Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Νέες εκδόσεις 149 - Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης Ξαναχτυπά (Comic book)


Συγγραφέας: Frank Miller
Μετάφραση: Χρήστος Τσέλιος
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 248
ISBN: 978-960-497-146-6
Ημερομηνία Εκδοσης: 17/2/2012
Τιμή: €24,90
Εκδόσεις: Anubis

Εχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Σκοτεινός Ιππότης σκηνοθέτησε το θάνατό του. Κρυμμένος βαθιά στη σπηλιά του, εκπαίδευε το στρατό του και περίμενε. Τώρα, όμως, ο κόσμος βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων τυράννων. Οι ήρωες που έχουν απομείνει δεν είναι τίποτε άλλο από πιόνια του συστήματος. Έτσι, ο Μπάτμαν αποφασίζει να επιστρέψει και να κηρύξει έναν αμείλικτο πόλεμο εναντίον της διεφθαρμένης εξουσίας!

O Frank Miller και η Lynn Varley δημιουργούν έναν κόσμο σκοτεινό και μας καλούν να παρακολουθήσουμε από κοντά τη συναρπαστική συνέχεια του "Batman: O Σκοτεινός Ιππότης Επιστρέφει!".


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

4 σχόλια:

  1. Η τέχνη των κόμιξ σε μία από τις κορυφαίες της στιγμές. Αριστούργημα. Σεναριακό, σχεδιαστικό, ολοκληρωμένο όσο λίγα έργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχεις διαβάσει ήδη, πουλάκι μου, ε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται. Χρόνια πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Σίγουρα όμως θα αποκτήσω την έκδοση της Anubis η οποία είναι εξαιρετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζεις πολλά... Κι όποιος γνωρίζει πολλά γίνεται επικίνδυνος! Για να μην σε κάνει κανείς να σωπάσεις, ξεκίνα να γράφεις το επόμενο άρθρο σου για το blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...