Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Νέες εκδόσεις 592 - Μικρός Κάου-μπόυ #1219


Ναι, είναι γεγονός! Το νέο τεύχος του αγαπημένου μας περιοδικού εκδόθηκε και είναι χάρμα οφθαλμών!
Η δέσμευση που αναλάβαμε πριν λίγο καιρό, για επανέκδοση ενός νέου τεύχους, με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 50 χρόνων ζωής του περιοδικού, έγινε πράξη. Πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιήσουμε μια κρυφή επιθυμία χρόνων! Το Club Φίλων "Μικρός Σερίφης" απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ξέρει να μετατρέπει τα όνειρα σε πραγματικότητα. Μέσα από αγαστή συνεργασία, καταφέραμε να δημιουργήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ένα πανέμορφο έντυπο! Ένα τεύχος του Μικρού Κάου-μπόυ που μας κάνει όλους υπερήφανους!
Για την Ιστορία, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η έκδοση αυτή πραγματοποιήθηκε με την σύμφωνη γνώμη του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων, κου Κωνσταντίνου Ραμπατζή, τον οποίο ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη την οποία μας έδειξε, και ελπίζουμε να τον αποζημιώσουμε με ένα περιοδικό στο πνεύμα των δικών του εκδόσεων...
Πρέπει να τονίσουμε πως η έκδοση αυτή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί, χωρίς την συνεργασία μιας ομάδας ανθρώπων και την απόλυτη προσήλωση στο έργο που ανέλαβε ο καθένας από αυτούς. Οι συντελεστές, λοιπόν, του τεύχους αυτού είναι οι: Ζωή Μπέκου, Χρήστος Νάστος, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Ζωή Ριζάκη, Τάσος Καϊτατζής και Παναγιώτης Πλαφουτζής. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει για τον Τάσο, ο οποίος έστησε σε χρόνο ρεκόρ όλο το τεύχος από την αρχή. Μια άκρως επαγγελματική δουλειά.
Επίσης, θα πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στα μέλη της παρέας μας που αποφάσισαν να γίνουν χορηγοί της έκδοσης. Αυτοί, θα λάβουν σύντομα -εκτός από το τεύχος- και τα δώρα τους!


Όμορφος κόσμος, καουμπόικα φτιαγμένος!

Και λίγα λόγια για τα περιεχόμενα του τεύχους...
Όσα είχαμε συζητήσει και είχαμε συμφωνήσει στην τελευταία συνάντηση των μελών του Club μας, συμπεριλήφθηκαν στην έκδοση.
Καταρχάς, η πολύ όμορφη περιπέτεια της Θρυλικής Τετράδας, με τον τίτλο "Ο Νόμος απλώνει το δίχτυ" (κείμενο Γιώργου Μαρμαρίδη και εικονογράφηση Θέμου Ανδρεόπουλου και Κώστα Ραμπατζή), μαζί με μια αναφορά στις προηγούμενες εκδόσεις της ιστορίας αυτής. Το καλωσόρισμα του τεύχους έχει αναλάβει ο γνωστός σε όλους "Λάμπης, ο Καμπόης", με το σύνηθες χιουμοριστικό του στυλ. Υπάρχουν και δύο εισαγωγικά σημειώματα από τους Παναγιώτη Πλαφουτζή και Χρήστο Νάστο. Ένα 12σέλιδο κόμικς του Βαγγέλη Σαΐτη, με τον Πεπίτο Γκονζάλες (ευγενική παραχώρηση του δημιουργού), ένα πολυσέλιδο άρθρο για το "Ποιος είναι ο Μικρός Κάου-μπόυ" (με στοιχεία γύρω από την έκδοση του περιοδικού και την ιστορική του πορεία), αλλά και "Αναμνήσεις από τον Μικρό Κάου-μπόυ", με προσωπικές μαρτυρίες αναγνωστών του περιοδικού. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το τεύχος αυτό και το κλασσικό "Όλε Πεπίτο"!
Χορταστική ύλη, αν μη τι άλλο, σε συνολικά 68 σελίδες!


Δείγμα από το εσωτερικό του τεύχους

Η τιμή του είναι 4 ευρώ για τα μέλη που θα το προμηθευτούν μέσω του Club και 5 ευρώ για τα μη μέλη ή για όσους το προμηθευτούν από τα σημεία διανομής (αυτά θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες).
Μόλις προγραμματιστεί η εκδήλωση για την παρουσίαση του τεύχους, θα σας το ανακοινώσουμε μέσα από το blog. Οι φίλοι και τα μέλη της επαρχίας θα το λάβουν ταχυδρομικώς.
Σας ευχόμαστε καλό διάβασμα!...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

23 σχόλια:

  1. Απεριόριστη η χαρά μου, όταν μετά από συντονισμένες προσπάθειες και πολύ-πολύ μεράκι, κρατώ αυτό το υπέροχο τεύχος στα χέρια μου. Δίχως ίχνος υπερβολής, και περνώντας αρκετή ώρα χθες το βράδυ να τσεκάρω το τεύχος, θεωρώ πως πρόκειται για το ομορφότερο που κυκλοφόρησε ποτέ! Μόνο με τα υπέροχα Υπερ-τεύχη μπορεί να συγκριθεί, η ποιότητα της εκτύπωσης όμως δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Jim, πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το επόμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους βοήθησαν στη δημιουργία αυτού του υπέροχου πραγματικά τεύχους. Ιδιαίτερα την αγαπημένη μου Ζωή για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση, καθώς και τον πραγματικό φίλο Παναγιώτη γιατί κάναμε μαζί ένα όνειρο πραγματικότητα...ευχαριστώ πολύ και όσους το αποκτήσουν, δίνοντας μας έτσι το έναυσμα να συνεχίσουμε......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσθε όλοι σας, αγαπημένοι μου φίλοι, αξιέπαινοι για το ζήλο, την όρεξη και το μεράκι, αλλά και τον κόπο που καταβάλατε ώστε να ολοκληρωθεί η έκδοση!!! Αναμένω την ενημέρωση για την παρουσίασή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο μου, θα υπάρξει ανακοίνωση για την ημερομηνία παρουσίασής του. Μέχρι τότε, ελπίζουμε να έχει βγει και ο καινούριος Μπλεκ!

