Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Νέες εκδόσεις 37 - Θρύλος του Φαρ-Ουέστ 5


ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΣΤΟ CLUB ΦΙΛΩΝ "ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ"

Κυκλοφορεί την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου το 5ο τεύχος του περιοδικού "Θρύλος του Φαρ-Ουέστ", από τις εκδόσεις Λεωπαλαίοντες ΖΝ. Δημοσιεύει μια αυτοτελή γουέστερν περιπέτεια, γραμμένη από τον Θεοδόση Στάλια. Την εικονογράφηση έχει κάνει ο Κώστας Φραγκιαδάκης, ο οποίος είναι και ο δημιουργός του όμορφου εξωφύλλου.
Για όσους δεν έχουν διαβάσει κάποιο από τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού ή δεν το γνωρίζουν καθόλου, τους ενημερώνουμε ότι πρόκειται για ένα περιοδικό στο στυλ του Μικρού Σερίφη, με κείμενο και πολλές εικόνες. Στις 28 σελίδες του θα ταξιδέψετε στην Άγρια Δύση και θα γνωρίσετε την άγρια ομορφιά της.
Η έκπληξη που συνοδεύει την συγκεκριμένη έκδοση είναι ότι περιλαμβάνει ένθετο ένα δεύτερο περιοδικό! Είναι το πρώτο τεύχος του περιοδικού "Ένας απλός βιοπαλαιστής", 28 σελίδων, με ξεχωριστό εξώφυλλο. Το ένθετο μπορείτε πολύ απλά να το αφαιρέσετε από το εσωτερικό και να έχετε δύο περιοδικά στην τιμή του ενός!
Τα κείμενα σε αυτό το δεύτερο περιοδικό ανήκουν στον Νίκο Ζώη και τον Θεοδόση Στάλια ενώ την εικονογράφηση (εσωτερική και εξωφύλλου) την έχει κάνει ο Παναγιώτης Λύρης.
Καλό διάβασμα!

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...