Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

24 Hour Comics Day Hellas 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24 HOUR COMICS DAY HELLAS 2010
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η ομάδα του Comicworld σας ανακοινώνει και σας προσκαλεί στο 24 Ηour Comics Day που διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.
Το 24 Hour Comics Day είναι πλέον ένας θέσμος, μια πρόκληση δημιουργίας κόμικ που βάζει τους καλλιτέχνες αντιμέτωπους με τον ίδιο τους εαυτό. Ο διαγωνισμός / μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Οκτώβρη 2010 και θα στεγαστεί για δεύτερη φορά στο METROPOLIS LIVE STAGE στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου 54, 3ος όροφος). Ο μαραθώνιος/διαγωνισμός γίνεται ταυτόχρονα σε 49 διαφορετικές τοποθεσίες και 14 χώρες, με νέες τοποθεσίες να προστίθενται συνέχεια.
Το 24 Hour Comics απευθύνεται σε ερασιτέχνες ή επαγγελματίες σκιτσογράφους, εικονογράφους, ζωγράφους ή άλλου είδους εικαστικούς καλλιτέχνες οι οποίοι θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ιστορία κόμικς 24 σελίδων μέσα σε 24 συνεχόμενες ώρες.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Οκτώβρη με τους ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν να προσέρχονται και να συμπληρώνουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους. Οι επίσημες 24 ώρες δημιουργίας θα ξεκινήσουν στις 17:00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 17:00.
Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν και η ομάδα cosplay Akai Panda με ένα δρώμενο έκπληξη και η Μη κυβερνητική οργάνωση ΕΛΙΞ που θα ενημερώνει τους επισκέπτες για το εθελοντικό της έργο και τα προγράμματα της. Επίσης κατά την διάρκεια του διημέρου θα μπορέσετε να απολαύσετε στους χώρους του Metropolis έκθεση δημιουργιών από παλαιότερους μαραθώνιους, προβολές ταινιών anime και άλλες εκπλήξεις.
Το Σάββατο 3 Οκτώβρη από τις 9πμ-9μμ όλοι οι επισκέπτες του Metropolis θα μπορούν να προμηθευτούν τα κόμικς τους με έκπτωση 10%. Από τις 16:00 μέχρι τις 21:00 του Σαββάτου όσοι προμηθευτούν αντίτυπα των ανθολογιών από προηγούμενους μαραθώνιους θα μπορούν και να τα υπογράφουν καλλιτέχνες που συμπεριλήφθηκαν σε αυτές..
Για να ενημερωθείτε περισσότερο για τον διαγωνισμό και τους κανόνες του μπορείτε να διαβάσετε το http://comicworld.gr/docs/24hourcomicFAQ.htm, ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του 24 Hour Comics Day.
Για δηλώσεις συμμετοχής on-line στείλτε e-mail στο info@comicworld.gr με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 4957843.
Με την ευγενική υποστήριξη του Metropolis Live Stage, Mad Tv & Mad Radio 106.2

Αντιγράφουμε από www.comicdom.gr

2 σχόλια:

  1. Να ευχηθούμε χρόνια πολλά σήμερα και στον φίλο μας τον Αγαθοκλή, που γιορτάζει! Χρόνια πολλά, Αγαθοκλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαρισώ πάρα πολύ! Εύχομαι και σε σας ότι επιθυμείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...