Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Νέες εκδόσεις 865: Greek Comics Fanzine #5


Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του φάνζιν των μελών του GreekComics. Όμορφο σχήμα, με ένα πολύ ιδιαίτερο και έξυπνο εξώφυλλο και πολλές όμορφες δουλειές εσωτερικά. Οι υπεύθυνοι της έκδοσης μας επεφύλασαν πολλές εκπλήξεις γι' αυτό το τεύχος.
Εκτός από την απόφασή τους να είναι το καινούργιο τεύχος διθεματικό, προχωρήσανε και σε μια άλλη απόφαση, να κάνουνε κάτι το τολμηρό: να επεκτείνουνε την πρόσκληση συμμετοχής εκτός των ορίων του Greek Comics forum, και μάλιστα σε γνωστούς καλλιτέχνες, ζητώντας τους να τιμήσουν με την παρουσία τους την έκδοση, σε μια προσπάθεια ώστε το fanzine να έχει ακόμα περισσότερη απήχηση στον κόσμο και τα όποια έσοδα από αυτό να πάνε υπέρ της Λέσχης Φίλων Κόμικς.
Και οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν ευχαρίστως στο κάλεσμά τους. Εκτός από τον Malk, που συμμετείχε μέσα από το forum, και εκτός από τους Θανάση Πέτρου και Τάσο Ζαφειριάδη που ανέλαβαν τα εξώφυλλα, σε αυτό το τεύχος θα απολαύσουμε και τους:

Αλεξία Λουγιάκη
Δημήτρη Λαγό
Κωσταντίνο Σκλαβενίτη
Νίκο Καμπουρόπουλο & Νικόλα Στεφαδούρο
Παύλο Παυλίδη
Χρήστο Σταμπουλή
Μάνο Λαγουβάρδο
Βάλια Καπάδαη
και Στάθη!

Το fanzine έχει 68 σελίδες και η τιμή του ορίστηκε στα 4€.


Το οπισθόφυλλο του τεύχους

Στο Comicdom Con διατέθηκαν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, τεύχη με variant εξώφυλλο. Πρόκειται για το εξώφυλλο του Τρόμου (από τον Πέτρου), το οποίο έχει πειραχτεί από τον Ζαφειριάδη.Εσείς, αγοράσατε το νέο τεύχος
του
Μικρού Σερίφη;
Αν όχι, μπορείτε να το κάνετε τώρα,
πατώντας
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...