Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Τι έχει σειρά τώρα;...


Ήταν Μάρτιος του 2012 όταν κυκλοφόρησε το συλλεκτικό τεύχος #1469 του Μικρού Σερίφη. Τότε συμμετείχαμε ενεργά στην δημιουργία, την παραγωγή και την προώθηση του περιοδικού, που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. (Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλολογικών και Ιστορικών Αρχείων) και περιελάμβανε μια αδημοσίευτη ιστορία του Πότη Στρατίκη. Ήταν το πρώτο καινούριο τεύχος που κυκλοφόρησε με πρωταγωνιστές τον Τζιμ Άνταμς και την παρέα του, έπειτα από 20 και πλέον χρόνια.
Τον Δεκέμβριο του 2013 (50 χρόνια μετά την αρχική του εμφάνιση) κυκλοφόρησε καινούριος Μικρός Κάου-μπόυ! Αυτή τη φορά ήμασταν εμείς οι εκδότες, με την άδεια του Κώστα Ραμπατζή, και το τεύχος #1219 άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την εξαιρετικά υψηλή ποιότητά του.
Και πριν λίγο καιρό, τον Φεβρουάριο του 2015, ο εκδότης Λεωκράτης Ανεμοδουράς προχώρησε με την βοήθειά μας στην έκδοση ενός ακόμα συλλεκτικού τεύχους του Μικρού Σερίφη (#1470). Εξαιρετικής σημασίας έκδοση, καθώς κυκλοφόρησε πανελλαδικά, δημοσιεύοντας μια ακόμη καινούρια περιπέτεια γραμμένη από τον δημιουργό Πότη Στρατίκη.
Και τώρα, έφτασε η ώρα για την συνέχεια! Όπως σας είχαμε πει και παλαιότερα, μαζί με τον Μικρό Σερίφη είχαν προγραμματιστεί και άλλες εκδόσεις, οι οποίες είναι καιρός να πάρουν τον δρόμο τους!...
Ήδη, έχει ξεκινήσει η παραγωγή τους... Μείνετε σε επαφή και σύντομα θα μάθετε περισσότερα!...

6 σχόλια:

  1. Παναγιώτη, χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, υπάρχει περίπτωση να βρω κάπως τα τεύχη αυτά (εκτός ΜΣ 1470 που το έχω). Είμαι διαθέσιμος σε ότι μου ζητήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Τζο.

      Το τεύχος 1469 του Μικρού Σερίφη μπορείς να το αποκτήσεις επικοινωνώντας είτε τηλεφωνικά στο 210-3218691 είτε με e-mail στο sofia@sofiafoundation.gr.

      Όσον αφορά για το επετειακό τεύχος του Μικρού Κάου-μπόϋ θα δυσκολευτείς λίγο περισσότερο. Κάποια στιγμή υπήρχαν κάποια αντίτυπα στη λέσχη Φίλων Κόμικ, αλλά πιστεύω ότι έχουν τελειώσει προ πολλού. Επίσης, τελείωσαν και τα αντίτυπα που είχε το mycomics.gr οπότε λογικά ο μόνος τρόπος να το αποκτήσεις είναι να στο στείλει ο Παναγιώτης.

      Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που παρά την δύσκολη κατάσταση στην οποία ζούμε θα δούμε και άλλες καινούριες εκδόσεις που αφορύν την αγαπημένη μας Θρυλική Τετράδα! Να φανταστώ ότι η πρώτη από αυτές τις εκδόσεις θα είναι αυτή που θα περιέχει όλα τα εκπληκτικά πορτρέτα που φιλοτέχνησε ο κ. Ραμπατζής με αρκετές πληροφορίες για τον κάθε ήρωα;

      Διαγραφή
  2. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις νέες εκδόσεις.
    Τζο, μόλις ηρεμήσει λίγο το πολιτικό σκηνικό, θα σου στείλω το 1219.
    Καλή συνέχεια, φίλοι μου. Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για όλους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Jim, μήπως, λέω μήπως, μπορείς να μου στείλεις και το 1469 ΜΣ.
    Μήπως το παρακάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, καμάρι μου, δεν το παρακάνεις. Μόνο που θα πρέπει να περάσω από το Ίδρυμα Σοφία για να το πάρω. Όσα παραπάνω τεύχη είχα πάρει τα είχα μοιράσει σε διάφορους φίλους και τώρα δεν έχω κανένα.
      Ας είμαστε καλά, Τζο και όλα θα τα κάνουμε. Θα σου στείλω και όσα Magazine δεν έχεις και υπάρχουν...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...