Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ετοιμάζονται νέες εκδόσεις με την Θρυλική Τετράδα!


Ένα καταπληκτικό νέο!
Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ετοιμάζονται τρεις νέες εκδόσεις με πρωταγωνιστές τα τέσσερα «θρυλικά παιδιά του νόμου». Είναι φανερό πια πως ο Τζιμ, η Ντιάνα, ο Πεπίτο και ο Τσιπιρίπο, επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο.
Ο τρεις καινούριες εκδόσεις προσδιορίζονται ως εξής:
- 1 καινούριο τεύχος του περιοδικού “Μικρός Σερίφης”
- 1 καινούριο τεύχος του περιοδικού “Μικρός Κάου-μπόυ”
- 1 ειδική συλλεκτική έκδοση πολυτελείας με αντίγραφα των πινάκων της Θρυλικής Τετράδας.
Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα έκδοσης, όμως στόχος είναι να κυκλοφορήσουν το συντομότερο δυνατόν.

Οι νέες εκδόσεις…
Το νέο τεύχος του “Μικρού Σερίφη” θα περιλαμβάνει την αδημοσίευτη περιπέτεια «60 λεπτά αγωνίας» (συγγραφέας ο κος Πότης Στρατίκης) και θα κυκλοφορήσει το πιθανότερο ως ένθετο με εφημερίδα.
Το νέο τεύχος του “Μικρού Κάου-μπόυ” θα περιλαμβάνει δύο ή τρεις από τις παλαιές, σπάνιες περιπέτειες που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό “Υπερτεύχος Μικρός Κάου-μπόυ/Ντιάνα”. Και αυτή η έκδοση πιθανόν να κυκλοφορήσει ως ένθετο εφημερίδας.
Η ειδική συλλεκτική έκδοση θα είναι μεγάλου μεγέθους (μάλλον Α3) και θα περιλαμβάνει αντίγραφα των τεσσάρων καινούριων πινάκων της Θρυλικής Τετράδας (ζωγράφος ο κος Κωνσταντίνος Ραμπατζής), τυπωμένα σε χαρτί πολυτελείας και υπογεγραμμένα από τον δημιουργό. Η έκδοση θα είναι αριθμημένη, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και θα συνοδεύεται από πλούσιο πληροφοριακό υλικό σχετικά με τους ήρωες και τους δημιουργούς τους.


Θέλετε να συμμετάσχετε;
Για να γίνουν, όμως, πραγματικότητα όλα τα παραπάνω και να μπορέσουμε να χαρούμε όλοι τις νέες εκδόσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να βοηθήσουμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Το “Club Φίλων Μικρός Σερίφης” θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και σε αυτή τη προσπάθεια, δεν θα είναι, όμως, ο εκδότης. Καλούμε όλα τα μέλη μας να συνεισφέρουν με την δραστηριοποίησή τους και να αποδείξουμε για ακόμη μια φορά πως εμείς μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα!
Πώς μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
- Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να έχουν καλό σκάνερ και να ξέρουν να το χειρίζονται. Θα πρέπει να σκαναριστούν κάποια πρωτότυπα τεύχη, με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια.
- Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να γνωρίζουν τυφλό σύστημα και να μπορούν να πληκτρολογούν γρήγορα μεγάλα κείμενα από χειρόγραφα.
Η εργασία που θα παρέχει κάποιος θα είναι εθελοντική και η αμοιβή για όσους συμμετάσχουν θα είναι η αναφορά του ονόματός τους στα τεύχη που θα εκδοθούν, καθώς και δωρεάν αντίτυπα των τευχών αυτών. Σκοπός είναι να μοιράσουμε τον χρόνο μας, κάνοντας πολλοί από λίγα, ώστε να συντομεύσουμε τις διαδικασίες. Ο συντονισμός θα γίνεται από έναν άνθρωπο, ο οποίος θα δίνει και τις κατευθύνσεις.


