Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Νέες εκδόσεις 86 - Cowboys & Aliens / Εξωγήινοι στην Άγρια Δύση (Comic book)


Συγγραφείς: Andrew Foley, Fred Van Lente
Μετάφραση: Γιώργος Γρίβας
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 112
ISBN: 978-960-497-057-5
Ημερομηνία Εκδοσης: 1/7/2011
Τιμή: €14,90
Εκδόσεις: Anubis

1873, Αριζόνα.

Στα βάθη της Αγριας Δύσης, ένας άντρας μπορεί να εμπιστευτεί μόνο το εξάσφαιρο και το άλογό του, ενώ οι Iνδιάνοι επιδίδονται σ' έναν πόλεμο δίχως αύριο εναντίον των Ευρωπαίων αποίκων. Μέχρι την ημέρα που ένα απίστευτο γεγονός αλλάζει τα πάντα. Εισβολείς από έναν ξένο κόσμο, που βλέπουν τους ανθρώπους ως σκλάβους, φτάνουν στον πλανήτη μας και είναι αποφασισμένοι να τον κατακτήσουν.

Η Αγρια Δύση αλλάζει για πάντα...

Το "Cowboys & Aliens" μας καλεί να ταξιδέψουμε στην Aγρια Δύση και να γίνουμε μάρτυρες μίας άνισης σύγκρουσης. Ένα πρωτότυπο, συναρπαστικό και απρόβλεπτο έργο που ενέπνευσε την ομότιτλη κινηματογραφική υπερπαραγωγή.



6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΟΜΙΚ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Κ Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ TRAILER ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι. Ωραίο trailer, απίθανο καστ και... ώρα για σινεμά!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το story της ταινιας δεν βρίσκει για πρωτη φορα τον δρόμο του για τον κινηματογραφο.Εν έτει 1994 κυκλοφορει ενα b-movie ονόματι Oblivion με αναλογο θεμα,καουμποηδες εναντιον εξωγηινων.Τέλος πάντων η συγκεκριμένη ταινία φαίνεται να υποσχεται ενα απολαυστικο διωρο κι ο Favreau μαλλον εμεινε πιστος στη γραφική νουβέλα στην οποία βασιζεται το εργο,θα δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι το Oblivion δεν το είχα πάρει μυρωδιά! Είδες πόσα μαθαίνεις όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους που ξέρουν... Γι' αυτό μην μας στερήσεις ξανά τις γνώσεις σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοειται Πανo,οταν θυμαμαι κατι το μοιραζομαι ευχαριστως μαζί σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αγόρασα, βέβαια. Και το διάβασα...
    Δεν με εντυπωσίασε, οφείλω να πω. Πάντως, σαν γενική ιδέα είναι καλό. Να δούμε με ποιον τρόπο το μεταφέρανε στον κινηματογράφο. Έχω την εντύπωση ότι η ταινία έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία από το κόμικς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...