Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Νέες εκδόσεις 5 - Τα μεγάλα σήριαλ 27


Τζούνιορ, Τα παιδικά χρόνια του Ντόναλντ Ντακ - Περιπέτειες στο Παπιοχώρι.
Μία ακόμη "δροσερή" καλοκαιρινή έκδοση από τη "Νέα Ακτίνα".
Ευκαιρία να ρίξουμε μια κρυφή ματιά στα παιδικά χρόνια του Ντόναλντ! Περιέχει τις ιστορίες: Πειρατής με Αμνησία (Α΄μέρος), Πειρατής με Αμνησία (Β΄μέρος), Ο ξάδελφος Γκαστόνε, Το μυστήριο της πέτρας των Βίκιγκ, Σάλτσα ντομάτας, Το στοιχειωμένο νησί, Οι εισβολείς του ξερόλακκου, Επάγγελμα φωτογράφος, Ταχυδακτυλουργός.
Σελίδες 260, τιμή 5,40 ευρώ.

3 σχόλια:

  1. Νομίζω πως όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε τη προσπάθεια της νέας ακτίνας,της μοναδικής ουσιαστικά εταιρίας που διανέμει κόμικς στα περίπτερα εν έτει 2010(σημ. απαιτούμε καλύτερη προώθηση των εκδόσεων του κου Ζωη!)κ συνεχίζει παρά τις αντιξοότητες να μας προσφέρει κομψές εκδόσεις για τις καλοκαιρινές μας αναγνώσεις!
    Ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικώς, Κρις, πρέπει να στηρίζουμε όλα τα περιοδικά που θέλουμε να συνεχίσουν να κυκλοφορούν. Κι αν το έχουν ανάγκη αυτό σήμερα ακόμα και τα περιοδικά του Τερζόπουλου, σκέψου τι γίνεται με τα υπόλοιπα κόμικς. Το θέμα είναι ως πότε θα μπορούμε κι εμείς να στηρίζουμε... Κάποιος φίλος είπε: "Εμάς ποιος θα μας στηρίξει;" και μάλλον έχει κάποιο δίκαιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ φατσούλα ο μικρός Ντόναλντ! Δεν το έχω πάρει ακόμα, άλλα έτσι όπως με κοιτάζει από το εξώφυλλο αυτό το... παπάκι, με προκαλεί να πάω να το αγοράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...