Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Νέες εκδόσεις 91 - 1ος Κατάλογος Ελληνικών Εκδόσεων Κόμικς


Μετά από 4,5 χρόνια έρευνας και προσφοράς από τα μέλη της Κοινότητας GreekComics.gr, o ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΟΜΙΚΣ είναι γεγονός!
Για την ολοκλήρωσή του ασχολήθηκαν πάνω από 200 άτομα, όλοι μέλη του GC και μετά από πολύ κόπο, το υλικό πήρε τον δρόμο του για το τυπογραφείο. Υπεύθυνος και συντονιστής έκδοσης ήταν ο Γιώργος Γεωργέλος, εκδότης η Esperos Comics που έχει βγάλει και την μοναδική έκδοση του STORM!
Στον κατάλογο περιλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις που έχουν κόμικς πάνω από 50% (1939-2010) σύνολο 2010 τίτλοι σε 510 έγχρωμες σελίδες, αλφαβητικά ταξινομημένοι, με ένα εξώφυλλο σε κάθε τίτλο, τα πλήρη στοιχεία του και ένα μικρό σχόλιο για το περιεχόμενό του. Προλογίζει ο δημοσιογράφος Άρης Μαλανδράκης.


Εννοείται ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εκτύπωση με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η προτεινόμενη τιμή είναι 42 € δηλαδή με την έκπτωση του 10% που κάνουν όλα τα καταστήματα θα έρχεται στα χέρια σας στα 38 €. Αν είστε μέλη της ΛΕΦΙΚ θα τον παίρνετε με 20% έκπτωση - 33,6 € (την διαφορά την πληρώνει η ΛΕΦΙΚ στον εκδότη).

Παραθέτουμε, εξώφυλλο, οπισθόφυλλο και μια τυχαία σελίδα για να δείτε πως παρουσιάζονται οι τίτλοι.
Η Ελλάδα απέκτησε τον πρώτο της κατάλογο κόμικς χάρη στην προσπάθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο "1ος Κατάλογος Ελληνικών Εκδόσεων Κόμικς" είναι αυτό ακριβώς που υπόσχεται ο τίτλος του. Ένα εντυπωσιακό πανόραμα 2.000+ τίτλων, χρήσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο - από τον επιστήμονα μελετητή, μέχρι τον καταρτισμένο "κομιξάκια".
Άρης Μαλανδράκης



Εκδοτική: ESPEROS COMICS
Είδος εντύπου: Άλμπουμ με μαλακό εξώφυλλο
Μέγεθος: 17.0 x 24.0
Σελίδες: 516
Χρώμα: Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Επιμέλεια: Γιώργος Γεωργέλος
ISBN: 978-90-73808-00-3
Ονομαστική τιμή: 42,00 €

2 σχόλια:

  1. Πάνο μου, αυτό είναι εγκυκλοπαίδεια! Και με 200 μάλιστα συνεργάτες!
    Καταλαβαίνεις, τι εννοώ, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην επόμενη επίσκεψη στην Λέσχη θα το αγοράσω! Σκέψου αυτοί οι 200 να ήταν σαν τον Dino!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...