Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση μελών, Σεπτεμβρίου 2010


Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η συνάντηση των μελών του "Club φίλων Μικρός Σερίφης" και του "Μπλεκ Group"! Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον χώρο της "Λέσχης Φίλων Κόμικς και ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι τώρα. Το παρόν έδωσαν 16 μέλη των δύο ομάδων: Θοδωρής Π., Χρήστος Ν., Κωνσταντίνος Β., Σάκης Σ., Μανώλης Ε., Στέργιος Σ., Στάθης Ν., Νίκος Ζ., Θεοδόσης Σ., Νίκος Ν., Κώστας Κ., Μπάμπης Μ., Γιώργος Β., Κώστας, Γιώργος Γ., Παναγιώτης Π.
Η χαρά όλων -και ειδικά εκείνων που παραβρέθηκαν για πρώτη φορά σε συνάντηση- ήταν μεγάλη! Η καλή παρέα, ο όμορφος χώρος και η ζεστή φιλοξενία, ήταν τα στοιχεία που μας έκαναν όλους να χαλαρώσουμε και να περάσουμε τρεις ευχάριστες ώρες!
Συζητήσαμε διάφορα θέματα γύρω από τον χώρο των κόμικς, είπαμε αστεία, γελάσαμε, αλλά δεν μείναμε μόνο στις… συζητήσεις. Ανταλλάξαμε τεύχη, συμμετείχαμε σε αγοραπωλησίες και… γενικώς, φανήκαμε αντάξιοι του τίτλου μας ως… συλλέκτες!
Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τα παιδιά της Λέσχης Φίλων Κόμικς (erma jaguar, valtasar) για την καταπληκτική φιλοξενία τους στη σημερινή μας εκδήλωση. Σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις του Club μας, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι από τον χώρο! Νιώθουμε υποχρεωμένοι και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον! Να είστε καλά παιδιά!...

Υ.Γ.: περισσότερες φωτογραφίες από την συνάντηση, θα δημοσιευθούν στο επόμενο τεύχος του Magazine

4 σχόλια:

  1. Tzim αυτό το 12 τεύχος δεν αργεί ελπίζω.
    Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά να, όσο να ΄ναι μου λέιπει το νέο τέυχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να παραβρεθώ στη συνάντηση των φίλων του Μικρού Σερίφη.Πως τα καταφέρνουμε και δεν έχουμε καθόλου ελεύθερο χρόνο παρ' όλες τις διευκολύνσεις του πολιτισμού μας είναι απορίας άξιον! Που θα πάει όμως; Θα γνωριστούμε και από κοντά. Καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην στεναχωριέσαι, Bill, η προσμονή μεγαλώνει την επιθυμία και την χαρά…
    Tzo, η καθυστέρηση για το τεύχος 12 ήταν επιβεβλημένη, όμως -αν όλα πάνε καλά- θα είναι η τελευταία μεγάλη καθυστέρηση τεύχους… Από το 13 και μετά οι συχνότητα κυκλοφορίας θα είναι καλύτερη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...