Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Νέες εκδόσεις 865: Greek Comics Fanzine #5


Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του φάνζιν των μελών του GreekComics. Όμορφο σχήμα, με ένα πολύ ιδιαίτερο και έξυπνο εξώφυλλο και πολλές όμορφες δουλειές εσωτερικά. Οι υπεύθυνοι της έκδοσης μας επεφύλασαν πολλές εκπλήξεις γι' αυτό το τεύχος.
Εκτός από την απόφασή τους να είναι το καινούργιο τεύχος διθεματικό, προχωρήσανε και σε μια άλλη απόφαση, να κάνουνε κάτι το τολμηρό: να επεκτείνουνε την πρόσκληση συμμετοχής εκτός των ορίων του Greek Comics forum, και μάλιστα σε γνωστούς καλλιτέχνες, ζητώντας τους να τιμήσουν με την παρουσία τους την έκδοση, σε μια προσπάθεια ώστε το fanzine να έχει ακόμα περισσότερη απήχηση στον κόσμο και τα όποια έσοδα από αυτό να πάνε υπέρ της Λέσχης Φίλων Κόμικς.
Και οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν ευχαρίστως στο κάλεσμά τους. Εκτός από τον Malk, που συμμετείχε μέσα από το forum, και εκτός από τους Θανάση Πέτρου και Τάσο Ζαφειριάδη που ανέλαβαν τα εξώφυλλα, σε αυτό το τεύχος θα απολαύσουμε και τους:

Αλεξία Λουγιάκη
Δημήτρη Λαγό
Κωσταντίνο Σκλαβενίτη
Νίκο Καμπουρόπουλο & Νικόλα Στεφαδούρο
Παύλο Παυλίδη
Χρήστο Σταμπουλή
Μάνο Λαγουβάρδο
Βάλια Καπάδαη
και Στάθη!

Το fanzine έχει 68 σελίδες και η τιμή του ορίστηκε στα 4€.


Το οπισθόφυλλο του τεύχους

Στο Comicdom Con διατέθηκαν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, τεύχη με variant εξώφυλλο. Πρόκειται για το εξώφυλλο του Τρόμου (από τον Πέτρου), το οποίο έχει πειραχτεί από τον Ζαφειριάδη.



Εσείς, αγοράσατε το νέο τεύχος
του
Μικρού Σερίφη;
Αν όχι, μπορείτε να το κάνετε τώρα,
πατώντας
ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. That's great,, I hope this can help them to be less intimidated about making comics. I love pointing to xkcd and Dinosaur Comics, just because the images are SO simple, and I've just posted here in the comments a comic by Gary Northfield that features a single leaf per panel. The kids could do something as simple as take a photograph of an apple and show the same exact photo in each panel, just giving it different speech bubbles. Maybe there are two flies on the apple talking to each other - they might just be little dots.
    Comics

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...