Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Νέες εκδόσεις 314 - Club Φίλων Μικρός Σερίφης Magazine #13


Το καινούριο τεύχος του περιοδικού μας, που με τόση ανυπομονησία περιμένατε όλοι, είναι γεγονός! Για 13η φορά αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί παρουσιάζουμε ένα περιοδικό πολύ υψηλού επιπέδου, το οποίο πιστεύουμε ότι θα ευχαριστήσει όλα τα μέλη μας!
Το νέο τεύχος δημιουργήθηκε με τον θεσμό της χορηγίας, όπως είχαμε ανακοινώσει παλαιότερα. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς της οικονομικής κρίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αγαπημένο φίλο και συνοδοιπόρο, Σπύρο Πιτικάρη, ο οποίος όχι μόνο στήριξε -ως όφειλε- σαν μέλος αυτή την προσπάθεια με άρθρα και άλλες εργασίες αλλά έγινε και χορηγός της παρούσας έκδοσης.
Μιας έκδοσης κατά πολύ βελτιωμένης, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, σε θέματα ύλης. Σε αυτό το τεύχος σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις... Εκτός από την περιπέτεια της Θρυλικής Τετράδας που δημοσιεύουμε, τις μόνιμες στήλες με τα νέα από τον χώρο των κόμικς, τα άρθρα, τις αγαπημένες μας ταινίες, τα γουέστερν, τις μικρές αγγελίες και τους διαγωνισμούς... θα βρείτε μια σπουδαία συνέντευξη με έναν άνθρωπο ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή των αγαπημένων μας περιοδικών (Μικρό Σερίφη, Μικρό Κάου-μπόυ, Μικρό Αρχηγό)! Επίσης... κόμικς! Πολλά κόμικς!
Λίγη υπομονή και όλοι θα παραλάβετε το δικό σας αντίτυπο!

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

5 σχόλια:

  1. Σπουδαία νέα!!! Καταρχήν, οφείλουμε όλοι να ευχαριστήσουμε τον κ. Σπύρο Πιτικάρη που χάρη στην χορηγία του βγαίνει το 13ο τεύχος του αγαπημένου μας magazine - fanzine! Όπως φαίνεται και από το εξώφυλλο θα είναι ένα χορταστικό τεύχος με πολλές εκπλήξεις, αφού θα είναι αφιερωμένο στα 50 χρόνια του Μικρού Σερίφη!! Μπορούμε να το παραγγείλουμε από τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε, μην ανησυχείς. Θα το λάβεις, απλά κάνε κι εσύ λίγη υπομονή γιατί αποστέλλεται με σειρά προτεραιότητας...

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο Σπύρο και σε όλους τους συντελεστές. Περιμένουμε να το χαρουμε όλοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στο Σπύρο για αυτή του τη πρωτοβουλία. Ελπίζω να υπάρξουν κ άλλες παρόμοιες -μεταξύ αυτού και εγώ!-ώστε το αγαπημένο μας fanzine (πολυτελείας!) να συνεχίσει τη διαδρομή του...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το περιοδικό μας θα συνεχίσει για πολλά χρόνια, αρκεί να είμαστε καλά και να έχουμε την υγειά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...