Γράψτε μας λίγα λόγια…
Όπως και στο τελευταίο τεύχος του Μικρού Κάου-μπόυ, το 1219, που εκδώσαμε πριν λίγο καιρό, έτσι και στα νέα τεύχη θα υπάρχουν σελίδες στις οποίες ο λόγος θα δίνετε στους αναγνώστες. Γι’ αυτό, στείλτε μας ηλεκτρονικά τις δικές σας αναμνήσεις από αυτά τα περιοδικά κι εμείς θα τις δημοσιεύσουμε με σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να γράψετε το κείμενο που θέλετε και σαν σχόλιο στην παρούσα ανάρτηση.

Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια και τις προτάσεις για τα νέα εγχειρήματα. Είμαστε σίγουροι πως για ακόμα μια φορά θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε πολύ όμορφα πράγματα!...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

33 σχόλια:

  1. Φανταστικά νέα!!! Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Θρυλική Τετράδα έχει επανέλθει για τα καλά στο προσκήνιο έχοντας φτάσει η ώρα να απολαύσουμε καινούριες εκδόσεις με τους αγαπημένους μας ήρωες! Είναι πολύ θετικό που θα διαβάσουμε καινούρια αδημοσίευτη περιπέτεια του κ. Πότη Στρατίκη. Ελπίζω να έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε σύντομα και όλες τις καινούριες ιστορίες που έχει γράψει τον τελευταίο καιρό ο μεγάλος αυτός συγγραφέας!!

    Εννοείται ότι θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ στην προσπάθεια αυτή. Δυστυχώς, δεν έχω τέλεια γνώση σε καμία από τις δύο παραμέτρους που ζητούνται, αλλά το καλό είναι πως μπορώ να βοηθήσω και στα δύο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yπέροχα νέα, ακόμα και για εκείνους που κάτι γνώριζαν ήδη! Είναι σημαντικό τώρα που χρειάζεται η εθελοντική συμβολή των μελών, να δοθεί με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Η φετινή χρονιά θα είναι και αυτή γεμάτη με σημαντικές προσπάθειες-εκδόσεις στο χώρο των αγαπημένων μας περιοδικών. Ας βάλουμε όλοι από ένα λιθαράκι. Αξίζει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι μου, μείνετε σε αναμονή. Μόλις ολοκληρωθούν οι... προσφορές και δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας, θα μοιραστεί και η δουλειά. Έχω στα χέρια μου την ιστορία «60 λεπτά αγωνίας» (χειρόγραφα του κου Πότη Στρατίκη) και σας διευκρινίζω ότι πρόκειται για την ιστορία που ήταν έτοιμη να εκδοθεί πριν από κάποια χρόνια αλλά τελικά δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Τώρα, με την βοήθεια του Club μας, ελπίζουμε να την δούμε να κυκλοφορεί. Φυσικά, πρέπει να επισημάνω τις μεγάλες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση δύο πολύ καλών φίλων, που είναι και λάτρεις του περιοδικού. Αναφέρομαι στους Νίκο Ζώη και Θεοδόση Στάλια, δύο ανθρώπους με μεγάλη αγάπη και μεράκι για το αντικείμενο, που αν δεν υπήρχαν η ιστορία αυτή θα συνέχιζε να μένει ξεχασμένη σε κάποιο συρτάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίναι γνωστή σε μας η αγάπη, το μεράκι και οι συνεχείς προσπάθειες των Ζώη και Στάλια για τα λατρεμένα αυτά περιοδικά....τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για τα καλύτερα που έρχονται...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο σε όλους για τη νέα αυτή προσπάθεια. Λόγω μειωμένου ελεύθερου χρόνου, δεν μπορώ να συμμετέχω ενεργά, όμως θα ενισχύσω όπως μπορώ το εγχείρημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει καμία πρόοδος; Εκδότης ποιος θα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει δοθεί προτεραιότητα στο τεύχος του Μικρού Σερίφη, το οποίο και ετοιμάζουμε πυρετωδώς!...
    Θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκδότης θα είναι ο κος Λεωκράτης Ανεμοδουράς (Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.), τον οποίο και ευχαριστούμε προκαταβολικά γι' αυτή του την απόφαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας προσδιορίσουμε (στο περίπου) και την ημερομηνία κυκλοφορίας! Μέσα στο 2014?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα ήθελα να βοηθήσω σαν μεγάλη θαυμάστρια του Μικρού Σερίφη, στα νιάτα μου.... σε αυτό το τεύχος ή σε επόμενο... θα μπορούσα να γράψω κείμενα, γιατί ήταν και η δουλειά μου παλιά σαν φωτοσυνθέτρια σε εκδοτικό οίκο... αν θέλετε εδώ είμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαίρη, σ' ευχαριστούμε για την προσφορά σου. Εννοείται πως θα σε εκμεταλλευτούμε!...

