Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

"The Ranch" - Η Άγρια Δύση στην Ελλάδα!



Μόνο με ανοιχτό το στόμα μπορεί κανείς να σταθεί, βλέποντας ζωντανές εικόνες της Άγριας Δύσης στην Ελλάδα! Εάν είστε φίλος του Φαρ-Ουέστ, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία για μια επίσκεψη στο μοναδικό "The Ranch"!
Κρυμμένο σε φυσική κοιλάδα και περιτριγυρισμένο από το πευκόδασος του Σοφικού Κορινθίας, προβάλει το "The Ranch", μόλις 97 χιλιόμετρα από την Αθήνα (στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ισθμού-Επιδαύρου), ένας χώρος μαγευτικός, βγαλμένος από τις ιστορίες της Άγριας Δύσης!
Ένα ξύλινο χωριό, σε μια συνολική έκταση 400 στρεμμάτων, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αμερικάνικης δύσης να εναρμονίζεται στο φυσικό περιβάλλον, μαζί με υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και υπαίθριες δράσεις ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.



Η περιπέτεια σας ακολουθεί σε όλες τις δραστηριότητες!
Παίξτε με την παρέα σας σε κάποιο από τα υπερσύγχρονα γήπεδα - 3 γήπεδα ποδοσφαίρου 11X11, τα δύο με τεχνητό χλοοτάπητα 4ης γενιάς και το άλλο με φυσικό χόρτο, 5 γήπεδα 5X5, 4 γήπεδα basket, 2 γήπεδα volley, 2 γήπεδα tennis, 2 τραπέζια ping-pong...
Περιηγηθείτε στην Άγρια Φύση & όλους τους σταθμούς του The Ranch με τρενάκι και άμαξες...
Κολυμπήστε στις πεντακάθαρες πισίνες του The Ranch από τον Μάιο έως το Σεπτέμβριο...
Περπατήστε στη Φάρμα και τους Στάβλους...
Κάντε βόλτα ή και μαθήματα ιππασίας στο Μανέζ ιππασίας Ολυμπιακών Διαστάσεων - 25 άλογα και 6 πόνυ...
Κάντε τοξοβολία και αναρρίχηση με εξειδικευμένα στελέχη...
Εξερευνήστε τη φύση μέσα από διαδρομές περιπάτου...
Διανυκτερεύστε στο "The Ranch" σε ξύλινα παραδοσιακά δωμάτια με θέρμανση...



Από Σεπτέμβριο έως Μάιο στο "The Ranch" οργανώνονται προγράμματα μονοήμερων ή πολυήμερων εκδρομών σχολείων, συλλόγων, εταιριών, ιδιωτών κ.α. Εκτός των προγραμμάτων, την περίοδο αυτή, τo "The Ranch" είναι ανοιχτό κάθε Σαββατοκύριακο για τους μεμονωμένους επισκέπτες, για μια αξέχαστη μονοήμερη απόδραση.
Επίσης, λαμβάνουν χώρα αθλητικές εκδηλώσεις, αθλητικά camp και τουρνουά, ενώ ταυτόχρονα διοργανώνονται εταιρικά συνέδρια -έως 400 άτομα- και ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις και events -π.χ. παιδικά πάρτυ, γάμοι, κοπή Βασιλόπιτας, τριήμερα γευσιγνωσίας, τριήμερα με ζωντανές βραδιές, Halloween event κ.α.
Την καλοκαιρινή περίοδο από Ιούνιο έως Αύγουστο, το "The Ranch" προσφέρει στους μικρούς του φίλους οργανωμένη παιδική αθλητική κατασκήνωση...


Το "The Ranch", σεβόμενο το περιβάλλον αλλά και το σκηνικό που θέλει να δημιουργήσει, διαθέτει μόνο ξύλινα οικολογικά κτίρια αλλά και υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Η πρωτοτυπία της επιλογής του "The Ranch", ένα αυθεντικό χωριό της παραδοσιακής Δύσης, στην καρδιά της ελληνικής φύσης, παγκοσμιοποίησε τόσο την πεποίθηση των δημιουργών του για τον ενιαίο χαρακτήρα της φύσης όσο και τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.



Η ιστορία του "The Ranch"
Η αγάπη για την φύση και οι ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου ήταν τα πρώτα συστατικά για την γέννηση της αρχικής ιδέας για τη δημιουργία ενός πρότυπου αθλητικού κέντρου με την ονομασία Ranch. Το τόλμημα φιλόδοξο, έγινε πράξη κυρίως χάρη στην επιμονή του ιδρυτή της, κ. Κυριάκου Σκούρα, που πραγματοποιούσε ένα όνειρο ζωής. Το στοίχημα πέτυχε. Το 1999 τελείωσε ο σχεδιασμός, και το 2001 το Ranch ήταν έτοιμο. Σαν παραμύθι που έγινε πραγματικότητα. Η πρωτοτυπία του τράβηξε την προσοχή χιλιάδων επισκεπτών. Σήμερα το "The Ranch" αποτελεί ένα κορυφαίο θεματικό πάρκο διασκέδασης αλλά και κατασκηνωτικό σύγχρονο συγκρότημα, που απασχολεί 160 εργαζομένους, σε εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε έκταση 400 στρεμμάτων, ικανές να φιλοξενήσουν 100.000 επισκέπτες ετησίως!


Για περισσότερες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του "The Ranch".

EΠΩΝΥΜΙΑ: THE RANCH - ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΤΟΠΟΣ: ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 27410 93800
FAX: 27410 93679
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ: ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ 5, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 4100121 - 210 4100122
FAX: 210 4100123
WEB SITE: www.ranch.gr
E-MAIL: info@ranch.gr

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

3 σχόλια:

  1. Δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο! Επισκέφθηκα και την ιστοσελίδα τους. Είναι καταπληκτικοί! Θα προσπαθήσω να πάω κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ όμορφο! Θα δοκίμαζα μια επίσκεψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πραγματικά πολύ καλό. Κάποια στιγμή θα κανονίσουμε μια συνάντηση του Club μας εκεί πέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...