Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Και πάλι στο Final-Four ο Ολυμπιακός!


Και ξανατρελαίνει την Ευρώπη!!!
Με το μεγάλο τρίποντο του Πρίντεζη στην εκπνοή του αγώνα, οι Πειραιώτες κέρδισαν με 71-68 την Μπαρτσελόνα, έκαναν το 3-1 στη σειρά και πήραν πανάξια την πρόκριση στο Final-Four της Μαδρίτης!

Είναι γεγονός! Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο 9ο Final-Four της ιστορίας του και στο 5ο συνεχόμενο τα τελευταία 7 χρόνια. Και όλα αυτά χάρη στο buzzer-beater τρίποντο του Πρίντεζη, ο οποίος σε νεκρό χρόνο, με ένα τεράστιο τρίποντο, έδωσε τη νίκη αλλά και το εισιτήριο για την Μαδρίτη στους Πειραιώτες, κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ με σκορ 71-68. Οι ερυθρόλευκοι στη θέση τους, στην ελίτ της Ευρώπης και πάλι.
Οι ευχές μας, μαζί τους!

Εσείς, αγοράσατε το νέο τεύχος
του
Μικρού Σερίφη;
Αν όχι, μπορείτε να το κάνετε τώρα,
πατώντας
ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Aκόμη πανηγυρίζω.....τεράστια νίκη. Κ μη ξεχνάμε πως η ομάδα αυτή νίκησε 3(!!) φορές τη Μπαρτσελόνα σε διάστημα 6 ημερών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και όντας Παναθηναϊκός αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού που κατάφερε να κοιτάξει στα ίσια την Μπαρτσελόνα (ομάδα που έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ) και να πάρει τρεις συνεχόμενες νίκες. Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει μία ομάδα με όλη την σημασία της λέξης με σταθερό κορμό που παίζει με περίσσιο πάθος και δεν παρατάει με τίποτα έναν αγώνα!

    Από τη στιγμή που πέρασε στο Final Four όλα μπορούν να γίνουν. Να προσθέσω αναφορικά το μπάτζετ όλων των ομάδων που πέρασαν στο Final Four:

    Φενέρμπαχτσε 11.000.000 ευρώ
    Ρεάλ Μαδρίτης 15.000.000 ευρώ
    ΤΣΣΚΑ Μόσχας 17.000.000 ευρώ
    Ολυμπιακός 8.500.000 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο dinos182, είσαι πραγματικός φίλαθλος. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού. Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες εποχές μας δίνουν τρελή χαρά αυτές οι επιτυχίες και ας μην προέρχονται από την δική μας ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...