Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Νέες εκδόσεις 12 - Jonah Hex: Η Γέννηση ενός Θρύλου (Comic Book)


Συγγραφείς: Gray Justin, Palmiotti Jimmy
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 144
Τιμή: 19,90 ευρώ

Από τον Εκδότη:
Ο Τζόνα Χεξ διέσχισε ένα μακρύ και δύσβατο μονοπάτι για να γίνει ο πιο διαβόητος κυνηγός επικηρυγμένων της Αγριας Δύσης. Τώρα, για πρώτη φορά, θα πέσει φως στις θρυλικές ιστορίες των πρώτων περιπετειών του.

Ακολουθήστε το έπος από την αρχή, όταν ο πατέρας του δίνει τον Χεξ σκλάβο στους Απάτσι προκειμένου να διασχίσει τη γη τους με ασφάλεια, πριν ο Χεξ πολεμήσει στον Αμερικανικό Εμφύλιο και τελικά καταλήξει να γίνει ο πιο φημισμένος κυνηγός επικηρυγμένων. Από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια ως το γεγονός που στάθηκε η αιτία να σημαδευτεί το πρόσωπό του, ακολουθήστε τον Χεξ καθώς απονέμει το δικό του είδος δικαιοσύνης σε έναν κόσμο όπου το σωστό και το λάθος καθορίζονται από τις σφαίρες και την ανδρεία.
Αλλά ανοιχτούς λογαριασμούς δεν έχει μόνο ο Χεξ, καθώς θα μάθετε και την ιστορία της Ταλλούλα Μπλακ, μιας γυναίκας που θα αναζητήσει τη βοήθεια του Χεξ προκειμένου να πάρει την αιματηρή της εκδίκησή από εκείνους που έβλαψαν την ίδια και την οικογένειά της.

Οι σεναριογράφοι Jimmy Palmiotti και Justin Gray ενώνουν τις δυνάμεις τους με το θρυλικό Ευρωπαίο εικονογράφο Jordi Bernet και με τους διάσημους σχεδιαστές Phil Noto και Val Semeiks για να συνεχίσουν το έπος του μεγαλύτερου αντι-ήρωα της Αγριας Δύσης.

2 σχόλια:

 1. Το έχω πει κι άλλες φορές κι αλλού:
  Το κόμικ στην Ελλάδα είναι είδος πολυτελείας.
  Πράγμα που αποδυκνείεται κάθε φορά που βλέπω τιμές σαν αυτές.
  Ναι είναι μεγάλο μέγεθος, αλλά και 20 ευρώ δεν λίγα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχεις δίκιο, φίλε Τζο. Η δικαιολογία, βέβαια των εκδοτών είναι γνωστή: υψηλή αγορά δικαιωμάτων, μικρό τιράζ, μικρά περιθώρια κέρδους. Και να σου πω την αλήθεια, αν και κάποτε τους έριχνα άδικο, τώρα δεν μπορώ να το κάνω. Τα πάντα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Αν είχαμε ένα ώριμο κοινό για κόμικς στην Ελλάδα και το κάθε τεύχος πουλούσε 50 ή 100 χιλιάδες αντίτυπα, τότε ο εκδότης δεν θα είχε καμία δικαιολογία να πουλάει τόσο. Όταν τυπώνει 2.000 τεμάχια για να πουλήσει με το ζόρι 500, τότε τι καλύτερη τιμή να μπορεί να κάνει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...