Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Νέες εκδόσεις 368 - Dylan Dog + Dampyr 7


DYLAN DOG : ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ
Τίποτα δεν δημιουργείται από το μηδέν και τίποτα δεν καταστρέφεται. Πιστεύετε ότι μπορείτε να ξεφορτωθείτε το κάθε τι; Θάψτε τους εφιάλτες στις χωματερές ή ρίξτε τους στον υπόνομο, σφραγίστε ερμητικά την κάθε χαραμάδα. Όλα ανώφελα, αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν! Ένα άμορφο τέρας αναδύεται από τα βάθη της γης για να τυραννήσει την οικογένεια Κρέιν και πεινά για εκδίκηση, πεινά για ανθρώπινο κρέας. Η οργή του είναι πρωτόγονη, θλιμμένη και άγρια σαν το κλάμα ενός εγκαταλειμμένου παιδιού…

DAMPYR: ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ
Στη θεαματική πάλη μεταξύ των Αρχόντων της Νύχτας, Φάτεκ και Ομουλού, φαίνεται πως αναδεικνύεται νικητής ο δεύτερος, που θεωρεί τον εαυτό του μετενσάρκωση του Πνεύματος της Αφρικής και που ελέγχει πλέον την Αστυνομία. Μεταξύ δύσκολων επιλογών στρατοπέδου και αναπάντεχων προδοσιών, ο Χάρλαν και οι σύμμαχοί του θα δώσουν την τελική μάχη μέσα στα φαράγγια του Ντάμαρλαντ.

Σελίδες: 192 Εκτύπωση: Ασπρόμαυρο
ISBN: 978-960-6732-92-8
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2013, 19, 20 & 21 Απριλίου
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 26/04/2013
Εκδόσεις: Jemma Press

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

2 σχόλια:

  1. Καταπληκτικές κ οι 2 σειρές. Μετά λύπης μου όμως διαπιστώνω πως δεν υπάρχει αναγγελία επόμενου τεύχους όπως υπήρχε στα προηγούμενα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει. Είναι κρίμα να κλείσει άδοξα μία τόσο καλή έκδοση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το είχα προσέξει... Πραγματικά, αν κάποιος φίλος ξέρει κάτι, ας το καταθέσει...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...