      Διαγραφή
    2. Μαίρη, αν θέλεις, στείλε μας ένα e-mail σου για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε. Χρειαζόμαστε βοήθεια για την επόμενη έκδοση του Μικρού Κάου-μπόυ...

      Διαγραφή
  11. Όλοι οι καλοί έχουν χώρο εδώ......όποιος μπορεί να προσφέρει είναι ευπρόσδεκτος και τον ευχαριστούμε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενημερώνουμε όλους τους φίλους μας ότι οι εκδόσεις μετατίθενται για τον Γενάρη. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατόν, ώστε να έχουμε στα χέρια μας έντυπα υψηλής ποιότητας. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα και τα e-mails υποστήριξης. Περισσότερες λεπτομέρειες, σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα και από μένα. Ο Μικρός Σερίφης και η παρέα του έχουν πολύ μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα , για λόγους που δε μπορώ να αναφέρω έτσι απλά με δυο λόγια σε ένα ποστ. Έχω αρκετά τεύχη που μάζευα όταν κ όποτε έφερναν στα περίπτερα στην πολή που έμενα σαν παιδί. Δεν ήξερα πως κυκλοφορούν ακόμα και με χαρά είδα το ποστ σας για το τεύχος της 17ης Φεβρουαρίου. Το περιμένω πως και πως. Επίσης έχω να δηλώσω πως δε ξέρω τυφλό σύστημα αλλά γράφω αρκετά γρήγορα , ούτε έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο λόγω δουλειάς, αλλα πραγματικά θα είναι τιμή μου αν μπορέσω στον χρόνο που μου μένει ελεύθερος να βοηθήσω γράφοντας έστω και κάτι λίγο αν αυτό βοηθήσει στην έκδοση κάποιου τέυχους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, Γιώργο, χαιρόμαστε που είσαι στην παρέα μας. Να ξέρεις ότι όλοι μας έχουμε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο και κανένας μας δεν ασχολείται εδω μέσα επαγγελματικά. Ότι κάνουμε και ότι έχουμε καταφέρει, γίνεται με προσφορά ψυχής και πολύ αγάπη. Θα είναι και δική μας τιμή να συνεργαστούμε μαζί και να βοηθήσεις -με τον τρόπο που ανέφερες- στην επόμενη έκδοση που ετοιμάζουμε. Στείλε μας ένα e-mail με τα στοιχεία σου, για να γίνεις και επισήμως μέλος της παρέας μας και να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε τι ακριβώς θα αναλάβεις...

