Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Hobbit: έρχεται στις 13 Δεκεμβρίου


13 Δεκεμβρίου 2012…
Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το πρώτο μέρος από το “Χόμπιτ”, το ομώνυμο αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν. Την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου υπογράφει ο Πίτερ Τζάκσον, ο δημιουργός του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”, ενώ το κινηματογραφικό “Χόμπιτ”, θα ολοκληρωθεί σε τρία μέρη.
Η δράση της ταινίας τοποθετείται στη Μέση Γη, 60 χρόνια πριν τον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”, την μεγάλη εμπορική επιτυχία, που κέρδισε εκτός από την αγάπη του κοινού και Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας με την “Επιστροφή του Βασιλιά”. Οι τρεις ταινίες θα γυριστούν σε ψηφιακό 3D, χρησιμοποιώντας οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Οι ταινίες “Χόμπιτ” ακολουθούν το ταξίδι του Μπίλμπο Μπάγκινς, ο οποίος ξεκινά μια επική αποστολή, προκειμένου να απελευθερωθεί το χαμένο βασίλειο των Νάνων, Έρεμπορ, το οποίο έχει κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό ο δράκος Σμάουγκ. Ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος θα τον προσεγγίσει αιφνιδιαστικά και χάρη σε αυτόν, ο Μπίλμπο θα ενώσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα 13 νάνων, με επικεφαλής τον θρυλικό πολεμιστή Θόριν Δρύασπη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μπίλμπο Μπάγκινς συναντάμε τον Μάρτιν Φρίμαν, ενώ ο Ίαν Μακ Κέλεν επιστρέφει στον ρόλο του Γκάνταλφ του Γκρίζου, η Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Γκαλάντριελ, ο Άντι Σέρκις στον ρόλο του Γκόλουμ και ο Ελάιτζα Γουντ στον ρόλο του Φρόντο. Ο Τζέφρι Τόμας και ο Μάικ Μιζράχι συμπληρώνουν το καστ, στους ρόλους των Βασιλιάδων των Νάνων, Θορ και Θρέιν, αντίστοιχα.
Το πόστερ που δημοσιεύουμε αφορά την πρώτη από τις τρεις ταινίες Hobbit που θα βγουν στις αίθουσες και πιο συγκεκριμένα το "The Hobbit: An Unexpected Journey". Σε αυτό, βλέπουμε τον μάγο Gandalf (Ian Mckellen) να περιδιαβαίνει το Shire, θυμίζοντας μας την πρώτη ταινία της περίφημης "Lord of the Rings" τριλογίας και είναι ένας καλός τρόπος για να εγκλιματίσει σιγά σιγά τους θεατές και πάλι στο κόσμο του Tolkien. Όπως αναφέραμε ήδη η πρώτη ταινία αναμένετε στις 13 Δεκεμβρίου ενώ η επόμενη με τίτλο "Hobbit:There and Back Again" στις 13 Δεκεμβρίου του 2013.

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

4 σχόλια:

  1. Σίγουρα το θέμα τριλογία-Χόμπιτ έχει να κάνει κ με εμπορικούς λόγους. Το Χόμπιτ είναι ένα βιβλίο κ με σαφώς απλούστερο σεναριο σε σχέση με το Lord of the rings. Eμπιστεύομαι προσωπικά το μεγάλο ταλέντο του Τζάκσον, θυμίζω όμως πως το 3ωρο King Kong παρά τις εξαιρετικές του σκηνές, στο σύνολο του ήταν πολύ τραβηγμένο ως διάρκεια...αναμένουμε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι ο Τζάκσον έχει τον τρόπο να μας καθηλώσει τις ώρες που μας... υπόσχεται. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο Άρχοντας αποδείχτηκε δεσμευτικός για τον σπουδαίο σκηνοθέτη, καθώς έπρεπε να βγει σε ΜΟΝΟ τρεις ταινίες, όταν τα χιλιόμετρα του φιλμ και των σκηνών που γυρίστηκαν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν άλλο ένα επεισόδιο και να μιλάμε σήμερα για τετραλογία!!!
      Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι πρέπει να τον εμπιστευτούμε...

      Διαγραφή
  2. Δε τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Αυτή είναι δεδομένη. Απλά υπάρχει μία μικρή επιφύλαξη για το θέμα-3 ταινίες. Ελπίζω να διαψευστώ πανηγυρικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...