      Διαγραφή
  4. Εξαιρετικά νέα!! Καταρχήν, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για να εκδοθεί αυτό το καινούριο τεύχος που πιστεύω ότι ήταν επιθυμία και διακαής πόθος πολλών από εμάς, εδώ και αρκετό καιρό.

    Ας περάσουμε τώρα και στο ίδιο το τεύχος. Από τις φωτογραφίες που βλέπουμε αποτελεί σίγουρα αν όχι το ομορφότερο, ένα από τα ομορφότερα τεύχη του περιοδικού. Για μένα σωστά επιλέξατε σαν πρότυπο τα υπερτεύχη του Μικρού Κάου-μπόυ που αντικειμενικά αποτελούν την πιο προσεγμένη έκδοση της Θρυλικής Τετράδας και σε συνδυασμό με την καινούρια γραμματοσειρά πιστεύω ότι απογειώνει το τεύχος! Συνεχίζοντας, αξίζουν πολλά μπράβο που απ' ότι φαίνεται κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια οι υπεύθυνοι για να κρατηθεί η τιμή σε αυτά τα επίπεδα και είναι πολύ σημαντικό ότι θα διαθετούν και σε σημεία διανομής για να γνωρίσουν την έκδοση και άτομα που δεν είχαν ιδέα!

    Υ.Γ: Κλείνοντας, δεν μπορώ να μη σταθώ και στα λεγόμενα ότι οι χορηγοί της έκδοσης θα λάβουν δώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο και από μένα. Αυτή η έκδοση είναι ένα πραγματικό κατόρθωμα. Συγχαρητήρια σε όλους! Άντε και καλές πωλήσεις!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με καλύψανε οι προλαλήσαντες.Φαίνεται από τις φωτογραφίες και μόνο για το πόσο προσεγμένη δουλειά έγινε γεμάτη μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο.Το περιεχόμενο κάθε άλλο παρά αδιάφορο,υπόσχεται λεπτομερή ανάγνωση.Τα ''θρυλικά'',μαύρα καδράκια των κεφαλαίων βρίσκονται στη θέση τους,σας ευχαριστώ τα μάλα γι'αυτό,είναι ένα από τα σήματα κατατεθέν του περιοδικού,πολλά μπράβο σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστά αναγνωρίσατε στη νέα έκδοση, φίλοι μου, χαρακτηριστικά των παλαιών τευχών. Στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε ακέραια τα στοιχεία εκείνα που ξεχώριζαν και έκαναν το περιοδικό τόσο αγαπητό σε όλους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσοι το αποκτήσετε, θα καταλάβετε πόσο καλύτερο είναι από τη φωτογραφία. Σύντομα θα υπάρξουν και λεπτομέρειες για την επίσημη παρουσίαση του....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΙΣΤΗΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ φίλε Δ99 (αλήθεια, είσαι φαν του γνωστού "Δέλτα 99;), ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια.
    Δίστηλο έγινε για έναν πολύ απλό λόγο: το μέγεθος του τεύχους είναι μεγαλύτερο (στο σχήμα του "Υπερτεύχους Μικρός Κάου-μπόυ/Ντιάνα") και θα φαινόταν άσχημο και κουραστικό το μονόστηλο για το μέγεθος της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω για την απάντηση. Να μάθουμε τα POS μένει τώρα ειδάλλως αγορά δεν γίνεται.

      Διαγραφή
    2. Να μάθουμε τα σημεία πώλησης. Επίσης, η ιστορία είναι καινούργια, πρωτότυπη ή πρόκειται για παραλλαγή παλαιότερης? Συγγραφέας ποιος?

      Διαγραφή
    3. Δ99, μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά το κείμενο της ανάρτησης. Εκεί θα βρεις τις απαντήσεις.
      Επίσης, αν θέλεις να γνωρίσεις την πορεία της έκδοσης, μπορείς να επισκεφθείς και αυτές τις διευθύνσεις (κάνε copy):
      http://mikrosserifis.blogspot.gr/2013/10/50.html
      http://mikrosserifis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_5.html

      Διαγραφή
    4. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα απευθυνθώ στην επικοινωνία του Blog για την προμήθεια τευχών. Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να προμηθευτώ δύο τεύχη του νέου τεύχους ΜΚ? Έγραψα στη σελίδα ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ CLUB, αλλά δεν έλαβα απάντηση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

      Διαγραφή
    6. Όπως σου απάντησα και από εκεί, φίλε μου, στείλε e-mail. Προς το παρόν η διάθεση γίνεται μόνο μέσω του Club. Αν κάνεις λίγη υπομονή, θα μπορέσεις να το πάρεις και στην εκδήλωση που θα γίνει.

      Διαγραφή
  11. Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια να έχουμε.
    Τα σημεία πώλησης αν γίνεται να μάθουμε.
    Καλό Πάσχα!
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν χρειάζεται να ψάξεις πουθενά! Θα το λάβεις αύριο ιδιοχείρως!

      Διαγραφή
  12. Περιμένω με αγωνία να το πιάσω στα χέρια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια πολλά... μπορείς να μου στείλεις τα νέα τεύχη του περιοδικού από 1219 έως και 1221; ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...