Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η εκδήλωση για τον Μικρό Κάου-μπόυ #1221


Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την παρουσίαση του τεύχους #1221 του Μικρού Κάου-μπόυ.

Το καινούριο, πανέμορφο τεύχος δημιουργήθηκε και πάλι με πρωτοβουλία του Χρήστου Νάστου, συλλέκτη και φανατικού αναγνώστη του περιοδικού, με την στήριξη του Παναγιώτη Πλαφουτζή, επικεφαλής του Club Φίλων "Μικρός Σερίφης", της Ζωής Μπέκου και του Τάσου Καϊτατζή. Η μικρή αυτή ομάδα ανθρώπων, κατάφερε για ακόμη μία φορά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (είχαν περάσει λιγότερο από τρεις μήνες από την κυκλοφορία του προηγούμενου τεύχους) να δημιουργήσει ένα πανέμορφο και ιδιαίτερα καλαίσθητο περιοδικό, που μπορεί να εκδίδεται προς το παρόν σε περιορισμένο τιράζ, όμως έχει όλες τις προδιαγραφές για να ανέβει πολύ ψηλά.
Ο πάντα φιλόξενος χώρος της Λέσχης Φίλων Κόμικς, φιλοξένησε για ακόμη μία φορά τους δεκάδες φίλους του περιοδικού που συγκεντρώθηκαν από νωρίς. Η διακόσμηση είχε έντονο το στοιχείο της Άγριας Δύσης, καθώς είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία αντίγραφα παλαιότερων εξωφύλλων του περιοδικού αλλά και καινούρια σχέδια του καλλιτέχνη Κώστα Φραγκιαδάκη, ο οποίος είχε ετοιμάσει πολύχρωμες αφίσες και ημερολόγια με την αγαπημένη μας Θρυλική Τετράδα!

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ:
http://selidesnostalgias.blogspot.gr/2016/01/1221_22.html

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...