Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Νέες εκδόσεις 159 - Μικρός Σερίφης 1469


Κυκλοφόρησε χθες το ολοκαίνουριο τεύχος του Μικρού Σερίφη! Μετά 20 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου πρωτότυπου τεύχους (τα περιοδικά συνεχίζουν να κυκλοφορούν σε συνεχείς επανεκδόσεις), το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. (Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλολογικών και Ιστορικών Αρχείων), εξέδωσε ένα εντελώς καινούριο τεύχος, με την ιστορία "Το Κόκκινο Βουνό", γραμμένη από τον αρχικό συγγραφέα του περιοδικού, κο Πότη Στρατίκη.
Το καινούριο τεύχος παρουσιάστηκε στο πλαίσιο ενός western event σε συνεργασία με το "Club Φίλων του Μικρού Σερίφη" και τους "Φίλους του Σ.Ο.Φ.Ι.Α.", το βράδυ στο "Nirvan Lounge" στο "Hard Rock Cafe" της Αθήνας.
Η πρωτοτυπία της συγκεκριμένης έκδοσης έχει να κάνει με τους διαφορετικούς χρωματισμούς στο εξώφυλλο! Το τεύχος 1469 κυκλοφόρησε με 5(!) διαφορετικά εξώφυλλα και με τιράζ μόλις 1469 + 50 κομμάτια, κάτι που το κάνει αυτόματα ιδιαιτέρως συλλεκτικό! Τα χρώματα στα οποία μπορείτε να το βρείτε είναι τα: κίτρινο, μπλε, πορτοκαλί και πράσινο. Αν και η ποσότητα των τυπωμένων τευχών σε κάθε χρώμα είναι σχεδόν ίδια, πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν τυπωθεί και 50 τεύχη με ασπρόμαυρο εξώφυλλο και με την ένδειξη "τιμής ένεκεν" στο οπισθόφυλλο! Αυτά τα τελευταία θα δοθούν σε διάφορους συλλέκτες και αγοραστές του τεύχους, μετά από κλήρωση!


Η τιμή του τεύχους είναι 5 ευρώ και θα πωλείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α.
Για να μάθετε πώς μπορείτε να το προμηθευτείτε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ιδρύματος (http://www.sofia-foundation.gr). Τα έσοδα από τις πωλήσεις του τεύχους θα διατεθούν για την επόμενη προγραμματισμένη έκδοση του Σ.Ο.Φ.Ι.Α.




Το "Club Φίλων του Μικρού Σερίφη" προσπαθεί να γνωστοποιήσει σε όλους την φετινή επέτειο (τον Νοέμβριο συμπληρώνονται 50 χρόνια ζωής για τον Μικρό Σερίφη). Όσοι φίλοι διαθέτουν δική τους ιστοσελίδα ή blog και θέλουν να βοηθήσουν σε αυτή τη προσπάθεια, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμο για το blog του Μικρού Σερίφη: http://www.mikrosserifis.blogspot.com/

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων...


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

7 σχόλια:

  1. Ενα πραγματικα ιστορικο γεγονος για όλους εμάς που λατρεύουμε ακόμη τον Τζιμ Ανταμς και την παρεα του.Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της έκδοσης!2012,η χρονιά του δ ι κ ο ύ μας Μικρου Σεριφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά, η προσπάθεια αναβίωσης ενός ιστορικού περιοδικού, είχε αποτέλεσμα! Ευχαριστούμε το Ίδρυμα ΣΟΦΙΑ και το Club Φίλων του Μικρού Σερίφη! Την διάβασα ήδη την ιστορία και μου άρεσε πολύ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να δούμε σύντομα στο blog μας αναρτημένες φωτογραφίες από αυτή τη πολύ όμορφη βραδιά για όλους εμάς τους πιστούς φίλους της θρυλικής τετράδας και των παλιών περιοδικών. Στα συν η μικρή μα πολύ περιεκτική έκθεση με παλιά τεύχη και τόμους των αγαπημένων μας περιοδικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εκδήλωση πήγε πολύ καλά, σύντομα θα αναρτηθούν και κάποιες φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραία η εκδήλωση,
    περιμένουμε τις φωτογραφίες.
    adamsjim μιλώ και εκ μέρους του Θεοδόση που ανησυχεί
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ανάρτηση για την εκδήλωση έγινε, αν και με μικρή καθυστέρηση λόγω... φόρτου εργασίας. Νίκο, ο Θεοδόσης έλαβε την φωτογραφία που περίμενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...