το ριμέικ των αδελφών Κοέν, φημολογείται πως βασίζεται πολύ περισσότερο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τσαρλς Πότρις, παρά στην πρωτότυπη ταινία. Στα... βήματα του Τζον Γουέιν θα βαδίσει ο Τζεφ Μπρίτζες, ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα Ρούστερ.Τα ιδιοφυή αδέλφια του αμερικανικού σινεμά προσπαθούν να φωτίσουν την ψυχοσύνθεση της πρωταγωνίστριας, μιας δεκατετράχρονης εκδικήτριας που βλέπει μπροστά στα μάτια της να δολοφονείται ο πατέρας της για μερικά δολάρια από τους υποτακτικούς τους στο κτήμα κι αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια της και να αποδώσει δικαιοσύνη.


Στο πλευρό του Τζεφ Μπρίτζες θα δούμε τον Ματ Ντέιμον, ο οποίος θα υποδυθεί τον άνθρωπο του νόμου, ενώ ο Τζος Μπρόλιν, μετά τη συνεργασία του με τα αδέλφια στην ταινία "Καμιά Πατρίδα Για Τους Μελλοθάνατους", αναλαμβάνει να ενσαρκώσει τον ρόλο του κακού.
Η ταινία αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2011, όμως το trailer εσείς μπορείτε να το απολαύσετε σήμερα:Ευχαριστούμε τον Nemo...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...