Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Το 2013 έρχεται το "The Lone Ranger"


Το "The Lone Ranger", η νέα ταινία του Gore Verbinski έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και βρίσκεται στην τελική φάση της παραγωγής, απ' όπου και οι νέες φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα.
Η ταραχώδης μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του "Lone Ranger" (Armie Hammer), της ιστορίας του σερίφη John Reid, που έγινε θρύλος της δικαιοσύνης μαζί με τον βοηθό του, Ινδιάνο Tonto (Johnny Depp), κατάφερε επιτέλους να ολοκληρωθεί μετά από 140 ολόκληρες ημέρες γυρισμάτων, καθώς ο σκηνοθέτης επέμενε να γυρίσει την ταινία με τον παραδοσιακό τρόπο σε πραγματικές τοποθεσίες, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με ανέμους που φύσαγαν με ταχύτητα 120 χλμ., καταιγίδες και χιόνια. Για τις πολλές σκηνές της ταινίας με τραίνα, η παραγωγή μετέτρεψε ένα σύγχρονο τραίνο σε ατμοκίνητο, όπως ήταν τα τραίνα της εποχής, το οποίο λειτουργούσε κανονικά.Το Lone Ranger έφτασε αρκετές φορές να ματαιωθεί λόγω του τερατώδους προϋπολογισμού του, καθώς ξεκίνησε από τα 250 εκ. δολάρια και τελικά συμβιβάστηκαν στα 215 εκ., αφού οι τρεις βασικοί συντελεστές, Gore Verbinski, Johnny Depp και ο παραγωγός Jerry Bruckheimer (συνεργάτες και στο "Pirates of the Caribbean"), δέχτηκαν να μειώσουν τις αμοιβές τους.Η παράξενη εμφάνιση του Depp με το κοράκι στο κεφάλι έχει δημιουργήσει μεγάλο θόρυβο και πολλές συζητήσεις καθώς δεν είναι παραδοσιακή, αλλά έχει παρθεί από τον πίνακα του Kirby Sattle με τίτλο "I’m a crow". Ο Verbinski, σε μια συνέντευξή του, είχε δικαιολογήσει την εμφάνιση λέγοντας πως ο Tonto του Johnny Depp “είναι ένας παλιός σαμάνος, ένας παρίας της φυλής του, που έχει δημιουργήσει τον δικό του μυστικιστικό κόσμο”. Ωστόσο έχει αποφύγει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στο αν το πουλί είναι ζωντανό, καθώς στις φωτογραφίες φαίνεται να αλλάζει το ράμφος του ή το άνοιγμα των φτερών του.
Τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Tom Wilkinson, στο ρόλο του κακού μεγιστάνα των τραίνων, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale και η Helena Bonham Carter στην νιοστή συνεργασία της με τον Johnny Depp.
Το "The Lone Ranger" Θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 3 Ιουλίου του 2013, στην καρδιά δηλαδή της blockbuster κινηματογραφικής περιόδου και χρειάζεται τουλάχιστον 500 εκ. εισπράξεις για να ισοφαρίσει τα έξοδα.
Από τις φωτογραφίες φαίνεται για εξαιρετική παραγωγή, όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο, όμως περιμένουμε το πρώτο trailer για να δούμε το ύφος της ταινίας. Μέχρι τότε απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες...


Μέρος του κειμένου προέρχεται από το http://www.pame-cinema.gr

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...