Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Νέες εκδόσεις 85 - Conan: Κιμμέρια (Comic book)


Συγγραφέας: Timothy Truman
Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος
Σχήμα: 17x26
Σελίδες: 192
ISBN: 978-960-497-052-0
Ημερομηνία Εκδοσης: 1/7/2011
Τιμή: €24,90
Εκδόσεις: Anubis

Ο Κόναν εγκαταλείπει τον πολιτισμό και επιστρέφει στην αγαπημένη του, άγρια χώρα της Κιμμερίας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Οι κίνδυνοι που θα συναντήσει στα χιονισμένα μονοπάτια της πατρίδας του είναι μία ευχάριστη αλλαγή από τα παιχνίδια εξουσίας και τη δολιότητα που συνάντησε στις πόλεις της Ανατολής.
Ακόμα κι εδώ, όμως, ο νεαρός βάρβαρος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την προδοσία. Όταν μία εύθραυστη ανακωχή με τους Αιζίρ απειλείται από τις ενέργειες της Καολλάν, του πρώτου έρωτα του Κιμμέριου ήρωα, ο Κόναν θα βρεθεί στο επίκεντρο μίας σύγκρουσης που δε θα δοκιμάσει μόνο τη δύναμη του σώματός του και το μυαλό του αλλά και την παθιασμένη του καρδιά.

Ο σεναριογράφος Tim Truman και οι εικονογράφοι Τοmas Giorello και Jose Villarrubia ενώνουν τις δυνάμεις τους με το θρυλικό καλλιτέχνη Richard Corben, ο οποίος θα ζωντανέψει ιστορίες από το παρελθόν του παππού του Κόναν.

"Οι δημιουργοί συνεργάζονται και δίνουν ζωή σε μία μοναδική ιστορία επικής φαντασίας, που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του είδους."
-- ΙGN.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...