Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Spawn


Ο διαγωνισμός έληξε για τους σχεδιαστές και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν.
Μιλάμε για τον διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι εκδόσεις "Comicworld" σε συνεργασία με την Todd McFarlane Productions και αφορά το εξώφυλλο της νέας έκδοσης με τον δημοφιλή ήρωα, που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας τον Δεκέμβρη (βλέπε και σχετική ανάρτηση στο blog μας, στις 22 Ιουνίου 2010).
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν στο site των εκδόσεων "Comicworld", νικητής του διαγωνισμού είναι ο Βλάμης Παναγιώτης, το έργο του οποίου βλέπετε επάνω.
Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους:
Brian Haberlin - εικονογράφος
Γιάννης Κουρουμπάκαλης – συνδιοργανωτής Comicdom Con, Comicdom Press
Νίκος Κούτσης – σκιτσογράφος κόμικς.
Ευθύμης Κωλέτσης – Εκδόσεις Comicworld
Ανδρέας Πεφάνης – Εκδόσεις Comicworld.
Αυτοί, επέλεξαν 6 έργα τα όποια στάλθηκαν στον διάσημο σκιτσογράφο Todd McFarlane για να επιλέξει το τελικό έργο που θα διακοσμίσει το εξώφυλλο του τόμου Spawn Tales.
Κι εκείνος επέλεξε τελικά αυτό του Παναγιώτη Βλάμη. Συγχαρητήρια.
Αξίζει να σημειώσουμε το πολύ υψηλό επίπεδο όλων των διαγωνιζόμενων έργων (κάποια από αυτά παραθέτουμε παρακάτω).
Τα έργα που επιλέχτηκαν για να συμπεριληφθούν στο γκάλλερι του τόμου ανήκουν στους Βλάχο Δήμητρη, Γαλάτη Αντώνη, Δεληγκάρη Νίκο, Κωστάκη Γιώργο, Λόγιο Βασίλη.
Οι υπόλοιπες συμμετοχές ανήκαν στους:
Αθανασοπούλου Άννα, Αράπη Μάρια, Αρκάς Περικλής, Ασλάνης Γιώργος, Ατσαλής Κωνσταντίνος, Βλαστάρη Λένα, Κοράκης Αλέξανδρος, Κατσίλλης Αθανάσιος, Κοτσιφάκης Μάνος, Κωνσταντόπουλος Γεώργιος, Μακροζαχόπουλος Χρήστος, Ξάνθης Βασίλης, Ξαπλαντέρης Σπύρος, Παπαγεωργίου Κυριάκος, Παπαδόπουλος Σαιν. Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Σπ. Κωνσταντίνος, Φάκος Διονύσης, Φαντέλ Ιμπραχίμ Ιωσήφ.
Ελπίζουμε να επαναληφθεί και στο μέλλον κάτι τέτοιο μιας και με αυτό το τρόπο βρίσκουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και οι Έλληνες καλλιτέχνες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...