Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Έτοιμος και ο τελευταίος πίνακας με τον Τσιπιρίπο!


Ο δημιουργός και ζωγράφος της Θρυλικής Τετράδας, Κωνσταντίνος Ραμπατζής, μας παρουσιάζει τον τελευταίο πίνακα που ολοκληρώνει την σειρά της Θρυλικής Τετράδας. Πρωταγωνιστής σε αυτόν είναι ο Τσιπιρίπο (ο μικρός ερυθρόδερμος βοηθός του Τζιμ Άνταμς, του θρυλικού Μικρού Σερίφη - Μικρού Κάου-μπόυ - Μικρού Αρχηγού).
Πρόκειται για ένα όμορφο έργο με στοιχεία western, fantasy και horror! Με κυρίαρχο χρώμα φόντου το κόκκινο, ο καινούριος αυτός πίνακας έρχεται να μας θυμίσει και πάλι τις καταπληκτικές περιπέτειες που διαβάζαμε στα αγαπημένα μας περιοδικά.
Οι τέσσερις πίνακες με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές, έχουν ιδιαίτερη συλλεκτική αξία και πωλούνται σε ειδική τιμή. Δημοσιεύουμε και φωτογραφία του κου Ραμπατζή μαζί με τον πίνακα, για να μπορείτε να υπολογίσετε τι μέγεθος έχει αυτός. Όποιος φίλος συλλέκτης θέλει να ενημερωθεί περαιτέρω, δεν έχει παρά να μας στείλει ένα e-mail για να τον φέρουμε σε επαφή με τον δημιουργό.
Αναμένουμε και ελπίζουμε, ο κος Ραμπατζής να συνεχίζει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα και στο μέλλον με παρόμοια έργα!
Καλή συνέχεια κύριε Κώστα!...


------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

6 σχόλια:

  1. Μπράβο, πολλά συγχαρητήρια στον δημιουργό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θησαυρός καλλιτεχνικός......ευτυχής όποιος μπορέσει να τους αποκτήσει. Εξαιρετικά τα χρώματα του τελευταίου του πίνακα. άξιος θαυμασμού ο κος Ραμπατζής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της σειράς. Προσωπικά, ο πίνακας με τον Τζιμ Άνταμς μου άρεσε περισσότερο από τους υπόλοιπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλος ένας εκπληκτικός πίνακας του κ. Ραμπατζή!! Αν είχα να επιλέξω θα διάλεγα και εγώ τον πίνακα του Τζιμ Άνταμς Αγαθοκλή. Κάθε πίνακας όμως είναι ιδιαίτερος και έχει τα δικά του ξεχωριστά και όμορφα στοιχεία! Υπάρχει κάποια πιθανότητα να δούμε στο μέλλον και πίνακες με άλλους χαρακτήρες του σύμπαντος της Θρυλικής Τετράδας; Όπως π.χ τον Κάπταιν Κούπερ, τον Ελ Καπιτάν, τον Ελ Ατατούρκ ή τον Τσι Πλόκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε ιδέες εσύ και μην εκπλαγείς αν τις δεις να πραγματοποιούνται...

      Διαγραφή
  5. Tώρα που η τετράδα ολοκληρώθηκε, αναμένω εναγωνίως τη συλλεκτική έκδοση με τα 4 έργα μαζί....άντε να βάλουμε μπρος.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...