Κυριακή 31 Μαΐου 2015

"Σελίδες Νοσταλγίας", το νέο μας blog!


Για όλα εκείνα που αρνούμαστε να ξεχάσουμε...
και για τις όμορφες στιγμές που θέλουμε να ξαναζήσουμε...

Αγαπητοί μας φίλοι, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο μας blog, το οποίο ετοιμάσαμε για εσάς και του δώσαμε το όνομα "Σελίδες Νοσταλγίας". Η καινούρια αυτή ιστοσελίδα έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του blog "Club Φίλων Μικρός Σερίφης", το οποίο μας κράτησε συντροφιά με την ποικιλία θεμάτων του, για πέντε ολόκληρα χρόνια! Στο καινούριο blog θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο των κόμικς, για τις νέες εκδόσεις αλλά και να παρακολουθείτε όλες τις κατηγορίες αναρτήσεων που υπήρχαν σε αυτό το blog.
Σας γνωστοποιούμε ότι στο "Σελίδες Νοσταλγίας" θα αναδημοσιευθούν κάποιες σημαντικές σειρές αναρτήσεων από εδώ, έτσι ώστε να υπάρχει μια ομαλή μετάβαση και προσαρμογή στη νέα ιστοσελίδα. Σε όλες τις παλιές αναρτήσεις γίνεται εκ νέου επεξεργασία, ώστε να υπάρχει ένα όσο το δυνατόν αρτιότερο αισθητικά αποτέλεσμα.
Επισκεφθείτε, λοιπόν το νέο μας blog, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο. Εκεί θα βρείτε να υπάρχουν ήδη περισσότερες από 170 παλαιές και νέες αναρτήσεις, για να γνωρίσετε, να μάθετε, να θυμηθείτε...
Ελπίζουμε να σας ικανοποιήσουμε και είμαστε σίγουροι ότι όλοι σας θα στηρίξετε αυτή τη νέα προσπάθεια!

Πατήστε πάνω στην καινούρια μας ηλεκτρονική διεύθυνση:

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Όπως ξαναέγραψα, απλά, δεν θα γίνονται αναρτήσεις με τόσο πλούσια θεματολογία. Εδώ, θα ασχολούμαστε πλέον μόνο με το Club. Όλα τα υπόλοιπα μεταφέρονται εκεί...

      Διαγραφή
  2. Σωστή κίνηση και καλή αρχή εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή περίπου όπως το φανταζόμουν. Σε αυτό το blog θα δημοσιεύονται θέματα που αφορούν το Club και την Θρυλική Τετράδα και στις "Σελίδες Νοσταλγίας" θα δημοσιεύονται όλες οι νέες εκδόσεις και θέματα που αφορούν και μη τα κόμικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...