Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Έρχονται τα... "Γουέστερν που αγαπήσαμε"


Αγαπητοί φίλοι, σύντομα θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση των καλύτερων ταινιών γουέστερν όλων των εποχών! Η ομώνυμη στήλη του περιοδικού μας, τώρα και σε ηλεκτρονική μορφή, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό αρχείο ταινιών γουέστερν!
Ταινίες, πρωταγωνιστές, πλούσιο φωτογραφικό υλικό...
Σύντομα κοντά σας! Μείνετε συντονισμένοι, γιατί τα καλύτερα έρχονται...

18 σχόλια:

  1. Tζίμ θα βρουμε και την Μποναντσα[με Ελληνικους υποτιτλους?
    Σούστειλα ενα e-mail περιμένω απαντηση στο δικο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν, δεκαοκτώ περίπου χρονών, είδα το "Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος",συγκλονίστηκα. Τα περιοδικά με τη Θρυλική Τετράδα με είχαν προετοιμάσει χρόνια πρίν. Έκτοτε ο Κλιντ Ίστγουντ έγινε ο αγαπημένος μου ηθοποιός!
    Χαίρομαι ιδιαίτερα λοιπόν για την πρωτοβουλία σας να παρουσιάσετε ταινίες γουέστερν, πράγμα που γίνεται και μέσα από το περιοδικό μας! Ήταν πραγματικά κάτι που είχα σκοπό να το ζητήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΖΟΝ ΦΟΡΝΤ, ΦΡΕΝΤ ΤΣΙΝΕΜΑΝ, ΣΑΜ ΠΕΚΙΝΠΑ και όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου. Πολύ αγαπημένο είδος τα γουέστερν πάντα τα ψάχνω. Τελευταία είδα το Little Big Man με ΝΤΑΣΤΙΝ ΧΟΦΜΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποια επεισόδια της Μπονάντσας τα έχω έτοιμα με υπότιτλους (είναι αυτά που βάλανε κάποιες εφημερίδες). Αν θέλεις, Νικ, στα στέλνω. Όσο για τις ταινίες, αρχικά, θα πάρουν σειρά δημοσίευσης εκείνες που ήδη έχουν παρουσιαστεί και μέσα από το Magazine. Μετά, σιγά-σιγά θα έρχονται και οι καινούριες! Πριν ξεκινήσουμε αυτό, όμως, σας έχω μια άλλη έκπληξη! Αναρωτηθήκατε ποτέ αν τελικά ο πλατωνικός έρωτας μεταξύ Τζιμ και Ντιάνας πήρε σάρκα και οστά; Δηλαδή, θέλω να πω, τα "φτιάξανε" στο τέλος τα δύο παιδιά ή όχι; Τόσα χρόνια μαζί, μέσα σε ερημιές και σε ξενοδοχεία, μη μου πείτε πως δεν σας μπήκε καθόλου στο μυαλό αυτή η ιδέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Hunter, το Little Big Man είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες γουέστερν. Πιστεύω ότι το ίδιο την έχουν αγαπήσει όλοι όσοι διάβαζαν το περιοδικό "Κατάκτηση της Δύσης", της Μαμούθ... Υπάρχουν πολλές κοινές αναφορές (από άλλη οπτική, βέβαια)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρά το ότι ήμασταν μικρά παιδιά, εν τούτοις όλοι κάτι είχαμε καταλάβει για τον έρωτα της Ντιάνας και του Τζίμ.Ήταν και γυναικάρα αυτή η Ντιάνα ρε παιδιά! Τώρα δεν είμαι και τόσο βέβαιος οτι θα ήθελα να τους παντρέψουμε. Θα μου άρεσε να παραμείνουν έτσι, όπως τους γνώρισα. Εγώ είμαι βέβαιος πως τα "είχαν". Ας νοίκιαζε ξεχωριστό δωμάτιο η Ντιάνα! Τώρα άμα θέλει η νύφη και ο γαμπρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαί βεβαια το ειχαμε καταλαβει οτι τα δυο παιδια
    ηταν ερωτευμενα.Βill Οντως ωραία γυναικα η Ντιάνα
    θυμάμαι που οταν ηταν ειδικα σε εξωφυλλο καθομουν
    αρκετη ωρα και την κοιταγα κι ας ειμουνα μικρος
    στό .....μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tζίμ ξεχασα να σου πω στο προηγουμενο μηνυμα μου
    αυτες τις περιπετειες της Μποναντσα απο τις εφημε-
    ριδες τις εχω και εγω,σ¨ευχαριστω παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε Kalimeri εγώ πιάνω τον εαυτό μου να την κοιτάζω ακόμα και τώρα! Λες να διαφωνώ με τον επικείμενο γάμο λόγω του ότι την έχω ερωτευθεί! Το ανεκπλήρωτο γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαί ξερεις οι ερωτες οι ανεκπληρωτοι δεν πεθαινουν
