Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Νέες εκδόσεις 860: Νέος Μπλεκ #17


ΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ...
...ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!

Το δέκατο έβδομο τεύχος του "Νέου Μπλεκ" κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Ένα περιοδικό που συνεχώς ανανεώνεται, εκπλήσοντας πάντα ευχάριστα τους αναγνώστες του. Πλέον είναι σχεδόν εξολοκλήρου πολύχρωμο και έχει ανέβει πολλά επίπεδα από θέμα αισθητικής. Σε αυτό το τεύχος, εκτός από τις εικονογραφημένες περιπέτειες, συνεχίζεται το αφιέρωμα στις παλιές σειρές κόμικς που δημοσίευε το περιοδικό ("Τα 13 Στέμματα"), ενώ οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε έναν νέο πρωτότυπο διαγωνισμό με δώρο ένα tablet! Επίσης, υπάρχει ένα δισέλιδο μικρό αφιέρωμα στον Μάρτιν Μίστερι (οι ιστορίες του οποίου ξεκινούν να δημοσιεύονται), καθώς και η "Ανασκόπηση 1996-1998" από τον Νίκο Δημ. Νικολαΐδη.

Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:
1. Μπλεκ: Η φωλιά των πειρατών (Α' Δημοσίευση: Μεγάλος Μπλεκ - 1973)
2. Ο Τετρακοσάρης - Θ' επεισόδιο (Α' Δημοσίευση)
3. Ζαγκόρ: Ο παράξενος κύριος Σμιθ (Α' Δημοσίευση: Μεγάλος Μπλεκ - 1972)4. Μάρτιν Μίστερι: Οι Άνδρες με τα Μαύρα (Α' Δημοσίευση: Μάρτιν Μυστέρ - 2000)
5. Roy of the Rovers: Εσωτερικές τριβές (Α' Δημοσίευση)Να μην χάσει κανείς το επόμενο τεύχος!

Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Σελίδες: 164
Τιμή: 3,90

Εσείς, αγοράσατε το νέο τεύχος
του
Μικρού Σερίφη;
Αν όχι, μπορείτε να το κάνετε τώρα,
πατώντας
ΕΔΩ

4 σχόλια:

 1. Ο ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ σε κάθε τεύχος γίνεται και καλύτερος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γκολ από τα αποδυτήρια αποτελεί η προσθήκη του φοβερού Μάρτιν Μίστερι στο περιοδικό. Θα προτιμούσα βέβαια αδημοσίευτες περιπέτειες κ όχι αυτές που δημοσίευσε παλιότερα η Μαμούθ Κόμιξ, όμως ο εξαιρετικός χρωματισμός με βοηθά να το παραβλέψω!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το περιοδικό ανεβαίνει συνεχώς επίπεδα. Όσο για τον Μάρτιν Μίστερι, επιλέχθηκε η ίδια σειρά περιπετειών, καθότι οι συγκεκριμένες ιστορίες περιλαμβάνουν στοιχεία που θα βοηθήσουν τους νέους αναγνώστες στην κατανόηση του στόρυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Λογικό μου ακούγεται. Δε με χάλασε ιδιαίτερα αφού από τη μία υπάρχουν πολλοί αναγνώστες που δεν έχουν διαβάσει αυτές τις φανταστικές περιπέτειες, από την άλλη κ γω τις απολαμβάνω έγχρωμες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...