Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Νέες εκδόσεις 36 - Λίθοι και κρύσταλλοι


Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το πρώτο τεύχος της νέας συλλογής της DeAgostini. Πρόκειται για μία όμορφη συλλογή από λίθους και κρυστάλλους, σε πολύ καλαίσθητα σχήματα και χρώματα. Αντιγράφουμε από το site της εταιρείας:

ΟΙ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ έχουν λαξευτεί στο χέρι, σε σχήματα που ενισχύουν τις ενεργειακές και θεραπευτικές ιδιότητές τους!
ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ, ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΒΟΤΣΑΛΟ είναι τα σχήματα που επιλέχθηκαν για τους λίθους και τους κρυστάλλους της συλλογής, για την ικανότητά τους να συσσωρεύουν, να αυξάνουν και να μεταδίδουν την ενέργεια των λίθων.
ΠΥΡΑΜΙΔΑ
Αρκετοί λαοί, όπως οι Αιγύπτιοι, οι Μάγια και οι Αζτέκοι, γνώριζαν ότι οι πυραμίδες έχουν την ικανότητα να συσσωρεύουν την ενέργεια, να τη διατηρούν στο εσωτερικό τους και να τη διαχέουν παντού.
ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ
Ο προϊστορικός άνθρωπος έφτιαχνε μενίρ με αυτό το σχήμα, ενώ οι αρχαίοι Αιγύπτιοι τον τελειοποίησαν. Σήμερα, οβελίσκοι κοσμούν χαρακτηριστικές τοποθεσίες, όπως είναι η πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.
ΒΟΤΣΑΛΟ
Τα κομμάτια διαβρωμένων κρυστάλλων, που είναι επίσης γνωστά ως βότσαλα, εκλύουν ήρεμη αλλά δυνατή ενέργεια.
ΣΦΑΙΡΑ
Για πολλούς πολιτισμούς και για αρκετές θρησκείες του πλανήτη συμβολίζει την τελειότητα και το άπειρο. Η σφαίρα συγκεντρώνει την ενέργεια και την εκπέμπει προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΡΟΥΝΟΙ – ΑΡΧΑΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΡΑΦΗΣ
Οι ρούνοι θεωρούνται το σύστημα γραφής των αρχαίων βορειογερμανικών φύλων, που απέδιδαν στα μυστηριώδη σύμβολα μαγικές δυνάμεις. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούσαν το ρουνικό αλφάβητο για να προβλέπουν το μέλλον.
Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τους μαντικούς ρούνους και να μάθετε να τους ερμηνεύετε! Με τη σειρά, προσφέρεται ειδικό πουγκί για τη φύλαξη των μαντικών ρούνων!


Μαζί με τη σειρά «ΛΙΘΟΙ & ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ – Ανακαλύψτε τις ιδιότητες και τα μυστικά τους» θα αποκτήσετε και τις μοναδικές βιτρίνες για τη φύλαξη και έκθεση της πολύτιμης συλλογής σας! Οι βιτρίνες θα προσφέρονται δωρεάν μαζί με τη σειρά.
Την 1η βιτρίνα θα την παραλάβετε δωρεάν μαζί με το 3ο τεύχος της συλλογής.

Η ΣΕΙΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...