Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Νέες εκδόσεις 212 - Κόμιξ 288


Στο νέο τεύχος του Κόμιξ ο Ντόναλντ γίνεται Ρομπέν των Δασών και μοιράζει χρήματα. Ποιο θα είναι όμως το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας; Μια συναρπαστική περιπέτεια από το πενάκι του Βίκαρ! Ακόμη, ένας ιδιόρρυθμος εφευρέτης βοηθά τον θείο Σκρουτζ να κρατήσει τους Μουργόλυκους μακριά από το Θησαυροφυλάκιο. Τί ζητά όμως ως αμοιβή; Τέλος, νέες περιπέτειες περιμένουν τον Πασχάλη ο οποίος αντί να κατασκευάσει το σκιάχτρο που του ζήτησε η γιαγιά Ντακ προτιμά να πάει για… ψάρεμα!
Κυκλοφορεί από Παρασκευή 25 Μαΐου, σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά, οι ιστορίες του τεύχους:
1. Θείος Σκρουτζ: Το φευγάτο θησαυροφυλάκιο
2. Θείος Σκρουτζ: Η εισβολή των χρυσοφάγων
3. Ντόναλντ Ντακ: Ο Ρομπέν των παπιών
4. Ντόναλντ Ντακ: Οι μαραθωνοδρόμοι
5. Ντόναλντ Ντακ: Βουτιά στη πισίνα
6. Πασχάλης Χήνος: Για μια χούφτα σαρδέλες
7. Ντόναλντ Ντακ: Υγιεινή διατροφή
8. Ντόναλντ Ντακ: Ο Τζο από την Σιγκαπούρη

Εκδόσεις: Τερζόπουλος/Νέα Ακτίνα
Σελίδες: 84
Τιμή: 3 €

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

3 σχόλια:

  1. Μία μικρή διόρθωση. Η πρώτη ιστορία, δηλαδή το Φευγάτο Θησαυροφυλάκιο είναι του Θείου Σκρουτζ και όχι του Ντόναλντ. Είπα και εγώ να πάρω το Κόμιξ μετα από 5 - 6 χρόνια αποχής να δω πως είναι τώρα και πιστεύω μου άφησε μια αρκετά καλή εντύπωση. Σίγουρα, δεν συγκρίνεται με τα παλαιότερα τεύχη που δήμοσίευε ιστορίες του Ντον Ρόσα και περισσότερες ιστορίες του Καρλ Μπάρκς, αλλά από τα παράπονα που άκουγα για τα τελευταία τεύχη πίστευα ότι θα συναντήσω κάτι πολύ κατώτερο από αυτό που είδα. Προσωπική μου άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για την επισήμανση, η διόρθωση έχει ήδη γίνει.
      Την άποψή μας για το "Κόμιξ" την έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Πέρα από το αν οι ιστορίες που δημοσιεύει τώρα είναι καλύτερες ή χειρότερες από αυτές που δημοσίευε παλαιότερα, δεν παύει σε καμία περίπτωση να είναι το πιο όμορφο και ολοκληρωμένο περιοδικό κόμικς που κυκλοφορεί.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου adamsjim. Παρά τα πολλά παράπονα που ακούγουνται, το Κόμιξ παραμένει η πιο άρτια έκδοση κόμικ περιπτέρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...