Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Ο "Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης" στην "Ιερά Οδό"!


Από επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση των τεσσάρων τευχών της έκδοσης "ΠΟΡΤΙΕΡΟ Μάκης Ροδίτης", χθες βράδυ στο εντευκτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ".

Έθελξε τους ακροατές της εκδήλωσης για την παρουσίαση του κόμικς, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης κ. Τάκης Ντουντούμης με την ομιλία του, χθες βράδυ στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ".

Ο αειθαλής Τάκης, ενεργός και ενημερωμένος πολίτης με πλούσια-πολυετή συμμετοχή στα κοινά, προέβη (εκτός χειρογράφου) σε μια εμπεριστατωμένη ομιλία με διασυνδέσεις του περιεχομένου του περιοδικού, σε σχέση με την τοπική κοινωνία και το αθλητικό γίγνεσθαι, εντυπωσιάζοντας τους πάντες, με την ευφράδεια, τη διορατικότητα και τις γνώσεις του, που φυσικά δεν εγκλωβίζονται στο επιμέρους πεδίο του ποδοσφαίρου.

Χαιρετισμό προς τους προσκεκλημένους της βραδιάς απεύθυνε ο -απών για λόγους ανώτερης βίας- εκδότης των τριών πρώτων τευχών του πονήματος κ. Νίκος Ζώης, ενώ ο γράφων και δημιουργός του κόμικ μίλησε για τους σκοπούς της έκδοσης, τις επιδιώξεις και τα όνειρά του, αναλύοντας το λόγο που τον οδήγησε να ασχοληθεί με το σχεδιασμό και την υλοποίηση ποδοσφαιρικών ιστοριών με κοινωνικές προεκτάσεις, προκειμένου να προσφερθούν στη νεολαία υγιή πρότυπα συμπεριφοράς, κάτι που αποτελεί επιθυμία και του εκδότη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι λογοτέχνες εκπαιδευτικοί κ.κ. Παναγιώτης Χατζηαντώνογλου και Κωνσταντίνος Δάλκος, οι συγγραφείς κα Μαρία Βαμβακοπούλου και Παναγιώτης Πλαφουτζής, πολλά από τα μέλη της "ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ" (απουσίασε για λόγους υγείας ο πρόεδρός της κ. Αντώνης Παργανάς), ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Φίλοι του Πυριτιδοποιείου" κ. Βασίλης Βασιλειάδης (που είχε την ευγένεια να φιλοτεχνήσει ένα όμορφο κεραμικό με τη μορφή του ήρωα του κόμικ), ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του "Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω" κ. Γιάννης Περράκης, ο γραμματέας της "Ανάπλασης" κ. Στέλιος Βασιλειάδης και αρκετοί φίλαθλοι.

Όποιος φίλος ενδιαφέρεται, μπορεί να προμηθευτεί το σετ των 4 τευχών στην τιμή των 5 ευρώ. Για παραγγελίες, αφήστε το μήνυμά σας στο aNwDyNos@gmail.com.

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...