Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Καλημέρα!... Κάθε μέρα!...


Αγαπητοί φίλοι!
Ήρθε η ώρα τα μέλη μας να γνωριστούν μεταξύ τους καλύτερα!
Από Δευτέρα ξεκινάμε ανοιχτή, συνεχή επικοινωνία μέσω του blog! Ότι θέλουμε να πούμε (και δεν αφορά προσωπικά ζητήματα ή οικονομικές συναλλαγές) θα το λέμε μέσα από τα σχόλια στην πιο πρόσφατη ανάρτηση! Από ένα γεια (το πρωί), μέχρι το πως ήταν η μέρα μας (το βράδυ)!
Έτσι, θα δεθεί περισσότερο η ομάδα και θα τα λέμε όλοι με όλους!
Μπορεί στην αρχή να είμαστε λίγο μαζεμένοι (λογικό), όμως σιγά-σιγά οι γλώσσες θα... λυθούν!
Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Δευτέρα, να πούμε την καλημέρα μας στην πιο πρόσφατη ανάρτηση!!
Υ.Γ.: Θα αναρτηθούν και κάποια όμορφα πράγματα το Σαββατοκύριακο...

Π.Π.

8 σχόλια:

  1. Όμορφη ιδέα!

    Μια πρόταση: για να μη γίνουν αχταρμάς τα σχόλια της εκάστοτε ανάρτησης με τις καλημέρες κλπ μήπως να υπάρχει σταθερά μια ξεχωριστή ανάρτηση καθημερινά με τίτλο 'Καλημέρα' ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πράξη θα φανούν τυχόν προβλήματα, Nemo και αν χρειαστει, τα διορθώνουμε. Πάντως μέσα στην γενικότερη συζήτηση, θα γίνεται και ο σχολιασμός της τελευταίας ανάρτησης. Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί κι εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δική μου πρόταση είναι να αναρτηθεί μέσα στην ιστοσελίδα μας ένα λίνκ όπως αυτό στο greekcomics το οποίο το ονομάζουν φωναχτόκουτο (shoutbox).
    Για δείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε, Τζο, το "φωναχτόκουτο" του Greekcomics, είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία που στήνεται από επαγγελματίες. Γενικώς, η ΤΕΡΑΣΤΙΑ πραγματικά ιστοσελίδα αυτή, έχει στηθεί από έναν άνθρωπο που γνωρίζει πάρα πολλά. Η δική μας ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ είναι απλά ένα blog και τα blog έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες, που ακόμα και αυτές, εμείς οι ερασιτέχνες, πιθανόν και να μην τις γνωρίζουμε και τόσο καλά... Οπότε, γι' αυτό και η ιδέα για ανοιχτή επικοινωνία κατέληξε στο να πραγματοποιείται αυτή μέσα από την τελευταία μας ανάρτηση... Μακάρι να μπορούσαμε να στήσουμε μια μεγάλη ιστοσελίδα με πολλές δυνατότητες, όμως αυτό προϋποθέτει χρόνο και χρήμα!
    Άλλωστε, για μας είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Το Greekcomics είναι τόσα χρόνια σε λειτουργία και όταν ξεκίνησε δεν είχε όλες αυτές τις δυνατότητες που έχει σήμερα. Με τον καιρό, τα παιδιά αυτά, με πολύ αγάπη και μεράκι, φτάσανε στο αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα...
    Άρα, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είμαστε κι εμείς εδώ σε μερικά χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Η δυνατότητα προσθήκης shoutbox(chatbox ονομάζεται στα blog), γίνεται απλά ζητώντας το από τα διαθέσιμα widgets της πλατφόρμας του Blogger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρίσκω όμορφη την ιδέα! Τουλάχιστο να χαιρετιόμαστε ηλεκτρονικά! Ελπίζοντας πως δεν θα αρκεστούμε σε αυτό.
    Εγώ, ως αδαής περί των ηλεκτρονικών,προτείνω η διαδικασία να μην είναι φορτωμένη με πολύπλοκες διαδικασίες που αποθαρρύνουν.Μια καλημέρα είν' αυτή...Γεια και χαρά λοιπόν κομπανιέρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η άποψή σου καταγράφηκε αγαπητέ συνάδελφε!
    Όλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...