      Διαγραφή
  14. Τετάρτη μεσημέρι έκλεισε το νέο τεύχος του Μικρού Σερίφη με τις τελευταίες διορθώσεις και έφυγε για τυπογραφείο! Την επόμενη Τρίτη, όλοι στα περίπτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έστειλα και εγώ ένα mail στη διεύθυνση που δίνετε. Για οτιδήποτε άλλο πλέον έχετε το mail μου. Να ρωτήσω κάτι , το τεύχος που θα κυκλοφορήσει τη τρίτη θα είναι ένθετο με κάποια εφημερίδα? 'Η μόνο του? Για να ξέρω γιταί αν βγεί μόνο του θα χρειαστεί πολύ ψάξιμο εδώ γιατί δεν τα φέρνουν όλοι. Επίσης , γενικότερα κυκλοφορούν τέυχη παλιά η νέα , σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο μου, το νέο τεύχος θα κυκλοφορήσει αυτόνομο στα περίπτερα. Αλήθεια, πού μένεις; Αν μένεις επαρχία, συνεχίζουν να κυκλοφορούν -κυρίως εκτός Αθηνών- οι Τόμοι-Δώρα του Μ.Κ. και του Μ.Α.
      Αν ψάξεις λίγο θα τα βρεις...
      Για τα υπόλοιπα, θα επικοινωνήσουμε με το e-mail.

      Διαγραφή
  16. Ψάχνοντας Αθήνα ή επαρχία, όλο κ κάτι βρίσκεις. Διάθεση κ λίγος χρόνος αν υπάρχει....Λίγες ώρες έμειναν για να πιάσουμε στα χέρια μας το νέο τεύχος.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχαριστώ! Λοιπόν περιμένουμε το νέο τεύχος! Όσο για τα υπόλοιπα , το mail το έστειλα , είμαι στη διαθέσή σας για ότι χρειαστεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρακαλω πολυ ηθελα να μαθω αν στην βιβλιοθηκη σας υπαρχουν τα 96 τευχη του Υπερανθρώπου του Ανεμοδουρά και ενα τηλεφωνο επικοινωνιας.
    Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μας, δυστυχώς δεν έχουμε στην κατοχή μας την εν λόγω σειρά. Απ' όσο γνωρίζω δεν την είχε κρατήσει ούτε ο ίδιος ο εκδότης.

      Διαγραφή
  19. Με μεγαλη μου χαρα ερχομε να προστεθω στην παρεα σας ...."αρωστος" και εγω με την θρυλικη τετραδα.... και με μεγαλη μου χαρα θα μπορουσα να βοηθησω με σκανερ σε οτι η ομαδα μου υποδειξη.....σημερα πηρα στα χερια μου το καινουργιο Μικρο Σεριφη.....και νιωθω σαν παιδακι !!!!!!
    Ενα μεγαλο Μπραβο και Ευχαριστω σε αυτη την ομαδα που εκανε πραγματικοτητα αυτο το τευχος και Ευχη πιστευω ολων μας να εχει και συνεχεια.......Καλη σας νυχτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Δημήτρη. Ελπίζω να είσαι καλά. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και ελπίζω να τα λέμε συχνότερα μέσα από εδώ...

      Διαγραφή
  20. καλησπέρα παιδιά! μπορεί να παραξενεύεστε με την ηλικία μου,αλλά είμαι 25 χρονών και είμαι φανατικός θαυμαστής του λοχαγού μαρκ! το λεω αυτό γιατι προλάβα να διάβαζω την Περιπέτεια,απο επανεκδόσεις και οχι απο την πρώτη έκδοση των τευχών! παρόλαυτα έχω στην κατοχή μου εναν ικανοποιητικό αριθμό τευχών και θέλω να ρωτήσω,αν πρόκειται να δημοσιευτεί κάποια καινούργια ιστορία της Περιπέτειας! ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και σε σένα mark. Μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος. Εγώ είμαι 22 και τυγχάνω μεγάλος θαυμαστής της Θρυλικής Τετράδας (Μικρός Κάου-μπόϋ, Μικρός Σερίφης, Μικρός Αρχηγός) και των εκδόσεων Ανεμοδουρά (Μπλεκ, Λοχαγός Μαρκ, Τεξ, Μίστερ Νο).