    ποτε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου φαίνεται ότι εδώ θα τα χαλάσουμε... Κάτω τα χέρια σας από τη Ντιάνα!!!
    Αστειεύομαι... Δεν νομίζω ότι υπάρχει αναγνώστης, του Μικρού Κάου-μπόυ ειδικά, που δεν ήταν έστω και... κρυφά, ερωτευμένος μαζί της. Το κακό για όλους εμάς είναι ότι μόνο ο Τζιμ την είχε δίπλα του, οπότε ότι ήταν να γίνει θα γινόταν μαζί του!
    Σας αποκαλύπτω, λοιπόν, ότι αυτό που όλοι υποπτευόμασταν... έγινε! Κι όπως θα λέγαμε αν ήμασταν στο γυμνάσιο... ο Τζιμ και η Ντιάνα το έκαναν! Θα με ρωτήσετε, πού το ξέρω... Εδώ σας θέλω... Ο φίλος και μέλος του Club μας, actor07, έγραψε μια πολύ όμορφη και τρυφερή ιστορία για το κομμάτι εκείνο των περιπετειών που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να είχαμε διαβάσει στα περιοδικά με την Θρυλική Τετράδα. Πριν λίγους μήνες δημοσίευσε την ιστορία αυτή στο προσωπικό του blog και σκεφτόμασταν να την δημοσιεύσουμε και στο Magazine. Όμως, επειδή θα ξάφνιαζε πολλούς, δεν το κάναμε. Τώρα που έχουμε την δική μας ιστοσελίδα, είναι καιρός να αναδημοσιευθεί το εν λόγω κείμενο. Μπορούμε να κάνουμε και μια ψηφοφορία για το αν θέλουμε να δημοσιευθεί και εντύπως. Το αφήνω στην κρίση σας... Αύριο, λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε αυτή την μικρή ιστορία, η οποία (και πρέπει να το σημειώσουμε αυτό) σέβεται απόλυτα τους χαρακτήρες των ηρώων και παραμένει πιστή (ως προς το ύφος γραφής) με τα κείμενα των περιοδικών. Ελπίζω να σας αρέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tό θέμα ομως ειναι να μάθουμε τι εγινε στο τέλος
    εμειναν μαζι?και οι αλλοι τι εγιναν?
    Πάντως αγαπητε Τζίμ εγω θαθελα να μπορουσαμε να
    φτιαξουμε εικονογραφημενο τον Τζίμ και την παρεα
    του[στο εχω ξαναπει ετσι?]μιλαμε για Τ Ο κομικς
    τι να κανω που ηρθε η εποχη της ισχνης αγελαδας
    μακαρι να ηταν 1990[που το φυσαγα το παραδακι]
    κριμα κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τζο, καλωσήρθες!! Χαίρομαι που είσαι πλέον και ηλεκτρονικά ανάμεσά μας!! Μαζευόμαστε σιγά-σιγά!
    Νικ, δυστυχώς αργήσαμε να γνωριστούμε! Έπρεπε να σε ξέρω τότε που το φύσαγες το παραδάκι!! Μαζί θα είχαμε δημιουργήσει απίστευτα πράγματα και θα είχαμε κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα!...
    Αστειεύομαι ξανά... Κι έτσι όπως είσαι σήμερα μου κάνεις... Απλά θα περιμένουμε λίγο περισσότερο μέχρι να μας κάτσει το τζόκερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την έχω διαβάσει αυτή την ιστορία. Τυχαία την βρήκα στο Διαδίκτυο.Αφού όλοι είμαστε βέβαιοι πως τα παιδιά περνάνε καλά γιατί να ασχολούμαστε περισσότερο? Άλλωστε ζώντος του Στρατίκη, κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα να¨"μεγαλώσει" τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από τα Γουέστερν πήγατε στη Ντιάνα και το χρήμα. Λοιπόν χθες βράδυ είδα το Red Sun του Τέρενς Γιανκ με Τσαρλς Μπρόνσον, Τοσίρο Μιφούνε, Αλέν Ντελόν. Ληστεία τρένου, κλοπή σπαθιού σαμουράι και κυνηγητό στην άγρια δύση. Συμπαθητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτή την ταινία, Hunter, την είχα δει για πρώτη φορά όταν ήμουν παιδάκι και μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση! Μου είχε μείνει αξέχαστη η μορφή του αυστηρού σαμουράι, στο Φαρ-Ουέστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτά τα περιοδικά που βλέπω εδω δίπλα βρε Πήτ, δηλ. "Ο ΓΙΓΑΣ ΤΟΥ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ" και "ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ", έχουν κάποια σχέση με τη Θρυλική Τετράδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...