Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Έρχεται... "Η Κατάκτηση της Δύσης"



Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι σε λίγες μέρες ξεκινά στο blog μας, η αναλυτική παρουσίαση της σειράς «Η Κατάκτηση της Δύσης»! Η αγαπημένη σειρά κόμικς όλων όσων λάτρεψαν και λατρεύουν τα γουέστερν, θα μας κρατάει συντροφιά ξανά, τριάντα χρόνια μετά την πρώτη έκδοσή της στη χώρα μας! Πρόκειται για κάτι μοναδικό, που θα συμβεί για πρώτη φορά στον χώρο των κόμικς, στο ελληνικό διαδίκτυο.
Και για όσους έχουν απορία και αναρωτιούνται "τι σημαίνει παρουσίαση" της εν λόγω σειράς, σας διευκρινίζουμε τα εξής:
Σε κάθε ενότητα (μία ενότητα την εβδομάδα) θα παρουσιάζεται και μία περιπέτεια της «Κατάκτησης της Δύσης»: εξώφυλλο, ανάλυση της εξέλιξης της υπόθεσης, ενδεικτικές εικόνες από το κόμικς. Παράλληλα, θα διαβάζουμε πληροφορίες για τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα τα οποία περιλαμβάνονται στην κάθε περιπέτεια. Τι από αυτά που μας παρουσιάσανε οι δημιουργοί της σειράς ήταν αληθινό και τι όχι. Ποια πρόσωπα που πρωταγωνιστούσαν ήταν υπαρκτά και ποια όχι (φωτογραφίες).
Κι ακόμα, πολλά παραλειπόμενα από την δημιουργία του κόμικς και τους τομείς από τους οποίους επηρεάστηκε...
Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και υλοποίησε αυτήν την πραγματικά σπουδαία εργασία είναι ένα μέλος του Club μας. Το πραγματικό του όνομα θα το μάθετε όταν δημοσιευθεί ολόκληρη η εργασία του σε προσεχές τεύχος του Magazine. Μέχρι τότε θα τον ξέρετε σαν… CrazyHorse!
Μείνετε συντονισμένοι…

Π.Π.

1 σχόλιο:

  1. Φαίνεται εξαιρετική δουλειά, την περιμένω με ανυπομονησία καθώς είμαι κι εγώ από τους λάτρεις της σειράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...