      Τα πρωτότυπα τεύχη της Περιπέτειας, αν δεν το ξέρεις, βρίσκονται από το 1 - 341 (Α' Περίοδος) και από το τεύχος 445 - 482. Όλα τα άλλα είναι ανατυπώσεις. Στον Νέο Μπλεκ κυκλοφόρησαν από το τεύχος 7 - 13 οι 7 σπέσιαλ περιπέτειες με τους όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές των ιστοριών του Λοχαγού Μαρκ. Στη συνέχεια από το τεύχος 14 - 16 δημοσιεύτηκε σε τρία μέρη η περιπέτεια 'Ο Καρχαρίας της Καραϊβικής'. Δυστυχώς στο τεύχος 16 μας ενημερώνει ο εκδότης ότι λόγω αδυναμίας επέκτασης των δικαιωμάτων ο Λοχαγός Μαρκ θα αντικατασταθεί από τον Μάρτιν Μύστερ. Αν δεν πρόλαβες τα τεύχη μπορείς να τα προμηθευτείς από εδώ:

      http://www.ccpublic.gr/comic/category/42-2014-09-03-12-sep-rd?sort=p.model&order=ASC

      Μας απέμειναν συνολικά 15 ιστορίες που δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα στην χώρα μας. Μπορείς να το τσεκάρεις εδώ:

      https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10152451316942171&type=1

      Διαγραφή
    2. Σ΄ ευχαριστώ πολύ dimos182 για τις πληροφορίες! απλά στα γιάννενα όπου μένω πολλά τεύχη της Περιπέτειας παλιά ή καινούργια τα βρίσκω διάσπαρτα στα περίπτερα! αφού λοιπόν μαθαίνω πως δεν πρόκειται να εκδοθούν καινούργιες ιστορίες του λοχαγου μαρκ, ποια σειρά μου προτείνετε να ξεκινήσω και θα έχει μέλλον?

      Διαγραφή
    3. Σου προτείνουμε να ξεκινήσεις να αγοράζεις το Νέο Μπλεκ (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), ειδικά τώρα που αρχίζουν να δημοσιεύονται οι περιπέτειες του Μάρτιν Μίστερυ.
      Φυσικά, μπορείς να αγοράσεις και το πρώτο τεύχος του νέου περιοδικού με τους Μίστερ Νο, Ντύλαν Ντογκ και Τεξ Ουίλερ. Θα γίνει το αγαπημένο σου...

      Διαγραφή
    4. για να πω την αλήθεια δεν αγόραζα τον Μπλεκ και μάλλον ούτε θα το κάνω,γιατι πάντα το θεωρούσα στο μυαλό μου,ως αντίπαλο δέος της Περιπέτειας και έτσι ξεκίνησα απο μικρός να μαζεύω λοχαγο Μαρκ!! εννοείται πως πήρα το καινούργιο τεύχος του Μικρού Σερίφη,όπως θα στηρίξω και τις περιπέτειες του Μιστερ Νο. πραγματικά χαίρομαι που ενημερώνομαι απο το blog σας για τις εξελίξεις στον χώρο των κόμικς και οχι μόνο. Επίσης ήθελα να πω, πως είμαι μεγάλος φαν της dc,όποιος θέλει συζήτηση γύρω απο αυτό το σύμπαν είμαι ανοιχτός! ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
    5. Μπράβο, mark! Προσπάθησε, μόνο, να γράφεις αυτό που θέλεις σε σχετικές αναρτήσεις, για να μπορούν να το διαβάζουν οι ενδιαφερόμενοι. Δεν διαβάζουν όλοι όλες τις αναρτήσεις. Για παράδειγμα, μία κουβέντα για την Περιπέτεια σε ανάρτηση σχετική με τον Μικρό Σερίφη, δεν θα βρει μεγάλη ανταπόκριση...
      Χαιρόμαστε που είσαι μαζί μας!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...