Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Παρουσίαση: Μπλεκ Group Magazine #1


Εφιάλτης από το παρελθόν

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος ενός φάνζιν που ο στενός πυρήνας των φίλων του περιοδικού Μπλεκ εκείνη την εποχή, το περίμεναν με αγωνία!
Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή... Το 2009 δημιουργήθηκε ένα διαδικτυακό γκρουπ για τους φίλους του Μπλεκ, με πρωτεργάτες τους Νίκο Δημ. Νικολαίδη και Γιώργο Πολ. Παπαδάκη. Ήταν ένα κλειστό γκρουπ στην πλατφόρμα του Yahoo, με πολύ περιορισμένες δυνατότητες, όπως την ανταλλαγή μηνυμάτων και το ανέβασμα φωτογραφιών. Ήταν δύσκολο να αναπτυχθούμε μέσα από αυτό, καθώς λειτουργούσε με κωδικούς πρόσβασης και αν κάποιος δεν το γνώριζε, δεν μπορούσε να το εντοπίσει. Η απόφαση της Yahoo να καταργήσει εντέλει τα γκρουπ αυτού του τύπου, μας ώθησε να βρούμε διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα blog στο οποίο δώσαμε το όνομα του γκρουπ μας: Μπλεκ E-magazine Group! Τότε είχαν αρχίσει να γίνονται μόδα τα blogs, λίγο μετά δημιουργήθηκε και το αδερφό blog του Club Φίλων Μικρός Σερίφης, καθώς πάρα πολλοί φίλοι ήταν μέλη και των δύο ομάδων.
Τα blogs μας βοήθησαν να γίνουμε ευρύτερα γνωστοί και η παρέα μας να διευρυνθεί πάρα πολύ, αποκτώντας φίλους απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό -κι αυτό πολύ πριν κάνουμε το άνοιγμά μας και στο Facebook.


Διαβάστε ολόκληρη την παρουσίαση, πατώντας εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...