Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Νέες εκδόσεις 262 - Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης 4


Αγαπητοί φίλοι, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού "ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΜΑΚΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ"! Πρόκειται για το 4ο τεύχος της σειράς, με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Η Επιστροφή" και διατίθεται σε περιορισμένο τιράζ.
Οι φαν των ιστοριών του Μάκη Ροδίτη, του τερματοφύλακα που αγαπήθηκε μέσα από το ομώνυμο περιοδικό αλλά και την όμορφη ιστοσελίδα http://portieromakisroditis.blogspot.gr/, έχουν τώρα την ευκαιρία να διαβάσουν τα νέα κατορθώματα του ήρωα, μέσα και έξω από τα γήπεδα...
Η συνέχεια της ιστορίας είναι εδώ, σε ένα τεύχος της ίδιας διάστασης με τα προηγούμενα, έγχρωμο εξώφυλλο και οπισθόφυλλο. Περιέχει 32 σελίδες κειμένου, με αρκετές ασπρόμαυρες εικόνες (χωρίς να είναι κόμικς) και τιμάται 5 ευρώ.

Προσοχή! Επειδή το περιοδικό δεν θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα, εάν θέλετε να το αποκτήσετε θα πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com.

Copyright: Νίκος Δημ. Νικολαΐδης, 2000

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

5 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στον κύριο Νικολαΐδη. Εύχομαι να πάνε καλά οι πωλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τη συμπαράστασή τους, να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσεγμένο τεύχος, πολύ-πολύ καλή ιστορία, όμορφο σχήμα, αξίζει την απόκτηση του από τους φίλους του Μάκη Ροδίτη και των ποδοσφαιρικών/αθλητικών αναγνωσμάτων μα και από όλους εκείνους που θέλουν (κ μπορούν) να στηρίξουν μία καθόλα αξιοπρεπέστατη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτιμώ πάρα πολύ όσα έγραψες φίλε tzortzadams, μιας και η γνώμη σου, λόγω απασχόλησης, είναι ιδιαίτερα έγκυρη, να είσαι καλά και πάλι ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλές πωλήσεις στον φίλτατο Νίκο! Άντε και να δούμε σύντομα και το τεύχος 5!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...