Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Έρχεται το νέο τεύχος του Μικρού Κάου-μπόυ!


Κάποιοι άνθρωποι μπορεί στις διακοπές τους να είναι αραχτοί, να νοιάζονται μόνο για θάλασσες, καφεδάκια, ξάπλες και άλλα παρόμοια. Κάποιοι άλλοι, όπως εμείς, μπορεί να ενδιαφέρονται για όλα τα προηγούμενα, όμως παράλληλα ασχολούνται και με τα χόμπι τους. Και ποιο είναι το δικό μας; Να φτιάχνουμε όμορφες εκδόσεις!
Η γνωστή ομάδα, λοιπόν, πέρασε ατελείωτες ώρες μπροστά σε υπολογιστές και μπλοκ ζωγραφικής, ετοιμάζοντας κάτι πραγματικά εξαιρετικό!
Όλα ξεκίνησαν, αυτή τη φορά, με πρωτοβουλία του Χρήστου. Μια σπίθα χρειαζότανε, βέβαια, για να ανάψει η... φωτιά στα μπατζάκια του Βαγγέλη, του Τάσου και του Παναγιώτη. Άλλο που δεν ήθελαν κι αυτοί! Έτσι, όλοι μαζί -ο καθένας στο κομμάτι του- δημιούργησαν ένα πανέμορφο καινούριο τεύχος του Μικρού Κάου-μπόυ! Όσοι καταφέρατε να αποκτήσετε το προηγούμενο, Νο 1219, ξέρετε ήδη για τι ποιότητα συζητάμε. Και σας δηλώνουμε υπεύθυνα πως το 1220 θα είναι ακόμα καλύτερο (και με περισσότερες σελίδες)!
Στο νέο, συλλεκτικό τεύχος, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε μια από τις ομορφότερες περιπέτειες της Θρυλικής Τετράδας, ενδιαφέροντα άρθρα, καθώς και ένα ολοκαίνουριο κόμικς με πρωταγωνιστή τον Πεπίτο Γκονζάλες!
Υπάρχουν, όμως, και δύο σελίδες τις οποίες τις κρατάμε ανοιχτές για έναν συγκεκριμένο λόγο. Σας δίνουμε την ευκαιρία να "καταχωρηθείτε" κι εσείς στις σελίδες αυτές! Για λίγες ακόμα ημέρες, μπορείτε να μας στέλνετε τα μηνύματά σας για την στήλη της αλληλογραφίας. Στείλτε μας e-mail ή γράψτε το σχόλιό σας στην παρούσα ανάρτηση και το μήνυμά σας θα δημοσιευθεί στο καινούριο τεύχος!
Το Νο 1220 θα πρωτοκυκλοφορήσει σε μια όμορφη εκδήλωση-παρουσίαση, την ακριβή ημερομηνία της οποίας θα πληροφορηθείτε από εδώ, μέσα στις επόμενες μέρες. Γι' αυτό, μείνετε σε επαφή...

14 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και πάλι σε όσους προσπαθούν και δε μας αφήνουν να αποκοπουμε από τις παλιές μας συνήθειες.. Μακάρι να συνεχίσετε έτσι για πολλά τεύχη ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντομα θα σε βάλουμε κι εσένα στο χορό... Γιώργο, στείλε μου ξανά e-mail γιατί διέγραψα κατά λάθος το τελευταίο σου.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα και πάλι, έστειλα ξανά στο μέιλ του club. Ευχαριστώ !

      Διαγραφή
  2. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε παιδιά....και με τη δική σας υποστήριξη θα τα καταφέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι τα καλύτερα, τα οποία είμαι βέβαιος ότι έρχονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγάπη για την πατρίδα, σεβασμός και τήρηση του νόμου, αγάπη στο θεό, ανιδιοτέλεια, αλτρουισμός, αλληλεγγύη, ευγενή ιδανικά, αληθινή φιλία, αμέριστη βοήθεια σε φτωχούς και κατατρεγμένους, πραγματική τιμωρία στους εγκληματίες, συναίσθημα, φιλοπονία, ανδρεία, ηρωισμός, καταπολέμηση του αδίκου. Αυτα πρεςβευε Ο Τζιμ Ανταμς και η παρέα του. Θεέ μου σε τι ωραία εποχή ζήσαμε. Γιωργος βουλγαρης Αντεισαγγελέας Εφετων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπημένοι φίλοι, ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Προσπαθούμε να μην μας παίρνει από κάτω η κατάσταση και το ρίχνουμε στην δημιουργία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To τεύχος αυτό θα είναι ένα μικρό αριστούργημα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είχα δει πρώτα την ανακοίνωση για το καινούριο τεύχος του Μικρού Κάου-μπόϋ στο greekcomics και χάρηκα πάρα πολύ! Παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε δεν σταματάτε να δημιουργείτε νέες εκδόσεις με την αγαπημένη μας Θρυλική Τετράδα. Αξίζουν αμέριστα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και ειδικά στον Χρήστο Νάστο, τον Βαγγέλη Σαΐτη και τον Παναγιώτη Πλαφουτζή!!

    Θέλω να βοηθήσω και εγώ σε μελλοντικές εκδόσεις οπότε να με έχετε υπ'όψιν από τώρα. Θα γίνει εκδήλωση - παρουσίαση στις 26 Σεπτεμβρίου του καινούριου τεύχους στη Λέσχη Φίλων Κόμικ; Το ρωτάω για να κανονίσουμε και να μπορέσουμε να παρεβρεθούμε και εμείς.

    Παναγιώτη κάτι συνέβη με την κάρτα SIM μου και έχασα το τηλέφωνο σου. Οπότε βρεις χρόνο και δεν βαριέσαι κάνε μου μία κλήση ή στείλε μου ένα μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και θα βοηθήσεις. Όποιος αγαπάει την Θρυλική Τετράδα είναι ευπρόσδεκτος! Εκδήλωση στις 26...

      Διαγραφή
  8. Τα Αξιαγαπητα Εν Λογω περιοδικά << Μικρός Καουμπου - Μικρος Σεριφης >> μπηκαν στην ΖΩΗ ΜΟΥ Οταν Ημουν 14 Ετων περιπου 1970.Τωρα Ειμαι 60 Ξαναγεννηθηκα !!!!! Συγχαρητήρια !!!!! Τα Απεκτησα Ολα !!!! Τα εδεσα σε Τομους !!!! Τα ΠΟΥΛΗΣΑ ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!!!! Στην Θεσσαλονικη !!!! Μηπως Τα Εχει Καποιος ???? Θελω να τα αποκτησω ΠΑΛΙ !!!!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΛΩ να ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ !!!!!! ΔΟΣΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας συγκλονίζεις, φίλε μας. Πολύς κόσμος αναγκάστηκε να πουλήσει την συλλογή του, λόγω ανάγκης.
      Στείλε μας e-mail με τα στοιχεία σου, για να σε προσθέσουμε στην μεγάλη μας παρέα!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...