Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Νέες εκδόσεις 882: Μικρός Κάου-μπόυ #1221


Δόκτωρ Τζέκυλ και Σενόρ Πεπίτο

Το πολυαναμενόμενο καινούριο τεύχος του Μικρού Κάου-μπόυ, εκδόθηκε και κυκλοφόρησε σήμερα, χαρίζοντας έντονες συγκινήσεις σε παλιούς και νέους αναγνώστες. Εμείς που εργαστήκαμε γι' αυτή την έκδοση αισθανόμαστε περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα, ενώ η χαρά μας είναι διπλή καθώς, ως παλιοί φίλοι της Θρυλικής Τετράδας, συγκινούμαστε γιατί ξαναπιάνουμε στα χέρια μας ένα νέο τεύχος αυτού του περιοδικού-θρύλου.
Λίγο πριν τις γιορτές, σας παραδίδουμε τον Μικρό Κάου-μπόυ #1221 και σας ευχόμαστε να τον απολαύσετε. Μπορείτε να μας γράφετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις σας, τα οποία σε μια επόμενη έκδοση θα μπορέσουμε να τα λάβουμε υπόψιν μας. Και μην ξεχνάτε πως σας περιμένουμε και στην εκδήλωση-παρουσίαση του τεύχους, την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00, στην Λέσχη Φίλων Κόμικς στο Μοναστηράκι. Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε και από κοντά.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ
-Λάμπης, ο καμπόης
Ο γνωστός Λάμπης, που κρατούσε κάποτε την επικοινωνία με τους αναγνώστες του περιοδικού, είναι μαζί μας. Σχολιάζει και ενημερώνει...
-Σημείωμα του εκδότη
Ο Χρήστος Νάστος εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, για το αγαπημένο του περιοδικό και μας μιλάει για ένα όνειρο που κατάφερε να γίνει πραγματικότητα.
-Η περιπέτεια αυτού του τεύχους
Πληροφορίες για συλλέκτες και ερευνητές, σχετικά με την ιστορία "Δόκτωρ Τζέκυλ και Σενόρ Πεπίτο". Προηγούμενες εκδόσεις, εξώφυλλα και διάφορα άλλα.
-Ένας φανατικός συλλέκτης
Ένα καινούριο, αδημοσίευτο κόμικς του Βαγγέλη Σαΐτη, με πρωταγωνιστή τον Πεπίτο Γκονζάλες.
-Δόκτωρ Τζέκυλ και Σενόρ Πεπίτο
Μια μεγάλη περιπέτεια της Θρυλικής Τετράδας, γραμμένη από την πένα του μοναδικού Γιώργου Μαρμαρίδη. Μία από τις πιο παράξενες περιπέτειες με τον Τζιμ Άνταμς και την παρέα του, που έγραψε ο σπουδαίος συγγραφέας.
-Γιώργος Μαρμαρίδης (1930-2005)
Ένας μικρός φόρος τιμής σε έναν άνθρωπο που άφησε το δικό του ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία των ελληνικών εκδόσεων. Κείμενο του Χρήστου Νάστου.


-Παράξενες περιπέτειες
Ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στις πιο παράξενες ιστορίες που δημοσιεύθηκαν στον Μικρό Κάου-μπόυ και τον Μικρό Αρχηγό. Κείμενο του Παναγιώτη Πλαφουτζή.
-Το Σαλούν των Αναγνωστών
Η στήλη της αλληλογραφίας μας. Εσείς στέλνετε τα γράμματά σας κι εμείς σας απαντάμε.
-Όλε Πεπίτο!
Τα λόγια είναι περιττά. Ο... θρυλικός Γκονζάλες διά χειρός Βαγγέλη Σαΐτη.
-Πολύχρωμο πορτραίτο
Ο Πεπίτο Γκονζάλες, το θρυλικό Μεξικανόπουλο σε μια πανέμορφη απεικόνιση.
-Αφίσα
Ο Τζιμ Άνταμς, ο θρυλικός Μικρός Κάου-μπόυ (Σερίφης, Αρχηγός) σε μια πανέμορφη αφίσα, που στολίζει το κέντρο του περιοδικού. Δώρο σε όλους τους αναγνώστες.


Η νέα αυτή συλλεκτική έκδοση, με 76 χορταστικές σελίδες, έχει τυπωθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και δεν θα κυκλοφορήσει μέσω των πρακτορείων Τύπου, οπότε δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να το βρείτε στα περίπτερα. Παρακάτω, παραθέτουμε τα σημεία πώλησης του νέου τεύχους, προς διευκόλυνσή σας. Η λίστα θα ανανεώνεται κάθε φορά που θα προστίθεται κάποιο νέο σημείο πώλησης:

-Λέσχη Φίλων Κόμικς, Αγ. Ειρήνης 5, Μοναστηράκι
-Comicon Shop, Σόλωνος 128, Αθήνα
-Solaris, Μπόταση 6, Αθήνα
-Thaddeus-Tripp, Περγάμου 10, Αιγάλεω
-Το Μικρό Μοναστηράκι, Ελ. Βενιζέλου 13, Πειραιάς
-Comic Strip, Σόλωνος 125, Αθήνα

Οι φίλοι της επαρχίας μπορούν να το παραγγέλνουν μέσω της φιλικής μας ιστοσελίδας www.mycomics.gr, σε συννενόηση με τους εκεί διαχειριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...